Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, RU68 napisał(a):

jak polska długa i szeroka wszyscy o tym wiedzą że ten który ma jest wrogiem ogółu o ogół to ci którym Bóg wręczył widły i rzucają całe życie gnój bo do niczego innego się nie nadają no może jeszcze cwaniaczyć wpisami na af

Tak,tak ,pewnie gdyby nie te forum to bys nie mial z kim podyskutowac bo dla mnie jestes bucem i wyzej dupe masz niz sr.sz

• Like 3
Opublikowano
4 godziny temu, pedro2 napisał(a):

@Bartek933 @yacenty czy ktoś tu w końcu zrobi porządek? 

Przecież ten ru przekracza wszelkie granice 

Przecież to @JarekBazydlo prowokuje 

Aż nudne się to robi 

nie wiem co się wydarzyło ze ten mocznik mu w głowie tak utkwił 

Może kupił zapas polskiego po 5 tys bo straszyli że będzie po 6 

Ciężkie czasy były 

Każdy kombinował 

• Like 6
Opublikowano

42 minuty temu, jarecki napisał(a):

WWL , QQ do metra wysokosci i wczoraj nawet na 3 klasach liscie zwijała już w regionie 

w nocy popadało i zapowiadają następne od południa już jest dobrze szczególnie odmiany o wzniesionych liściach 

11 godzin temu, Eliot napisał(a):

Tak,tak ,pewnie gdyby nie te forum to bys nie mial z kim podyskutowac bo dla mnie jestes bucem i wyzej dupe masz niz sr.sz

a myślisz że mi zależy na tym co hadziaj myśli o ślązaku 

Opublikowano

jęczmień idzie pod kosę ale do silosu się nie nadaje bo w trochę zielonego się trafia kukurydza zaczyna się zwijać na 1 klasie środkowe podkarpackie 

Opublikowano
39 minut temu, lassie napisał(a):

jęczmień idzie pod kosę ale do silosu się nie nadaje bo w trochę zielonego się trafia kukurydza zaczyna się zwijać na 1 klasie środkowe podkarpackie 

no patrzcie na 1 klasie bez zielska i się zwija a na V z zielskiem nie łot łosobliwośc 

• Root Admin
Opublikowano
4 minuty temu, mirekcich napisał(a):

Jak byś nie był osłem to byś wiedział dlaczego...

dziękuję, jeden ban na miesiąc to był za mało dla niektórych.

Wróc za kolejny miesiąc

2 godziny temu, maniekc360 napisał(a):

Kurczę u mnie qq ma na razie poniżej metra, w okolicy póltora metrowe już wyrzucają wiechę.

u mnie na wysokości głowy, czyli jakies 150cm

20250706_111823.jpg

20250706_111825.jpg

20250706_111828.jpg

20250706_112109.jpg

20250706_112116.jpg

23 godziny temu, RU68 napisał(a):

głąbie kanciaty gdzie napisałem że jest lepsza napisałem że już zaczyna wiechować i się jeszcze nie zwija a dla ciebie w pustym łbie się utrwaliło że na forum trzeba szpanować a wyżywasz się po miesięcznym banie jak przedszkolak w piaskownicy a to że większość takich jak ty pochodzi z patologi to norma więc się oraczu nie rzucaj ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem a w wojsku byłeś ? chyba kible sprzątać 

daj sobie luzu, wiem ze mirecki bardzo Cie kocha, ale on juz dostał kolejnego bana na miesiąc.

Ty też ostudź głowę prosze, wróc za tydzień

• Like 4
Opublikowano (edytowane)

Yacenty , co taki wrażliwy jesteś na osła, ten  ban powinien być odwrotny, albo oboje , ale Ty tu rządzisz , Twoje podwórko

Edytowane przez wilkołak
  • Like 2
Opublikowano
7 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Co to za chrząszcz? Wcześniej nigdy w kukurydzy go nie widziałem a w tym roku kilka sztuk już znalazłem 

IMG_20250707_202739.jpg

Szymon technolodżia 

Screenshot_20250707-203725.png

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, yacenty napisał(a):

dziękuję, jeden ban na miesiąc to był za mało dla niektórych.

Wróc za kolejny miesiąc

u mnie na wysokości głowy, czyli jakies 150cm

20250706_111823.jpg

20250706_111825.jpg

20250706_111828.jpg

20250706_112109.jpg

20250706_112116.jpg

To u mnie od 120 do 140cm w lubelskim ma. Dziś dostała solidnie 2 razy deszczu...będzie rosła 😊 

Używacie tablic lepowych do monitorowania szkodników?

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
13 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

To u mnie od 120 do 140cm w lubelskim ma. Dziś dostała solidnie 2 razy deszczu...będzie rosła 😊 

Używacie tablic lepowych do monitorowania szkodników?

A czym Ty chcesz wjeżdżać w kukurydzę teraz i po co ?

Opublikowano
34 minuty temu, wilkołak napisał(a):

U mnie jedna odmiana 1,5 druga 2,0 metry jak sie dłubie w liściach to 5-10 cm i jest wiecha, czyli pól metra jeszcze dojdzie

U Mnie skytower siany końcem kwietnia i jeszcze wiechy nie mogę znaleźć 

Opublikowano
12 godzin temu, Tomek90 napisał(a):

Oho dzieje się 

Ty wymieniaj deszczomierz bo nie zdążysz wylewać. W sumie u Ciebie jest auto wylewanie już 😃