Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jednak case puma 150 bieg 40 eco przedni tuz amortyzowana przednia oś 4 wyjścia na elektrozaworach oponki 650 65 r 38   540/65r28 przedni obciążnik 800 kg co ważne gwarancja 3 lata i dwa pierwsze serwisy gratis na 50 i 300 mth 338000.  

Opublikowano

Case Puma 140, amortyzowana os, kabina, przedni tuz, skrzynia 19x6 Eco, 3 pary hydrauliki, opony 480,600, dodatkowe ledy

310 netto, placowy 2020 rok

Puma 150, nowa maska, bez ledow, wyposażenie jak wyżej, 320 netto, 2020 rok, 

New Holland T6. 155 dynamic command, full opcja oprócz navigacji, 325 netto

New Holland T6.180 Electro Command, amortyzowana os, kabina, skrzynia Eco, elektrozawory 4 pary, przedni tuz, balast, 350 netto

Opublikowano

Pytałem już chwilę temu o to ale nie było odpowiedzi więc ponawiam.

Czy traktor kupiony w części za finansowanie fabryczne trzeba serwisować czy nie ma takiego obowiązku?

Opublikowano

New holland T6,155DC przedni tuz, amotyzacja przedniej klasa 4, opony 540/650, zarzadzanie jazdy na uwrociach, 4 mechaniczne pary wyjsc, monitor intelview 4, pelne blotniki 8 ledow obciaznik na tuz 323 tys netto do zaplaty , brac?

• Confused 1
Opublikowano
Piotrass napisał:

New holland T6,155DC przedni tuz, amotyzacja przedniej klasa 4, opony 540/650, zarzadzanie jazdy na uwrociach, 4 mechaniczne pary wyjsc, monitor intelview 4, pelne blotniki 8 ledow obciaznik na tuz 323 tys netto do zaplaty , brac?

Co daje zarządzanie uwrociami jak masz mechaniczna hydraulikę?

• Like 1
Opublikowano

Nie wiem jaka jest dopłata za os kl 4 ale za taki ciągnik plus elektrozawory w zeszłym roku w marcu cena była 280 netto i to była cena wyjściowa. To w ciągu roku ciągniki podrożały prawie o 20 % ? 

Do czego używacie zarządzaniem jazdy na uwrociach? Ja się nie moge.do tego przekonać. 

Opublikowano

ceny poszybowały i to mocno. zarządzanie fajne przy siewniku. jednym przyciskiem podnosi przekłada znaczniki, w między czasie wyłącza dmuchawę itd. ustawiasz sekwencje czynności i jednym przyciskiem masz wszystko załatwione w lepszej wersji htc 2 to nagrywasz tą sekwencje czynności, a w gorszej wersji trzeba poszczególne etapy ręcznie wpisać

Opublikowano (edytowane)

Mi case ok 44.5% z konfiguratora 

11 godzin temu, Piotrek5060YouYube napisał:

Ile % rabatu od ceny katalogowej? Strasznie drożeją te ciągniki. 

Edytowane przez radzioRS
Opublikowano (edytowane)

W moim przypadku arion 430 od ceny z konfiguratora należy odjąć 40% i do małej negocjacji. Valtra  -40 % z tym że nie mają ogólnodostępnego konfiguratora

Edytowane przez Winio
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v