Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A widzisz mi t5 - 115 dają za 160 netto :DTo się nazywa dobrze targować o swoje  ;)

No to nie 135 tys taka cena jest do uwierzenia sam mi diler nh chciał wcisnąć nh t5.105 electro command pokazowy za trochę więcej niż 160 tys. ale Unia nie pozwoliła na moje ha powyżej 100 KM kupić. 

Opublikowano

SZKOPSSON, raczej twoja niewiedza lub prowadzącego wniosek ci na to nie pozwoliła, w naszych agencjach otumanić ich nie problem także musiałbyś mieć naprawdę mega małą ilość ha żeby ci takiego nie dali...

Opublikowano

jak dla mnie to oferta dla naiwnych :P

"rewersjacja" słowo klucz w ogłoszeniu :P

W każdym tego typu ogłoszeniu jest całe wypracowanie na temat danych technicznych ciągnika ;)

Opublikowano

5 kretynow zaplaci po 10tys i beda sie cieszyc ze zlapali pana Boga za nogi.ogoszeniodawca tez sie bedzie cieszyl bo z 2 miechy najlepsze dziwki w kurorcie bedzie zaliczal.wszyscy beda happy...no moze tak nie do konca wszyscy

Opublikowano

5x10 wynika z tego, że naiwni zapłacą na intencję zadatku lub czegoś podobnego (zależy, co sprzedający wymyśli).

Opublikowano

Z tego co wiem to 5x10 daje 50, to chyba 15 kretynów

Najwyraźniej nie rozumiem czegoś w twojej wypowiedzie więc mnie oświeć ;)

a co tu do rozumienia ,5 kretynow = 50000zl= 2 miechy dobrej biby,w skrajnym przypadku zlapie moze 3 ale to i tak da dobra kase na fiku miku a barany becza dalej

Opublikowano

warty zaufania? bo dopiero się do niego zgłoszę na wiosnę o ile nie sprzeda w miedzy czasie :)

Do wiosny to masz kilka miesięcy daj sobie spokój .No chyba ,że będzie to myślę ,że warto zobaczyć sprzęt skoro Tobie się podoba .

Opublikowano

ogólnie to szukam takiego Zetora, zwróciłem uwagę dlatego,że jest możliwość kredytowania,ponad 40 tysiecy wydatek to dość spory dla budżetu,a na spłatę to łyknąłbym bez problemu

Opublikowano (edytowane)

jak dla mnie to oferta dla naiwnych :P

"rewersjacja" słowo klucz w ogłoszeniu :P

W każdym tego typu ogłoszeniu jest całe wypracowanie na temat danych technicznych ciągnika ;)

W takich ogłoszenia kluczem jest raczej to, że ciągnik, a w tym wypadku właściciel, jest poza krajem. :)

W rozmowach telefonicznych są jakieś mętne tłumaczenia uzasadniające konieczność wpłaty zadatku. Chętny wpłaca, a później "szukaj wiatru w polu".

Johenek, podana aukcja już jest nieaktualna.

Kolega Finn posiada może ciągnik Ursus C380?

Edytowane przez a1fe26c2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v