Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chce mi się siadać do kompa (żeby edytować moje dane na wykresach z hamowni) bo pisze zawsze z kom więc podam dane. Wszystkie moce na wałku. Przebiegi w momencie zwiększania mocy.

TM130 4040mtg przed 122,18KM i 556Nm a po 132,68KM i 633Nm

T7.210AC 800mtg przed 159,00KM i 709Nm po 173,46KM i 778Nm moc Max z dodatkiem pozostała seryjna i wynosi 201,41KM i 874Nm

T5.95EC 145mtg przed 90,41KM i 376Nm drugi pomiar "przed" miał gdzieś około 1100mtg i wtedy był zrobiony program ale kolega od razu wykresu mi nie wysłał i teraz mu co jakiś czas się przypominam. Pamiętam tylko że seria wyszła ciut lepiej jak wcześniej (około 92 czy 94KM) i że po programie ma 110 czy 113KM na wałku. Jutro znowu przypomnę się kumplowi żeby mi to w końcu wysłał. Poza tym nie chodzi tu o moc po programie a o serię i tu TM pomimo braku ekododatków nie powalił (choć miał i tak większą niż w Teactordata podają)

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, przemo93pl napisał:

260 netto za t6 125s z miękką osią amartyzowaną osią, przednim zintegrowanym tuzem amartyzowantą kabiną poserzanymi błotnikami i parę pierdół  to dobra cena ? 

Mi za t6 145 na DC miękka oś kabina 12led mocniejsza pompa i siłowniki wysoki dach z szyberdachem, sprzęgło w hamuclu, przedni tuz itd... Dużo by wymieniać 280netto trochę dużo jak za t6 125s

Edytowane przez piotrekstok
Opublikowano
Dnia 26.03.2020 o 13:51, Bartek933 napisał:

Panowie, wybaczcie że nie w temacie. Ciągnik grypy CNH 80-100km jaką mają wartość amperów na gniazdkach 3pinowych w kabinie?

Amperów? No chyba tyle co alternator minus włączone odbiorniki.

Opublikowano
Dnia 26.03.2020 o 13:51, Bartek933 napisał:

Panowie, wybaczcie że nie w temacie. Ciągnik grypy CNH 80-100km jaką mają wartość amperów na gniazdkach 3pinowych w kabinie?

Te gniazdka w każdej marce mają max obciążalność 25A.

Opublikowano

Case maxxum 125 cvx amortyzacja osi przedni tuz z ehr nawigacja podłokietnik monitor joistick koła 480/600 skrzynia 50 eco programowanie uwroci i zatrzymanie ciągnika pedałem hamulca za 330 netto cena wyjsciowa bez złotówki negocjacji więc ile możnaby urwać z tego

Opublikowano
Dnia 6.10.2019 o 08:34, alvaroalvaro78 napisał:

Sam monitor to 2 cany , plus, minus i plus po zapłonie. Wiem bo prześwietlalem instalacje dla gościa jak sprzedawałem mu Intelliview 3 bo montował sobie w T60xx. Co do tego "procesora" to tak samo mówił kuzyn z cnh jak chciałem dokładać isobus z intelliview do mojego T5 więc sobie odpuściłem i wziąłem CCI1200 z isobus "mullerowskim"...

Co do isobus to tak jest taka opcja w ustawieniach. Sprawdź kiedyś i napisz czy pomogło jak nie zapomnisz.

Sorki ze tak późno ale tak wyszlo😉 udało mi się powiększyć tą aplikację Horscha jednak odbywa się to kosztem zmniejszenia przycisków funkcyjnych z 12 do 6, przez co trzeba przewijać na konkrety przycisk który powiedzmy jest na 3stronie

Opublikowano
Dnia 31.03.2020 o 12:56, situ14 napisał:

Case maxxum 125 cvx amortyzacja osi przedni tuz z ehr nawigacja podłokietnik monitor joistick koła 480/600 skrzynia 50 eco programowanie uwroci i zatrzymanie ciągnika pedałem hamulca za 330 netto cena wyjsciowa bez złotówki negocjacji więc ile możnaby urwać z tego

Wg. mnie to już jest dobra cena.

Opublikowano
Dnia 31.03.2020 o 12:56, situ14 napisał:

Jak się nie decydujesz to napisz gdzie stoi ja go wezmę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v