Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze napisałeś, że tylko mapę pożyczasz, a nie cały tekst, więc plagiat. Po drugie nie jestem żadną twoja koleżanka. Po trzecie 1,5 roku? Chyba błagania abyś się w końcu odczepił. Po czwarte nie chce mieć żadnej styczności z tobą nigdy w życiu, więc za te naleganie na priv podziękuję. Po piąte, sam napisałeś PIERWSZY do Pedra i to k tak głupia rzecz, że masz na co zasłużyłeś. Daruj do je pisania pod 30 zdjęciami że idą burze.. to koniec świata? Już tysiące burz każdy przeżył i jest okej..

Co do twojego hobby, to największym jest nękanie innych i chrzanienie 3 po 3. Aaa, i komentarze typu "supeeeeer cielak xDDDDDD". Daruj sobie bo to co sobą reprezentujesz jest poniżej jakiegokolwiek poziomu. Nie pozdrawiam i nie mam zamiaru więcej ci odpisywać na cokolwiek, a twoje w kłamstwa nikt nie uwierzy. Nie pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Po 8 nie wiem po co znowu wypisujesz, napisalismy koniec?

Też, nie chce  z Toba gadać. Jakbyś nie olewała mnie rozmawiając ze mna to bym nie pisał. 

Co ja uzgodniłem z łowcami, a co Ty sądzisz to dwa światy. Trzeba było nie pisać tu, by nie zaczeła sie cała awantura. 

Znajo mi na PW piszą, żebym cię olał, noo więc ok olwewam xD  Com pisał, tom pisał.

Ehh, nękanie powiadasz, później mnie odblk i normalnie gadalismy, zdj wysyłaliśmy, zapomniałas? haha Nękają to teraz Twoi koledzy mnie, ale spoookojnie :) 

Może nie powinienem teraz pisać, bo masz swoj stan furii, ale no cóż, napisalas to i ja napisze.

A ja pozdrawiam serdecznie, o i serduszko wysle <3 

Hahaha a co jest tu kłamstwem?? 

Edytowane przez patryk546
Opublikowano

Kolego leje na mapie radarowej w rzeczywistości ,średni opad,burza słaba,bywały w tym miesiącu silniejsze,jak na razie to przereklamowana przez media a znajduję sie w centrum burzy według radarów

Opublikowano

Koleżanko spokojnie złość urodzie szkodzi. Jest wiele innych ciekawszych rzeczy :)

Kolego, jakby ktoś Ciebie nachodził przez ok. Rok, to też bys się złościł. Ta osoba nie zna słowa "nie" i "daj mi spokój". Więcej nie będę mówić, ale to co robił jest karalne. Jeszcze niech trochę się powypowiwda, to zrobię to, co trzeba było zrobić już dawno. Za podszywanie się pod innych i wysyłanie cudzych zdjęć innym bez wiedzy tej osoby są już paragrafy..

Opublikowano (edytowane)

Już nie będę kończył, żeby nie  było znowu awantury, ale bym odpisał jeszcze co o tym myślę ..

Chłopaki wracamy do tematu. :)

Opublikowano

Kolego, jakby ktoś Ciebie nachodził przez ok. Rok, to też bys się złościł. Ta osoba nie zna słowa "nie" i "daj mi spokój". Więcej nie będę mówić, ale to co robił jest karalne. Jeszcze niech trochę się powypowiwda, to zrobię to, co trzeba było zrobić już dawno. Za podszywanie się pod innych i wysyłanie cudzych zdjęć innym bez wiedzy tej osoby są już paragrafy..

Ja wnioskuje tylko z tego co widzę tu na forum, to co wymieniacie pomiędzy sobą to już zupełnie inna sprawa i ja czy inni forumowicze nie mają do tego wglądu więc nie wiem. W razie czego mogę Ci polecić dobrego radcę prawnego który udzieli Ci kilku wskazówek aby temat został skutecznie zamknięty, skoro jest tak źle jak mówisz. 

Opublikowano

Ostatnio padało w czwartek praktycznie cały dzień ,potem udało się zrobić suche siano i dzisiaj po południu zagrzmiało i prę godzin już pada spokojny deszcz ,pogoda idealna dla roślin ,wlkp

Opublikowano

Uziu92@ u mnie tak samo, burze idą na zachodzie, do nas na wschód nie dotrą i w tym tygodniu raczej nie ma co liczyć na deszcz, U mnie zresztą nie ma deficytu wody i w obliczu sianokosów nikt w okolicy nie tęskni za deszczem...

Opublikowano

Susza ..chmura jest,gdzies daleko grzmi ...deszczu brak.W polu robi sie sucho.

To co pokazuja radary deszczu nie zawsze sie sprawdza.Wiec nie ma co tak patrzec w te mapy.

Opublikowano (edytowane)

Dzis nocą może nie będzie trzeba palić świateł, będzie jasno :) 2 fala. Jeżeli te 2 fale kogoś ominą, to rzeczywiście pech, ale jest tez prawdopodobieństwo, że grad rzepaku nie skosi xD 

222222jpg_jpg_750x750_q85.jpg

Gość marekfarmer
Opublikowano

Przyszła  zapowiadana  Burza   tylko  12l  ale dobre  i  to 

Opublikowano

http://wiadomosci.radiozet.pl/Polska/Potezne-burze-nad-Polska-15-tysiecy-osob-bez-pradu

2 ostrzeżenie jednak jak najbardziej z sensem wydane :)

Na Pomorzu z szumnie zapowiadanych burz guzik co spadło u nas 12 l,największy zanotowany oficjalnie opad Jastrowie 22,5l,także nie ma co siać paniki,aczkolwiek warto być przygotowanym na najgorsze,w zeszłym roku ,praktycznie bez ostrzeżeń spadło w ciągu 50 min  42l i jakoś wszyscy przeżyli

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez c308
      Witam chodzi mi po głowie założenie małej firmy produkującej maszyny rolnicze.Od czego należy zacząć jakie maszyny byście proponowali do wdrożenia do produkcji.Ja bym chciał zgrabiarke,przetrząsacz i ewentualnie kosiarke dyskową.
    • Przez piotr6340
      To są filmy, które pokazują, jak piękne są maszyny  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=65M3I0CKFXs

http://www.youtube.com/watch?v=xv8Z0expUjs&NR

http://www.youtube.com/watch?v=qot3JNGqKdQ...related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=QTLlvdCnKLs&NR

• Dodaj nową pozycję...
v