Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, pawelol111 napisał:

Jaka cena?

206 tys brutto. 

Czy to normalne że jak chcę wziąć ubezpieczenie gdzie indziej niż u nich to biorą 300 zł co roku za sprawdzenie go?

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomek90 napisał:

Tanio

A mi się wydaje drogo bo za 5tys drożej moge mieć valtre.

Diler w czerniakowie.

8 godzin temu, radzioRS napisał:

No bardzo mało ceny wzrosły ale ok 40 % to na pewno

Oj pomyliłem tematy bo 30%to na valtre opuścili nie steyra.

Opublikowano
3 godziny temu, maroko napisał:

206 tys brutto. 

Czy to normalne że jak chcę wziąć ubezpieczenie gdzie indziej niż u nich to biorą 300 zł co roku za sprawdzenie go?

to chyba ich stała praktyka. Ode mnie chcieli 3700 😱,ale gdzie indziej znalazłem za 1840 zł plus 300 dla nich  to i tak zostaje 1560 w  kieszeni.

Opublikowano
16 minut temu, rocknrollnik1 napisał:

to chyba ich stała praktyka. Ode mnie chcieli 3700 😱,ale gdzie indziej znalazłem za 1840 zł plus 300 dla nich  to i tak zostaje 1560 w  kieszeni.

Ja znalazłem za 1105 zł ale teraz czekam czy zaakceptują. Może być jeszcze tak że zejdą do tego 1400 z 1900 zł :)  Wtedy by wychodziło na to samo.

Jedyne czego może trochę brakować to obciążniki na przód. Proponowana cena 1500 zł za komplet 8szt. Myślę że na olx bez kłopotu kupię sporo tańsze ;)

3 godziny temu, mati00733 napisał:

206 brutto wydaje się ze cena wporzadku.masz w cenie pneumatyke?

Oponami sie nie przejmuj, dzis nawet lepsze marki robia buble

Pneumatyka dwu i jednoobwodowa. Też tak myślę że bez sensu dopłacać do innych. Allinance mam w kombajnie i tylko na środku jak bieżnik się kończy są trochę szpary.

Opublikowano
1 minutę temu, maroko napisał:

a znalazłem za 1105 zł ale teraz czekam czy zaakceptują. Może być jeszcze tak że zejdą do tego 1400 z 1900 zł :)  Wtedy by wychodziło na to samo.

no tak,tylko u mnie cena ponad 2 x wyższa.

Opublikowano
1 godzinę temu, robert1226 napisał:

A mi się wydaje drogo bo za 5tys drożej moge mieć valtre.

Diler w czerniakowie.

Oj pomyliłem tematy bo 30%to na valtre opuścili nie steyra.

Rok temu bralem maxxuma 125 tuz tur stoll joy pro control, elektrozawory, zarządzanie uwroci em, miękka os, 310k a styer jak dla mnie wtedy drożej sie cenił i to rok temu 

Opublikowano

G 115H

11 godzin temu, Tomek90 napisał:

Rok temu bralem maxxuma 125 tuz tur stoll joy pro control, elektrozawory, zarządzanie uwroci em, miękka os, 310k a styer jak dla mnie wtedy drożej sie cenił i to rok temu 

No to mi jednak drogo wycenili .

Opublikowano

cena za valtre 280tyś to na jakiej wersji : Hitech : Active czy Versu ? bo byłem na początku tygodnia u dilera valtry to za G115 Active powiedział cena zaczyna się od 330tyś netto o.O ale to zapytanie o cenę na szybko 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v