Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

no wg mnie full to jest power command czyli wszystkie bez sprzęgła, a semi to między grupami ze sprzęgłem czyli takie range command, tak czy nie? i majac na myśli automat chodziło mi o wszystkie biegi zmieniane bezsprzeglowo a nie cvx😎🙈🤑

Opublikowano
49 minut temu, lolq1660 napisał:

no wg mnie full to jest power command czyli wszystkie bez sprzęgła, a semi to między grupami ze sprzęgłem czyli takie range command, tak czy nie? i majac na myśli automat chodziło mi o wszystkie biegi zmieniane bezsprzeglowo a nie cvx😎🙈🤑

W power command   również występuje  wysprzęglenie  tyle  że bez  Twojego udziału , czas   bez ciągu jest krótszy

Opublikowano

Skąd to z agrorami? 

Ja mam 16.07 dostać decyzje z ARiMR o zatwierdzeniu przetargu. Mogę wziąć z placu maxxum 125 z 13mth  2018(próbuje ugrać jeszcze darmowe dwa pierwsze przeglądy) lub czekać do października na nowego z fabryki.  Sam nie wiem którego wybrac

IMG_20190705_142435.jpg

Opublikowano

Czy cena 149 000 netto, za Case Farmalla 105A z wyposażeniem skrzynia 12*12PowerShuttle, mocniejsza pompa hydrauliczna, 3 pary hydrauliki, klimatyczacja, pneumatyka jedno i dwuobwodowa, opony 380/70 R28, 480/70 R38 to dobra cena???

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

400 tys za pumę 150 z nawigacją na power command😲😲😲. A w przyszłym roku jeszcze drożej bo wchodzi maska jak w Optum i podłokietnik oraz monitor jak w Magnum.

Można się bawić?

Edytowane przez falcon83p
Opublikowano

Za chwilę euro po 4,5 więc te 400tys zł za ten ciągnik może okazać się super okazją  😄

Opublikowano
Dnia 13.08.2019 o 20:57, falcon83p napisał:

400 tys za pumę 150 z nawigacją na power command😲😲😲. A w przyszłym roku jeszcze drożej bo wchodzi maska jak w Optum i podłokietnik oraz monitor jak w Magnum.

Można się bawić?

Wiem gdzie stoi zeszłoroczna Puma 150 ze skrzynią 19x6, podłokietnik bez monitora za niecałe 320 netto.

Opublikowano
forterra11441 napisał:

Dnia 13.08.2019 o 20:57, falcon83p napisał:

Można się bawić?

Wiem gdzie stoi zeszłoroczna Puma 150 ze skrzynią 19x6, podłokietnik bez monitora za niecałe 320 netto.

To podpowiedz koledze a nie tajemniece robisz 😉

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danex
      Witam

Jeśli macie jakieś cenniki kombajnów zbożowych to wrzucajcie. najbardziej zależy mi nA JD

pozdrawiam
    • Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
  • Dodaj nową pozycję...
v