Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takiego czegoś wogóle nie powinno być! nie mają w tej uni i w tych stanach już co do roboty,a za dużo pieniędzy i sie im przewraca w d*pach i robią niewiadomo jakie cyrki!

Opublikowano

Boże ty widzisz i nie grzmisz w tym rządzie tylko biorą kasę, nic nie robią a jak już coś to bez sensu <_< niedługo żeby pójść do toalety to będzie trzeba mieć jakieś zezwolenie czy coś ;[

Opublikowano
Niepokoje te objęły swym zasięgiem również członków Parlamentu Europejskiego, co zaowocowało podpisaniem[10] deklaracji krytykującej ACTA przez ponad 393 członków Parlamentu.

Ciekawe czy któryś z naszych europosłów podpisał tą deklaracje?

@ahme999

Bardzo trafny obrazek.

Opublikowano

Oczywiscie pan premier w pelni sie z tym zgodzi, zreszta jak ze wszystkim co góra narzuci :)

swoja droga, od 26 stycznia trzeba bedzie uwazac z takimi wpisami po pojdziemy do wiezienia

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Może jako portal wyślijmy petycje. smile.gif

Opublikowano

Polska jest krajem rozwijającym się i goniącym czołówkę a ograniczanie przepływu wszelkiego rodzaju informacji (tak to nazwijmy) spowolni rozwój. Problem związany z ACTA jest poważny np.: przepisy są niejednoznaczne - dużo zależy od interpretacji ich.

Opublikowano

Niech rząd robi tak dalej to ich wyniosą jak Kadafiego. Przepisy są niejednoznaczne czyli moga byc bardzo szeroko interpretowane. Co będą chcieli to zrobią żeby jeszcze bardziej zachodowi i usa w dupe wejść naszym kosztem rzecz jasna.

Opublikowano

kolejny apel troche humorystycznie ale w gruncie rzeczy nie ma się z czego śmiać

możni tego świata chcą nam zrobić drugą koree północną - albo i gorzej - w ZSRR krążyly legendy o Pawle Morozowie który wydal swoją rodzinę NKWD - teraz władza nie będzie potrzebowała takich "bohaterów"

Opublikowano

Kurde jak to wprowadzą to i Agrofoto będzie mogło być zagrożone :( trzeba coś z tym zrobić ja tam niby próbowałem wypełniać jakąś ankietę przeciwko ACTA niby jeden mój głos ale może zrobić bardzo dużo ;) (mam taką nadzieję że nie wprowadzą tego )