Skocz do zawartości

Znalezione na allegro [i nie tylko] NOWY SEZON

mariuszd93

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
5 godzin temu, soltys48 napisał:

73 tysie

niech go zachowie dla siebie historie każdy napisze.

3 godziny temu, bratrolnika napisał:

Komuś albo zera się pomyliły albo myśli ,że zrobi furorę.

12 godzin temu, Agrest napisał:

Ps. Wklejajcie linki do ogłoszenia, żeby w środku nie było tego                i2/

U mnie na g. chrome muszę to wykasować żeby przejrzeć ogłoszenie.  Też tak macie?

jak dodajesz z telefonu to tak właśnie wskakują, że niby z wersji mobilnej, jak na tel. przeglądasz to jest ok, ale na komputerze to ciężko się ogląda, tak jak piszesz

• Like 1
  • Thanks 1

tego co sprzedałem,trzeba było dołożyć tylko na tył opony a był w super stanie-tego co mam to się przy nim chowa a kupiony był tanio,a odnośnie ciągników z holandii to trzeba sprawdzać dokładnie po roczniku,modelu,i jego latach produkcji-miałem kilka i każdy był odmłodzony,jak już jest zarejestrowany lub ma zrobione pierwsze badania techniczne to pół biedy ale jak nie i brak znajomości to problem

Ten przodek na hydraulikę działa tylko niezależnie od modelu ma podobną niewielką moc. Z błota się tym nie wygrzebiesz. A co do hydrauliki w JD to ona jest dość prosta tylko jak nigdy w tym nie grzebales to podejście jest inne niż w naszych krajowych ursusach. Dzielniki ciśnienia korektory czy regulatory wydatku to tam norma i bez schematu nie ma co się brać. A najlepiej mieć książkę serwisową danego typoszeregu np 24xx i wszystko idzie zrobić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez sintia
      Získání dokumentů EU, pasů, občanského průkazu, řidičského průkazu a lodního průkazu je s naší pomocí snadné. Nabízíme rychlou a efektivní službu, díky které získáte dokumenty, které potřebujete, během okamžiku. Kontaktujte nás https://continentaldocs.com/cs/
      Telegram: @ChooseAn
        E-mail: minskoert@gmail.com

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
    • Przez Nikkallo
      Co w obecnych czasach jest lepszą opcją? Najem długoterminowy auta czy jednak jego zakup? Mam obecnie dylemat, chcę kupić samochod. Mam 100 tysięcy gotówki (mam świadomość, ze przy obecnych cenach samochodów nie kupię niczego naprawdę konkretnego).
      Obawiam się, że już przy wyjeździe z salonu auto sporo straci na wartości. I po kilku latach eksploatacji będzie warte 50% tego co zapłaciłem.
      Jakieś opinie?
  • Dodaj nową pozycję...