Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem czy z bizonem nie będzie problemu z częściami zamiennymi. a nh to sobie upatrzyłeś serie ktoś ma ? czy po prostu taki strzał? ze zdjęć to można wróżyć jak z fusu . zanim coś kupoisz trzeba pojezdzić i pooglądać i mieć porównanie i fachowca od mechaniki jeżeli sam nie masz pojęcia bo widać nie masz skoro pytasz tu na forum. tutaj można tylko zapytać o opinie o handlarzu a stan maszyny ocenia się na żywo. nie polecam kombajnu z kółek rolniczych itp. składaki z kilku wraków i zaniedbane z zewnątrz jak i wewnątrz kwiatki co chwila wychodzą lepiej od 1 właściciela kupic ale te się cenią albo trafić u handlarza dobrą sztukę albo kupić z rezerwą finansową na remont silnika lub co gorsza hydro bo te dwie rzeczy najgorzej ocenic reszta do weryfikacji.

nh dlatego bo znajomy ma i rzeczywiście bardzo mało awaryjny, kosił u nas nim przez ostatnie lata, no chyba że coś wymieniał już na polskich częściach, to okresowo musi już te same wymieniać. Pytam tutaj na forum o konkretne kombajny bo może jakimś trafem ktoś z forumowiczów zna sprzedawcę/kombajn. A co do kupna to faktycznie nie mam pojęcia o kombajnach bo nigdy nawet nie kosiłem, dlatego jadę jutro/chyba/, z tym znajomym co ma NH.

Opublikowano

ciekawe  czy to fabryczne :D                                                                                                                                                                                                                         https://www.olx.pl/oferta/rozsiewacz-lej-400l-z-plandeka-do-wysiewu-granicznego-CID757-IDi6XT1.html

Opublikowano

No ale jak zarabiał u Ciebie na usługach to jaki ma interes pomagać Ci w zakupie?  ;)

Opublikowano

To nie jest jakaś przyczepka od żuka czy tarpana lekko przerobiona?

Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/plug-lemken-CID757-IDfLULn.html

Co o nim powiecie? Dość dlugo się sprzedaje. Szerokość niby 120. Elementy zapasowe wrzucone na pale-dluta do lemieszy byz dlut. Elementy robocze ponoć w dobrym stanie.

niby w sąsiedniej wiosce ale nie bardzo kojarzę kto sprzedaje,

dolna rama i siłowniki dadzą radę, ale górnej ramy to nie widzę przy unoszeniu pełnego ładunku...

Opublikowano

tyle kasy za trzy skiby??I jeszce w zagonie ??

Daj 4,5 to Ci sprzedam 4 zagon rabe na nowych elementach 40cm ca skibę i jeszcze zawiozę na podwórko rama 140mm

Masz jakieś zdj?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v