Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Sumek666, pisalem Ci kiedyś że wyrwiesz w tej cenie Steyra Multi 100 km to sie mowiles ze 250 tys trzeba dac ;) moim zdaniem jeszcze cos by urwal z tej cenny w koncu to tylko 100 km ;)

Opublikowano (edytowane)

Ten nowy Deutz 5110 za 162k nie ma sprężarki w standardzie. wersja 5120g Gs ma już koła r28/440 r38/540 masę własną 4300, dmc 7t , mocniejsze osie i udźwig 5400 , a nie 4500. Jest droższa około 12 k od tego promocyjnego. Dodatkowo do negocjacji. Myślałem nad tym ale czytalem, że jest tu na forum już "szczęśliwy" posiadacz który się buja miesiąc z serwisem bo po 26mth ciągnik nie jeździ.dodatkowo czy on ma faktycznie wydajność hydrauliki 55l czy to błąd w druku🤔. To była by kpina. A zapomniałem to potwierdzić

Edytowane przez komizmo
Opublikowano

za 184 netto dostałem ofertę na JD 5090M skrzynia z 1 biegiem pod obciążeniem, EHR klima fotel pne.  zaczep automat

Claas Atos w podobnym za 165 netto ,

McCornik X4.50 za 175 netto,

Zetor Proxima 90 HS 2 biegi pod obciążeniem i pneumatyka za 177 netto 

Deuth - Fahre 5090.4G GS  158 netto   dealer stwierdził że ta cena jest sztywna na całą polskę i nie do negocj

potrzebuje jeszcze na NH T5.85 i  Case 85C

Opublikowano

diler na targach w Kielcach doradzał mi atosa na rzecz ariona. jeśli ma służyć do ciężkiej pracy. na jd dostałem podobna cenę. pomyśl nad kubota, sam mam jedną i chyba będzie druga na podwórku bo u konkurencji sami już nie wiedzą ile wołać. z podobnym wyposażeniem jedynie df i nh ma dobra cenę. Ale w nh mala pojemność A df dużo elektroniki której się boję

Opublikowano
Dnia 14.03.2019 o 21:20, piotreku1 napisał:

Jak bym zaczął wypisywać wszystkie awarie to bym do rana tu siedział. Najfajniejsza awaria to wyrwala sie szpilka z glowicy silnika ( mechanik powiedzial ze szpilki z sera zrobione )Fakt ciągnik dużo pracuje bo ma już 4600 godzin  no ale czy 10000h dotrzyma to wątpię 

Poza   szpilką co się jeszcze działo ?? Mamy   smerfy z podobnym przebiegiem i nie jest najgorzej z  awariami. Sąsiedzi w  Jeleniach  nie remontują mniej niż my :)  NH ma  słabe  przednie  osie  , skrzynie i  silniki  chodzą jak złoto ....

Opublikowano
15 godzin temu, Baarth napisał:

Poza   szpilką co się jeszcze działo ?? Mamy   smerfy z podobnym przebiegiem i nie jest najgorzej z  awariami. Sąsiedzi w  Jeleniach  nie remontują mniej niż my :)  NH ma  słabe  przednie  osie  , skrzynie i  silniki  chodzą jak złoto ....

Mnóstwo pier**l ale to denerwujące jak jest robota A tu stoisz bo czujnik poszedł albo lato 35 stopni A Klima się zepsuła serwis prawie  dzień siedział i nie mogoi dojść jakiś moduł poszedł i skasowali jak by że złota to gowno było. Sprężarka olej ale to ponoć reguła,  pękło też mi na gwincie  lewy wieszak od tylnego tuz   w rajtechu powiedzial ze nie mi pierwszemu to piekło.  Pewnie inne marki też się psują  ale z tym moim to trochę przesada albo miałem pecha i na felerny trafiłem ciągnik. 

Zraziłem się trochę do tej marki . To tak jak z samochodem kiedyś jeździłem fiatem bravo 150tysięcy i zaczęło ciągle coś się psuć.  Teraz od 6 lat a4 250tysiecy wsiadam i jadę nic nie stuka nie puka  i się nie psuje . A wielu by powiedziało Po co przepłacać za znaczek 4 kół na przednim grilu  😄

Opublikowano

Skoro psuł ci się też fiat bravo to bez urazy ale może jesteś antytalentem co do obsługi i użytkowania maszyn i urządzeń? Znam takie osoby które gdy dałbym im na chwilę do popilnowania dwie stalowe kulki z łożyska to jedną by zgubiły, a drugą popsuły... 

• Like 2
Opublikowano

Może masz rację że jestem antytalentem dlatego teraz jeżdżę audi  , fiaty zostawię dla takich orłów jak Ty 😉

Opublikowano

New Holland T6.175 Dynamic Command 24 eko, Amo oś i kabina, joy ruchomy, tuz wom zuidberg, obciążnik 800kg, 4 LED przód i tył, siłowniki 90mm, 3 pary hyd.  

280 netto. 

Jak myślicie Brać?

Opublikowano
20 minut temu, porems napisał:

New Holland T6.175 Dynamic Command 24 eko, Amo oś i kabina, joy ruchomy, tuz wom zuidberg, obciążnik 800kg, 4 LED przód i tył, siłowniki 90mm, 3 pary hyd.  

280 netto. 

Jak myślicie Brać?

trzeba było spytać o cenę na  T 7.175 na AC z tym samym wyposażeniu 

Opublikowano

Steyr 4115 profi 24/24 eco , przedni tuz, amortyzowana os i kabina, 4 pary elektrozaworow, full led, + tur hydramet extreme 3 sterowamy elektronicznym oryginalnym joyem 310 netto rok 2017 nierejestrowany. Warto?? Na 300 moze by zeszli

Opublikowano
3 godziny temu, KrowieBieszczady napisał:

Dobrze porównuje, t6.175 ma 6 garów ;) Oferta wydaje się atrakcyjna, za elek-hydr zawory jaka dopłata? 

Ty się tam AGCO zajmij 😛

między T6.175 a T6.180 jest chyba 20k różnicy. Koni tyle samo ale 100 Nm różnicy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v