Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

za późno włączyłem i nie wiem co nabroiła ULA! może ktoś streści?

pełen hardkor, stalkingi te sprawy :D

http://vod.tvp.pl/audycje/publicystyka/sprawa-dla-reportera/wideo/05112015/22207400

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/s720x720/11215768_1704929649741249_2230341502748739391_n.jpg?oh=fd2c066fc677b50542cc874bbd27245a&oe=56AC1C3F

Grzesiu powiedz nam tylko TAK czy NIE? :D

Opublikowano

że też komuś się chce tak wszystko dokładnie analizować? jedno jest pewne jak kręci się ujęcia to można je w różnym czasie wykorzystać , to tylko ujecie żeby wszystko ładnie wyglądało. co wy myślicie że kręcą dzisiaj jeden odcinek jutro drugi a po jutrze trzeci? mają materiał i później go montują, tak ja to sobie wyobrażam.

Opublikowano

O Rafale można było przeczytać w komentarzach pod jekimś linkiem który wrzucaliście. Rafałek tylko na weekend przyjeżdża do domu a gospodarstwem zajmuje się ojciec. Dostał MR, ale i tak ojciec rządzi pewnie. Że też i w I i II edycji niektórzy uczestnicy mają coś do ukrycia. Nie dość, że program zakłamuje rzeczywistość to niektórzy uczestnicy wciskają kit.

Opublikowano

Tak to już jest, jeden na gospodarstwie pojawia się tylko w weekendy i dostanie MR, drugi będzie "orał" od rana do nocy i nie dostanie bo np gospodarstwo ma już 2 lata i premia mu nie przysługuje. Swoją drogą to nie wiem jak oni się dostają do tego programu - Adam z I edycji chodził normalnie do pracy, gospodarstwem zajmowali się rodzice, teraz Rafał podobna historia

Opublikowano

Robert dokonał dobrego wyboru Agnieszka pochodzi z gospodarstwa :)  :D ,Grzesiek świetnie wybrał już wcześnie Anię :)  :wub: dziadek Geniu także dokonał odpowiednią decyzję wybierając Liliannę :)  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam , czy jest jeszcze możliwości złożenia wniosku na młodego rolnika ? Jestem świeżo po technikum rolniczym i mam pewnosc że ta premia była by mi przyznana .
  • Dodaj nową pozycję...
v