Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

kami

Rekomendowane odpowiedzi

sumek666 napisał:

W czym jest lepszy? 

Kabina kropka w kropkę to samo co Case. Jakość plastików identyczna jak w NH. 

No i kraj produkcji Made in Italy. 

właśnie kraj produkcji, poròwnaj maxxuma z Austrii do swojego t6 od angoli i wtedy zobaczysz ròżnice

swoją drogą mogliby experta i vestruma produkować w Austrii

Na stronie New Holland jest konfigurator i można sobie obliczyć w jakim wyposażeniu chcemy. Bierzemy 50 % z ceny jaka nam wyjdzie i tyle mniej więcej trzeba by zapłacić u mało pazernego dealera. 

Z ciekawości sam tam zajrzałem. Przy modelu T5.85  Utility są jeszcze skróty DC, DC CAB, DC CAB SS, M, M CAB, PS CAB.

Co one oznaczają? Nie wiem jak wybrać ten model na który mam ofertę.  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup ciągnika rolniczego z grupy CNH, tj. Case, New Holland, Steyr w tym roku? Macie jakieś oferty cenowe? Jakie rabaty wynegocjowaliście i jaki jest termin produkcji?
      Kontynuacja tematu:

• Przez robertbara
      Piszcie ceny nowych rozrzutników do obornika. :blink:

Mam 2-osiowy rozrzutnik 4 tonowy i chcę kupić nowy identyczny, tylko z podwójnymi burtami do zielonki (potrójne sam dorobię), np. Brzegu RT-6.
      I tak obornik prosto z obory idzie najpierw na kupę w pole, a dopiero tam jest po przelasowaniu wywożony. Dlatego decyzja o małym rozrzutniku.
      Niestety na forum nie znalazłem postów poświęconym temu tematowi.

Pozdrawiam!
    • Przez danex
      Witam

Jeśli macie jakieś cenniki kombajnów zbożowych to wrzucajcie. najbardziej zależy mi nA JD

pozdrawiam
    • Przez JacekBojaroj
      Witam
      Może ktoś podpowiedzieć w kwestii zakupu ciągnika mocy 110-130 km w granicach 100-120 tys. najlepiej z turem. Co wybrac?
  • Dodaj nową pozycję...