Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też podpisałem , nie możemy pozwolić na cenzurę , świat od dawna zmierza ku samozagładzie , władze sprawują niekompetentni, chciwi i pozbawieni patriotyzmu ludzie , źle się dzieje a będzie jeszcze gorzej. Walczmy pokażmy im , że nie jesteśmy obojętni i potrafimy walczyć o nasze prawa !

Opublikowano

Co z tym światem się dzieję...

Zastanawiają mnie żeczy:

1) Czy po wprowadzeniu tego w życie zostanie chociaż 5% zdjęć w naszej galeri.

2) Kiedy polacy wyjdą na ulice. Jak na razie nasz naród ma nie ziemską cierpliwość.

Opublikowano

Może nie jestem pełnoletni, ale to już trochę przegęcie ; / Jak chcą nam zablokować różne strony, to niech może płacą za nas połowę rachynku za usługi internetowe ; / Dla mnie to juz lekka przesada.

Opublikowano

wiele chalasu o nic- cenzura od dawna istnieje-tylko nigdy nie byla jawna i ujeta w ramy prawne, wszelkie telefony,sms,meile od dawna sa filtrowane przez odpowiednie urzadzenia-uzycie pewnych slow z tajnej listy powoduje odsiane wiadomosci i jej dokladne sprawdzenie, tylko wy o tym nie wiecie bo zajmujecie sie glownie bzdurnym zabawami typu fb,nk- itp,itd. a teraz maja podpisac jakies papiery i wielka zadyma spozniona o pare lat.

zreszta za rok-poltora lacza internetowe sie zatkaja i trzeba bedzie wprowadzic ograniczenia transferu danych[wczoraj w powaznej audycji radiowej byla o tym mowa],to spam i reklamy jest rzeczywistym problemem a nie acta-dosyc oglnikowa umowa miedzypanstwowa o przeciwdzialaniu piractwu i podrobce produktow.

wlasnie pirackie strony protestuja przeciwko tej umowie-"many,many,many" a nie jakas wolnosc slowa, to pieniadz napedza takie dzialania a nie-jak wam sie wydaje-wyzsze wartosci. a na marginesie gdzie w tym katolickim kraju jest VII przykazanie B) -w "glebokim powazaniu", bo w tej ustawie chodzi glownie o prawa autorskie do piosenek i filmow a nie o zdjecia "paru starych gratow" na af i pamietajcie ze nie tylko politycy robia was w bambuko.