News
Jaki kupić rozsiewacz?
Przez
quxfrix, w Rozsiewacze nawozu
-
Podobna zawartość
-
Przez 22krystianek22
Panowie paluje zakup rozsiewacza i znalazlem ladna amazonke ZAF 604 cena ponizej 3tys, doradzcie na co zwrocic uwage przy ogledzinach oraz czy to dobre sprzety. Cenowo chyba wporzadku, o ile sie dobrze orientuje siewka nie posiada zadnej hydrauliki. Wiecie moze jak z jej wysiewem? jak sprawdzic przekladnie ? z gory dzieki za pomoc
-
Przez kitowiak
Witam. mam do sprzedania rozsiewacz dwu talerzowy amazone 400l, maszyna doinwestowana : nowe łożyska, uszczelnienia przekładni, zalany nowym olejem, nowe mieszadła, zasuwy, łopatki wysiewajace. w ciągłej eksploatacji od kilkunastu lat w jednych rękach. Cena jaka mnie interesuje 1200. masz propozycje pisz,
Mam również do sprzedania zgrabiarkę polską 7 gwiazdową :)
Pozdrawiam :)
link do ogłoszenia : https://sprzedajemy.pl/amazone-400l-zgrabiarka-7-sloneczko-szczebrzeszyn-2-e30984-nr59672206
-
Przez MarcinNH
Siemanko, zamarzylo mi się przy remoncie mdsa zrobić mu plandeke. Szukam zdjęć jak zrobić ten skladany stelaz. Obojętnie jaki rozsiewacz, jakby ktoś mógł mi podesłać zdjęcia byłbym wdzięczny.
-
Przez hydroplast
Witam
Mam problem z moim rozsiewaczem nawozów Sulky DPX EXPERT.
Od jakiegoś czasu nie działa mi waga.
Pokazuje mi tylko na komputerze komunikat " hopper empty" skrzynia pusta.
Waga cały czas pokazuje 0,000kg.
Czy ma ktoś jakiś pomysł, oczywiście rozebrałem skrzynkę elektryczną i żadnej wilgoci nie było w środku.
Załączam zdjęcia.
Czy wie ktoś jaki jest pin do komputera Sulky vision wpb . W komputerze jest opcja sprawdzania czujników itp. Ale chronione jest to 4 cyfrowym pinem.
-
Przez padelec
Chcę kupić rozsiewacz nowy polski Promar 600 l i zastaniawiam się czy będzie on chodził i sypał nawóz równo? Wiadomo cena jest dość niska i trochę odstrasza, jednakże dealer ma tylko takie i miałbym go w cenie innego sprzętu. Jak myślicie brać go? :wacko:
-