Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
sumek666 napisał:

W czym jest lepszy? 

Kabina kropka w kropkę to samo co Case. Jakość plastików identyczna jak w NH. 

No i kraj produkcji Made in Italy. 

właśnie kraj produkcji, poròwnaj maxxuma z Austrii do swojego t6 od angoli i wtedy zobaczysz ròżnice

swoją drogą mogliby experta i vestruma produkować w Austrii

Opublikowano
12 godzin temu, sumek666 napisał:

Dzisiaj oglądałem nowego Steyr 4100 Expert CVT

Jak mi ktoś powie, że Steyr jest lepszy od NH to mu wypisuje skierowanie do psychiatry. :)

To samo tyczy się Valtry. Najbardziej przereklamowany ciągnik jaki znam ;)

popieram w 100%

• Like 1
Opublikowano

Na stronie New Holland jest konfigurator i można sobie obliczyć w jakim wyposażeniu chcemy. Bierzemy 50 % z ceny jaka nam wyjdzie i tyle mniej więcej trzeba by zapłacić u mało pazernego dealera. 

Z ciekawości sam tam zajrzałem. Przy modelu T5.85  Utility są jeszcze skróty DC, DC CAB, DC CAB SS, M, M CAB, PS CAB.

Co one oznaczają? Nie wiem jak wybrać ten model na który mam ofertę.  

Opublikowano

Sam z ciekawości wszedłem na ten konfigurator i albo ja coś robię nie tak albo to do picu jest. Brakuję kilku opcji wyposażenia, cena wg konfiguratora 249tys na dzień dzisiejszy a dilerzy wołali 207-209tys w lutym

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v