Jaki kupić rozsiewacz?
Przez
quxfrix, w Rozsiewacze nawozu
-
Podobna zawartość
-
Przez gortad
Mam pytanie czy sterownik CCI1200 kuhn będzie działał w rozsiewaczu Amazone ZA-V isobus? Czy ktoś ma to sprawdzone nie tylko w teorii?
-
Przez wieslawa_olo
Witam. Potrzebuje pomocy odnośnie tego jak wymienić łożyska od talerzy w Amazone zaf 803. W którą stronę to wogóle ruszyć? Może ktoś ma jakiś sprawdzony sposób? Z uwagi na poważny stopień korozji najprostszym sposobem wydaje się rozcięcie skrzynki przekładni bo wątpie by wałki od talerzy łatwo wyszły ściągaczem do góry.
-
Przez gabione
Witam.
problem dotyczy nie zamykającej sie jednej strony rozsiewacza. Siłownik wymieniony, sprężyna nowa i dalej nie zamyka. W czasie pracy muszę wyskakiwać z ciągnika i dopychać "drągiem" siłownik aby zamknęło. Dzwoniłem kiedyś do tej firmy to powiedzieli aby dodać jakieś podkładki, ale to pomogło tylko na chwilę. Czy ktoś z was miał podobny problem i może go rozwiązał?
-
Przez Jakub2
Witam, siałem saletrzak rozsiewaczem Langren rs 500 zgodnie z tabelą A0/B3, za traktorem zboże jest ciemne i na końcu a po środku zboże jest jaśniejsze. Jak go ustawić żeby nie powstawały takie pasy? Zależy mi na ustawieniach na 12 metrów bo na taką szerokość robię ścieżki.
-