Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, simson2812 napisał:

A może ktoś ma koła 18 od neptuna i chciałby się zamienić za zwykłe balony, założył bym do jumza na przód

U mnie na złomie leżą. A parę sztuk  kolega nie dawno spalił i felgi na złom powywoził.

Opublikowano

Miałbyś kompletne koła? Felgi mogą być i w słabym stanie bo i tak pewnie tarcze nowe będę wspawywał

2 godziny temu, izydor6280 napisał:

zychar Biłgoraj robią zabudowy

Piotrków k. Jabłonny też prawdopodobnie ktoś robi, przynajmniej sprzedaje po remoncie, do tego Krasnystaw

opony Pirelli 10,5x18 TL, jedna z małą łatą na boku

10650247_26553348_1607741042648557_21372

Kolego ile byś chciał? Chyba że może chcesz koła 17.5?

Opublikowano

Chłopie, nie mogłeś wystawić tej talerzówki pół roku wcześniej? :P Ja za 2m zapłaciłem więcej tylko, że brałem nową. Szukałem właśnie czegoś w tym stylu ale nic na internetach nie było to rzuciłem się na nówkę.

Opublikowano
19 godzin temu, jahooo napisał:

Ten z Kalinowic ze względu na wątpliwą reputacje ogłasza się też w Jatutowie i kilku innych miejscach

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-10t-wywrotka-na-1-silownik-3-stronny-wywrot-nowa-podloga-CID757-IDqVu09.html#c253adce8d

o tego ci chodzi ?

Kalinowice a Jatutów to rzut beretem

ten gość mieszka w Kalinowicach ale przyczepy robi kilka km dalej w jakimś dawnym PGR lub GS choć trochę też w miejscu zamieszkania

ciągniki robi inna osoba choć nie wiem czy obaj nie są spokrewnieni

Opublikowano
Dnia 22.01.2018 o 17:32, ansu napisał:

Robił ktoś zakupy na Gearbest założyłen nawet konto paypal, ale jakoś widzę dużo niezadowolonych

Ja kupuje dosc regularnie i jestem zadowolony.

Opublikowano (edytowane)

Nawet pisałem do gościa, nie odzywa się, dodzwonić tez się nie mogłem, chociaz probowalem tylko raz. A na Fortschritta jakos lub nie leci, jakby Claas to co innego

Edytowane przez jahooo
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v