Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o t6.125s końcówka 2019, nowy, nie pokazowy podobno, 310 brutto? tuz, chyba 4 pary wyjść, 2 pary ledów z przodu, tył 600 r38 przód nie pamiętam, klima, 17x16, 1000, 540e,540, nie wiem co tam jeszcze... AGROSKŁAD

Opublikowano

Każdy pisze co innego, szkoda czytać takie rady :) a tak nawiasem to trochę idiotyczne robienie konfiguratora który daje cenę która nijak ma się do rzeczywistości. Z tego co czytałem to w Classie jest podobnie. Wejdzcie sobie na konfigurator aut np. Renault czy Kia. Od tych cen można dostać 5-10% rabatu i to wszystko a tu konfigurator w którym cena zawyżona prawie dwukrotnie, cyrk :) 

Opublikowano (edytowane)

No własnie cyrk, mi jak diler robił oficjalną wycenę na T5.75 to na ofercie bodajże było 230netto(wydruk z konfiguratora) a rzeczywista cena była 140netto, to co to za konfigurator ;) Czyli wychodziło w tym przypadku teoretycznie 0,61, wersja wyposażenia była raczej z tych średnich(lepsza skrzynia, dodatkowe obciążniki, EDC, szersze opony, brak pneumatyki, brak przedniego TUZ i WOM)

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
marluk napisał:

Każdy pisze co innego, szkoda czytać takie rady :) a tak nawiasem to trochę idiotyczne robienie konfiguratora który daje cenę która nijak ma się do rzeczywistości. Z tego co czytałem to w Classie jest podobnie. Wejdzcie sobie na konfigurator aut np. Renault czy Kia. Od tych cen można dostać 5-10% rabatu i to wszystko a tu konfigurator w którym cena zawyżona prawie dwukrotnie, cyrk :) 

ale gdzie tu widzisz jakieś rady? ja tylko pisze że te rabaty o których tu mowa są nierealne. zrobiłem sobie konfigurację na stronie steyera na 6145 Profi wyszło mi ok 550 000 tyś ceny katalogowej po kontakcie z dealerem dostałem ofertę na ten dam model w tej samej konfiguracji na bagatela 369 000 netto!!! nawet jeśli od 550 000 odjelibysmy tylko 35% to już wychodzi mniej niż moja oferta a tu widzę upusty rzędu 50% na dzień dobry

Piotrek5060YouYube napisał:

Panowie co do cen w konfiguratorze NH dowiedziałem się, że są one dostępne po przejściu wszystkich kroków w konfiguratorze.

Nie prawda robią w ciula

Opublikowano

Nh 7.190 wyceniony wg konfiguratora na 666 tys, po rozmowie z delearem zejście na 410 tys. I podobno jeszcze minimalny margines (5 tys) do ewentualnego zejścia. Więc wg tego mozna byloby liczyć na ok 40 % rabatu. Może z innymi modelami są inne kwoty. Rozmowa z delerem byla juz konkretna i osobista (tzn nie tylko telefon). 

Opublikowano

NH t5.100 EC 16x16, pneumatyka 1-2 obwodowa, 6 świateł roboczych, amortyzowana kabina opony 480 r 38 tył, przód nie pamiętam, zaczep tylko polowy, bez tuza, bez obciążników 205 netto, trzeba się decydować do 30 grudnia. Od stycznia podobno 2% podwyżki inflacyjnej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v