Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, gosciu506 napisał:

@farmtrac z agencji mienia wojskowego sa to ceny wywolawcze na przetargu więc znajdzie się paru mądrych co nabija te przyczepy po 6 tyś

Tylko że tam pisze, że nie mogli sprzedać po większych cenach. 

Edytowane przez stuart
Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, Agrest napisał:

A tą perłę ktoś oglądał? Cena wysoka, tylko ciekawe jak stan. Z rok już stoi.

Ktoś oglądał, co o handlarzu powiecie?

https://www.olx.pl/oferta/massey-ferguson-399-tuz-wom-1997-rok-orginal-CID757-IDn1Bb2.html#5549f2766d;promoted

Ile lat go odmłodzili? Cena netto..

@soltys

I jak tam, miesiąc już chyba minął? :) Coś się wykrystalizowało? Bo pieniędzy ubywa w zastraszającym tempie :/

Edytowane przez daron64
Pieprzona autokorekta :/
Opublikowano

Pytanie, może się orientuję ktos- do ciężkiej serii płyta z tyłu, do której montuje się zaczep górny-mam stary typ na taki zaczep kuźwa jak w 60tce. Idzie założyć tam te na normalny zaczep? Pasuje? Stare widziałem na olx, a nowych nie(no ale pobierznie przeglądałem).

Opublikowano

Mosty były te same dla wszystkich modeli, więc powinno pasować. Ja mam tak samo stary typ i jest nienajgorzej. Poszukujesz tej płyty z zaczepami? Jakby coś to w Brzozowie za Przasnyszem mogą mieć. 

Opublikowano

Zaczepami? A jakie tam są zaczepy? Chodzi Ci o mocowania, czy zaczepy zaczepy-dolny i transportowy?

Bliżej siebie mam pod dobrym miastem rozbieraja, ale nr nie zapisalem a teraz rzadko tam bywam. 

Ten stary wygląda tak mało solidnie, że chętnie bym go zmienił, tylko co ja tam ciagam-max dwie przyczepy że zbożem 3.5 czy tam 4 tonowe, to nie wiem czy jest sens się w to bawić w ogóle.

Opublikowano (edytowane)

Użytkownik Iron takiego kupił. Niedługo  będzie na podwórku.

Daron myślałem, że Ty  chcesz całą płytę wymienić. W takim razie nic nie dopasujesz. Te nowsze są na prowadnicach montowane. Ja mam samoróbkę z rozwalonym automatycznym zaczepem ze stara i nic się dzieje, ale dużych ładunków nie ciągnę. 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

@Thomas2135   nie to że się czepiam, ale co z tym umlałtem wylatujesz? Mi nawet ciężko do niego dotrzeć, a Ty na pierwszą literę go dajesz:D

Macie jakiś kontakt na sadownika ( ciągnik z małą mocą, przednim tuzem - max 60KM) ? Oczywiście niska cena i nie chiński wynalazek

Opublikowano
11 minut temu, Gramgro napisał:

https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-lesny-unimog-mb-mercedes-benz-trac-800-wyciagarka-hds-CID5-IDq7BBX.html

Przypuszczalny rok produkcji min. 10 lat starszy, prawdopodobnie model 700 nie 800, cena 2x za wysoka, za to ilość motogodzin niespodziewana( mam 3 i w każdym liczniki zepsute przez 10000 mth). 

Albo i 25 lat starszy. Sąsiedzi mają chyba z 5 sztuk, łącznie MB 1500. 

Opublikowano
Dnia 13.11.2017 o 18:34, daron64 napisał:

@soltys

I jak tam, miesiąc już chyba minął? :) Coś się wykrystalizowało? Bo pieniędzy ubywa w zastraszającym tempie :/

w piątek/sobota dostawa ale co jest to nie wiem .......

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

@Thomas2135   nie to że się czepiam, ale co z tym umlałtem wylatujesz? Mi nawet ciężko do niego dotrzeć, a Ty na pierwszą literę go dajesz:D

Macie jakiś kontakt na sadownika ( ciągnik z małą mocą, przednim tuzem - max 60KM) ? Oczywiście niska cena i nie chiński wynalazek

Wybacz błąd. Już poprawione. Ech te telefony i nowe af.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v