-
Podobna zawartość
-
Przez tomek15h
Interesuje mnie kwestia siewu nawozów pod rzepak?Dotych czas siałem nawozy po zaoranym polu natomias w tym roku chciałbym zrobić nieco inaczej ,mianowicie posiać nawozy na ztalezowane ściernisko a potem przeorać i siać.Prosze o opinie tych którzy mają coś do powiedzenia w tej tematyce???Pozdrawiam
-
Przez sumek666
Witam,
Czy ktoś użytkuje lub planuje używać płynny nawóz ASL? Co sądzicie na ten temat?
http://agrotrader.pl/oferta/asl-plynny-nawoz-organiczno-mineralny-ID244225.html
Pozdrawiam
Sumek
-
Przez gosciu506
Witam
Czy używa ktoś nawozu Alzon neo 46 czy wart jest swojej ceny i czy zeczywiscie sa niższe straty azotu czy to tylko dobry bajer wymyslony przez handlowców?
Cena na tą chwilę 1720-1740zł brutto gdzi emocznik mozna kupić po 1620zł
-
Przez Ramzes1987x
Witam panowie co sądzicie to tym nawozie?producent niby Yara i jest to ponoć import z Norwegi czy Niemiec i sprowadzany luzem a u nas przesiewany (bo przywożony jest nie do końca dobrze zgranulowany a ten odsiew osobno sprzedawany głównie sadownikom) i pakowany w BigBagi.Cena okazyjna bo 1300zł netto.Sprzedawca się zarzeka że skład w 100% prawdziwy i z wysoką przyswajalnością i że musi być wszystko byc prawdziwe bo już nie jedną kontrolę miał dzięki uprzejmości konkurencji i bez problemu może dać próbki nawozu
-
Przez hesus37
Witam nie wiem czy było już na forum, ale chciałbym rozpocząć temat dotyczący melasy buraczanej jako nawozu dolistnego. Może ma ktoś doświadczenie w tyn temacie?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Aronia, Borówka - Zrywane Ręcznie (0 nawozów!) Kraków i nie tylko
Czytaj dalej »
Oszczędzaj na nawożeniu!
Czytaj dalej »
Ładowacz do palet, big bag i nawozów