Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://olx.pl/oferta/ladowarka-matbro-lamana-w-polowie-CID5-ID97X77.html#0ad564a9d7

co powiecie na temat tej ładowarki , ma ktoś :huh: (udzwig , awarie , sprawność

A może to okazja ;) miał pracować w lesie (nowe opony) ale coś nie wyszło i musi sprzedać cena w dół bo się śpieszy

Albo i nie specjalnie ma dwie ceny że niby się śpieszy i opuścił (nowe opony bo starych nie było wcale)

Bądź co bądź to jest 7045 nie 7245 to i cena wcale nie taka niska (za 26000 znalażlem 7045)

PS. 7045 nie przerobisz na 7745 tak szybko silniki inne dokładniej blok i wał reszta to samo, no i 7045 ma inną kabinę mocowanie , pedał i sterownie sprzęgła , brak siłowników wspomagających podnośnik , inną pompę paliwa

Wał inny i blok? a  na  czym  te różnice  polegają? pompa  inna  owszem  sprzęgło  , siłowniki  też,  ale  wał? 

Opublikowano

Wał inny i blok? a  na  czym  te różnice  polegają? pompa  inna  owszem  sprzęgło  , siłowniki  też,  ale  wał? 

Różnica jest taka że 7211 ma skok tłoka 110 mm  a 77xx ma 120 mm ( większa pojemność), resztę sam sobie dośpiewaj ;)

Opublikowano

Oprócz wału inne są również tłoki. na pierwszy rzut oka silniki wydaja się podobne dopóki nie zaczniesz rozbierać i uwierz mi że z 7245 czy 7045 nie zrobisz tak szybko 7745T. A jeżeli chodzi o tego zetora z lasu to wg mnie skarbonka. Ide o zakład że dół kabiny w tym ciagniku nie istnieje już.

Opublikowano

Różnica jest taka że 7211 ma skok tłoka 110 mm  a 77xx ma 120 mm ( większa pojemność), resztę sam sobie dośpiewaj ;)

Trochę  źle  się  wczytałem  może  , ale  chodziło mi o  różnice  między 72xx a  70xx 

Opublikowano

Jeśli miał bym pracować codziennie w ciągniku po 10 godzin to przemyślał bym kupno takiego fotela. Bo kręgosłupa i bioder za te pieniądze napewno nie naprawisz na stare lata. 

Opublikowano

Trochę  źle  się  wczytałem  może  , ale  chodziło mi o  różnice  między 72xx a  70xx

z przodu pewnie oba podobnie mocowanie rura przez skrzynie i gumy w niej ale seria X211 i X245 (np 7211) z tyłu ma kabinę na poduszkach gumowych silentblokach :huh: , "postawioną" a seria 7011 ma kabinę jak z przodu czyli przykręconą na gumy ale w poprzeg (w pionie) ,starszy słabszy amortyzacja , pompy paliwa mają inne ja w 7211 odpalam od razu a w 7011 jest na pompie jakieś pokrętlo czy pstryczek do odpalenia na zimno

no i sprzęgło pedał w 7211 jest hydrauliczne a w 7011 na linkę , jeszcze nie wiem jak tam jest z podnośnikiem bo w 7211 filtr ssawny przy pompie a dokładny przy zbiorniku a w 7011 chyba pod siedzeniem ssawny :huh: no i brak siłownika wspomagającego podnośnik

A wracając nic nic nie wiem o tym

http://olx.pl/oferta/ladowarka-matbro-lamana-w-polowie-CID5-ID97X77.html#0ad564a9d7

Opublikowano

http://olx.pl/oferta/ursus-360-na-chodzie-szybka-sprzedaz-ostateczna-cena-CID757-ID8Ic2T.html#885f6f8409

To jest okazja z papierami. godzine temu dodane a juz prawie 3000 wyswietlen, sprawdzcie czy to nie jaja,oby handlarzyk nie kupił :)

Sam bym kupił ale zanim dojade to po c360 tylko kurz będzie....

to nie  jest  godzinę  temu  dodane  , tylko  godzinę  temu odświerzone  i  to  raczej nie pierwszy raz.........  także  to raczej żadna  okazja 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v