Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Taa , alternato , i musiał by jeszcze cenę podnieść o 2 tysiące B) . Co to za modernizacja obrotomierza , może przez to taka cena ? :rolleyes:

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Co z nim nie tak?

@tomekzet podobno coś z instalacją elektryczną 

Mało powiedziane, ten komp. praktycznie nie działał, czujników strat nie było, tylko resztki kabli po nich zostały, silnik zaolejony, i na pewno po kuku, bo cały przyrdzewiały był w środku. Stan kabiny troche widać na zdjeciu, całość prezentuje się jeszcze gorzej.

Opublikowano

Maksymalnie to i 1 tyś mogę ale nie szukam czegoś wspaniałego, chodzi ogólnie o takie które ochroni mnie jedynie przed miśkami i żeby nie padło po tygodniu bo szkoda mojej kasy. A może coś polecicie z własnego doświadczenia?? 

Opublikowano

Generalnie z cb radiem to jest tak że większośc zależy od anteny, radio możesz kupic nawet to z linku (sam mam z podobnej półki) ale antena już powinna byc z lepszego sortu, nie taka za 100 tylko powiedzmy od 200 w góre są dobre

Opublikowano

Czasami ciekawych rzeczy można się dowiedzieć chociaż jak z rodzicami jadę gdzieś w trasę to radio trza wyciszać bo aż wstyd...

Ja mam takie coś: http://konektor5000.pl/index.php?p853,yosan-jc-350-cb-radio-z-asq-i-rf-gain-yosan-jc-350-jc350

http://konektor5000.pl/index.php?p226,sirio-omega-27-black-mag-125-antena-cb-magnesowa-95cm-na-duzym-magnesie-sirio-125mm-kabel-3-60m

Poprzednio miałem droższy model tej firmy i antenę 1,5 m i niby teraz mniejszy zasięg ale przy amatorskim użyciu sprawdza się jako zwykły "antymisiek" :D Praktyczniejsza jest u mnie ta krótsza w użyciu.

Opublikowano (edytowane)

Czyli trudnisz się ,,pogotowiem''dla zwierząt,pełen szacunek dla ciebie,Ale w sumie napisane PIEKNY TOWAR :)

Nie cytuj poprzedniego posta

Edytowane przez danielhaker
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v