Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

bo z ojcem tak z reguły jest, po co, na co, skoro tak jak wcześniej było dobrze, a potem jak się przekona, to oczywiście nie pochwali nawet, bo by wyszło że racji nie miał

W takim razie mój ojciec nie jest regułą. Sam mnie jeszcze namawia żeby iść w rozwój i ułatwiać pracę. No i pochwali jak coś ulepszę.

Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

bo z ojcem tak z reguły jest, po co, na co, skoro tak jak wcześniej było dobrze, a potem jak się przekona, to oczywiście nie pochwali nawet, bo by wyszło że racji nie miał

Z kąd ja to znam. 

5 minut temu, Bananek napisał:

W takim razie mój ojciec nie jest regułą. Sam mnie jeszcze namawia żeby iść w rozwój i ułatwiać pracę. No i pochwali jak coś ulepszę.

Chciałbym mieć takiego ojca jak twój tylko pozazdrościć. 

I TO JEST PRAWDZIWY OJCIEC KTÓRY WSPIERA A NIE KRYTYKUJE. 

Opublikowano

ja jak kupuje jakies maszyny to jezdzimy, szukamy tylko z ojcem. on doswiadczony i w mechanice i w handlowaniu i w targowaniu. w razie czego to wiemy co jestesmy w stanie sami naprawic. on zlota raczka, nauczyl mnie od malego, ze nie wyrzucamy tylko naprawiamy. chyba, ze sie juz nie da. obaj razem wyposazamy sobie warsztat. rozumiemy sie bez slow i to nie jest tak, ze ja sie jego pytam co moge co nie jak malolat. teraz to juz moje gospodarstwo, a bardzo chce mi pomagac mimo, ze juz dawno jest na emeryturze. no i najwazniejsze: po prostu jest.

• Like 3
Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

mój jest taki sam   tylko czasem marudzi żebym się w końcu ustatkował i dzieci zrobił 

Opublikowano
11 minut temu, bratrolnika napisał:

sami tacy kiedyś będziemy, zobaczycie

ja z ojcem zacząłem się dogadywać dopiero jak się wyprowadziłem z domu, nie widzimy się na co dzień, to i kłócić się nie ma kiedy

Nie wiem jak u Was, ale ja w miarę upływu czasu, zauważam, że podejście zmienia się w tym kierunku, jaki prezentował ojciec.

Ja z moim zacząłem się dogadywać dopiero  po jego śmierci. I tu pojawia sie:

1 minutę temu, Bananek napisał:

no i najwazniejsze: po prostu jest.

I to jest nie do przecenienia. 

Opublikowano

szczypka napisał:

1 godzinę temu, Bananek napisał:

mój jest taki sam   tylko czasem marudzi żebym się w końcu ustatkował i dzieci zrobił 

ja juz ustatkowany. a i dzieci juz porobione. :)

Opublikowano
Przed chwilą, daron64 napisał:

Nie wiem jak u Was, ale ja w miarę upływu czasu, zauważam, że podejście zmienia się w tym kierunku, jaki prezentował ojciec.

mam tak samo, może nie we wszystkim, ale w bardzo dużym stopniu

Opublikowano

Napewno dzieje się tak w kwestiach finansowych - jak zostajesz sam z planowaniem zakupów, ogólnie wydatków, widzisz jakie są faktycznie przychody, to nagle okazuje się, że to nie jest takie hop siup, jak się wydawało przedtem :)

Opublikowano

Tym się nie podzielę, ale powiem że gram raz na dwa trzy lata i na 6 zakładów po 6 liczb udaje mi się nawet 2 trafić 😁😠👎

Opublikowano

To grasz częściej niż ja. :D ja zagrałem raz w życiu. I to na chybił trafił, bo nawet nie potrafię tego wypełnić. Nie, że jestem debilem, tylko nie orientuję się jakie są gry i ile liczb trzeba zaznaczyć.

Opublikowano

Jak rodzice edukację sponsorowali to dużo częściej grywałem😁

Opublikowano

U nas jest taki, już starszy pan, większość czasu jak ja pamiętam to pracował w lokalnym sklepie z częściami rolniczymi. Wygrał w totka, coś się mówiło o 7 bankach. Wybudował sobie dom, komuś z rodziny, jakieś nowe auto(ale bez szalenstw)  i....kupil hale naprzeciwko starego sklepu, w którym był zatrudniony i otworzył swój sklep z częściami rolniczymi :)

Ja to nawet jakbym miał 50/50 to źle bym wybral, kompletnie nie mam szczęścia w grach losowych

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v