Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, stempos1980 napisał:

Tak tylko zapytałem z ciekawości. 

szczerze mówiąc to nie wiem bo widujemy się rzadko a ostatnio mówił że chce wymienić na Ursusa z przednim napędem

Opublikowano

przestan bzdury pisac bo nawet slepy widzi ze calutki malowany razem ze srubami. wszystko bylo malowane bez rozbierania ,widac na zdjeciach blotnikow jakk pomalowane spawy ze srubami,tyl calutki ze nawet obicia na zaczepie,silnik tak samo. kabaret . nie gadaj glupot bo wstyd

Opublikowano
16 godzin temu, jahooo napisał:

Zrobiłem małe śledztwo, wygląda na to, że gość z YT mieszka gdzieś na pograniczu Śląskie-Świętokrzyskie. Na filmie prowadzi kombajn z okolic Pilicy do domu i za długo mu to nie zajmuje patrząc po wysokości słońca nad horyzontem

o jaki filmik chodzi? Bo znam te okolice

Opublikowano

Niema co sie rzucać malowany czy nie , ja znam gościa co Władymirca po robocie to wyczyści na błysk za każdym razem nawet z kurzu , ma dużego fiata którym nie wyjedzie z garażu gdy pada albo nawet po deszczu gdy są kałuże po prostu chorobliwie pedantyczny , ale sprzęty ma w idealnym stanie gdyby wstawił na sprzedaż na pewno by wyglądały na malowane

Opublikowano

tam gdzie kupił byłem ,bo szyld mi się kojarzy, ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie to. Rynek w Pilicy, końcówka filmu to skrzyżowanie w Pradłach, skręcił w lewo to albo na Zawiercie ,albo na Lelów

Opublikowano
7 minut temu, artur125 napisał:

tam gdzie kupił byłem ,bo szyld mi się kojarzy, ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie to. Rynek w Pilicy, końcówka filmu to skrzyżowanie w Pradłach, skręcił w lewo to albo na Zawiercie ,albo na Lelów

Lelow , zarebice okolice cos mi mowi, dziewczyne znalem stamtąd

Opublikowano

Kombajn kupiony w okolicy Wolbromia, (Mostek, albo Poręba Górna)

A o co chodzi z tym filmikiem ,bo nie jestem w temacie. Filmik fajny ,jak targa pod Dzwonowice to fajnie pokazane nasze górki

Opublikowano
2 godziny temu, szmergiel napisał:

przestan bzdury pisac bo nawet slepy widzi ze calutki malowany razem ze srubami. wszystko bylo malowane bez rozbierania ,widac na zdjeciach blotnikow jakk pomalowane spawy ze srubami,tyl calutki ze nawet obicia na zaczepie,silnik tak samo. kabaret . nie gadaj glupot bo wstyd

e tam gadasz , pewno słabo sie znasz😉

Opublikowano
1 godzinę temu, artur125 napisał:

Kombajn kupiony w okolicy Wolbromia, (Mostek, albo Poręba Górna)

A o co chodzi z tym filmikiem ,bo nie jestem w temacie. Filmik fajny ,jak targa pod Dzwonowice to fajnie pokazane nasze górki

to lgota wolbromska. ze tez sietrafil amator na motor v8,ja bym sie tego bal

Opublikowano

W tym roku nie mogłem zdjąć koła pasowego i była myśl żeby ciąć więc trzeba było drugie.Zadzwoniłem pytam się czy takie coś jest on że sprawdzi no i sprawdział tak pare dni aż se poradziłem inaczej.Ogólnie to jakaś chamska obsługa w tych draganach

Opublikowano

Ja to się dziwie że to się kręci,mimo że  jest to bardzo blisko mnie to byłem tam raz jak jeżdziłem za siewnikem.Ogólnie sporo jest wszystkiego,ale głównie szmelostwo.Jak jest coś godziwego to taka cena że zastanawiasz się czy to nie ,,fabryka''

Opublikowano

Pojedziesz, zakupisz i jeszcze trzeba dać w łapę pracownikom, żeby ci tę część znaleźli  w tym bajzlu i przynieśli. Nie polecam. Często zakup nowego zamiennika jest tańszy i od ręki w sklepie. Widzę, że się silnie ogłaszają dookoła , czyżby interesik nie szedł już tak dobrze ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v