Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi , hi . Mało 60 tką jeździłem , to prawdę mówiąc pojęcia nie mam jak jest naprawdę . 😉

Opublikowano (edytowane)

Panowie pytanie na szybkości do posiadaczy John Deere 6300 97-98r

Od czego jest prostokątna kontrolka po prawej stronie w kabinie. Świeci się na pomarańczowo a na niej jest rąb i wykrzyknik.

Coś takiego jak w tym na ostatnim zdjęciu

https://m.olx.pl/oferta/john-deere-6300-cena-brutto-6100-6200-6400-CID757-IDxS0jD.html/#position=7&page=1

Edytowane przez blondynek2004
Opublikowano

no da sie  ,

4 pozycje dzwigni 

dzwidnia na dół  walek + pompa

neutralny

wyzej wałek podczas jazdy lub na reduktorze (napęd wylączony)

na samej górze pompa podczas jazdy  

prościej się nie da

funkcje te nie działaja jesli dzwignia ma luzy  lub wybierak  jest zużyty

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Zawisza , to tak teraz serio pytam . Czemu większośc nie potrafi włączyć tych niezależnych ?

Czyli Tomasz to nie konstrukcja , tylko rozpierdzielony sprzęt winny ?

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

Aż szwagra zapytam przy okazji czy miał wszystkie funkcje w 3p , bo miał od nowości i nadal ma .

5 minut temu, Tomasz78 napisał:

no da sie  ,

4 pozycje dzwigni 

neutralny

prościej się nie da

Opublikowano
7 minut temu, blondynek2004 napisał:

Panowie pytanie na szybkości do posiadaczy John Deere 6300 97-98r

Od czego jest prostokątna kontrolka po prawej stronie w kabinie. Świeci się na pomarańczowo a na niej jest trójkąt i wykrzyknik.

brak ciśnienia w skrzyni  ,wymień olej i filtr

Opublikowano
13 minut temu, zetorki12 napisał:

Hi , hi . Mało 60 tką jeździłem , to prawdę mówiąc pojęcia nie mam jak jest naprawdę . 😉

22 minuty temu, Zawisza napisał:

@zetorki12

I co z tym podnośnikiem podczas jazdy? Włączy czy nie? Chyba Ciebie też olśniłem :)

10 minut temu, Tomasz78 napisał:

no da sie  ,

4 pozycje dzwigni 

neutralny

prościej się nie da

Opublikowano

Filmik jest na postoju . Teraz to tylko tak z ciekawości . A może to zależy od modelu tzw sześć dziesiątki ? Wcale się nie upieram że się nie da , a jedynie się zastanawiam .

Opublikowano

jak się zastanawiasz to znaczy że myślisz a to w poniedziałek po weekendzie nie wskazane;-)

2 minuty temu, zetorki12 napisał:

Filmik jest na postoju . Teraz to tylko tak z ciekawości . A może to zależy od modelu tzw sześć dziesiątki ? Wcale się nie upieram że się nie da , a jedynie się zastanawiam .

Opublikowano

sołtys masz racje  choć nie widac dobrze na filmiku czy jest kręcony do korpusu czy jest podstawka

tak czy inaczej oba maja te funkcje  oba miałem mam do dzis jednego   ,60tkaz 83roku orginał tez tak działa 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v