Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2026 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
45 minut temu, slawekes napisał(a):

A ksiądz kiedy po kolędzie chodzi? Może on? Są przykazania nakazujące pomoc bliźniemu, to chyba nie odmówi ;)

Ten nasz to taki ciapcia że jeszcze do niego rodzice przyjeżdżają sprzątać i robić za niego, szans nie ma hahaha 🤣

Opublikowano
22 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Z siostrą nie mam kontaktu od ładnych paru lat, w zasadzie nasz kontakt skończył się jak ją spłaciłem.

A co do reszty - nikogo obok nie trzeba, aby tak dalej.

Samotny Wilk 🐺 

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

11 minut temu, slawek74 napisał(a):

We wiatraku się mąkę mieli na pierniki 🙋‍♂️🤣🤣🤣🤭

Bardzo dziękuję za tę informację ale ja mam ją głęboko na względzie.

7 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Każdy ma rodzinę tym bardziej ty siostrę i dzieci siostry. .

Ja tam wy Wolska im przepisać niż wszystko miało by pójść na państwo. .

Siostra nie ma dzieci i mieć nie będzie.

1 minutę temu, wojtal24 napisał(a):

I najpierw musiałeś swoją kasę wyłożyć i jak było ok w papierach to dopiero zwrot i do jest dobra formą a nie dawanie w ciemno bez żadnej kontroli i tak powstaje patologia

Tak z ciekawości zapytam a sprawdzałeś czy ktoś na Twoje hektary nie bierze dopłat?

A jak to sprawdzić? Chce to niech bierze, mam to w nosie.

no łatwo możesz sprawdzić bo u nas była ileś lat temu taka sytuacja że starszy już rolnik miał takie podejście jak Ty że on nie chce dopłat itd a później się okazało że ktoś obcy brał dopłaty na jego ziemię

Opublikowano
5 minut temu, Uziu92 napisał(a):

Samotny Wilk 🐺 

Raczej dziad.

1 minutę temu, wojtal24 napisał(a):

no łatwo możesz sprawdzić bo u nas była ileś lat temu taka sytuacja że starszy już rolnik miał takie podejście jak Ty że on nie chce dopłat itd a później się okazało że ktoś obcy brał dopłaty na jego ziemię

Niech se biorą, za 7 czy 8 stówek rocznie to se życia nie ułoży... Ja nie wezmę... 

Opublikowano
Teraz, krzysiek277 napisał(a):

Temat pogody, śnieg widać, to w czym problem, że śmieją sie z twojego przywódcy? 

A to nie mój przywódca ... To jest tylko o niewiele mniejsze zło od PiSu ...

Opublikowano
9 minut temu, s_z_k napisał(a):

Ten nasz to taki ciapcia że jeszcze do niego rodzice przyjeżdżają sprzątać i robić za niego, szans nie ma hahaha 🤣

A ten nasz to nawet nie wiem co on potrafi, bo dziś pierwszy raz na oczy go widziałem. I to z daleka, bo zaraz by się pytał czemu do kościoła nie chodzę sprzątać, a ja nie lubię trudnych pytań ;) 

Opublikowano

Śnieg pada ale to i dobrze, mogło by tak więcej napadać to by trochę zasoby wodne w gruncie podbudowało, a i w końcu jakieś widoki na normalną zimę w styczniu. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Twoi idole tak samo głupi

Nalewają płyn do wycieraczek 😁😁😁😁

Ty sobie poczytaj lepiej kto poparł na początku umowę z Mercosur i kto poparł zielony ład, tylko weź najpierw jakieś tabletki na ból d*py ... Broszka już zapomniała jak popierała umowę z Mercosurem ...

To ty głosowałeś na ćwoków popierających umowę z Mercosur, to ty głosowałeś na ćwoków popierających Zielony Ład, nie wstyd Ci zdrajco polskiej wsi ?? Sprzedałeś się za parę srebrników suszowego ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Teraz, Rolnik1973 napisał(a):

Ale rząd tuska nie głosowsł za odwołaniem UvdL żeby skończyć szaleństwo 

Mówisz o tym zwycięskim głosowaniu twoich PiSdeuszy 27:1 ?? Co to nawet ich przyjaciel Orban olał ciepłym moczem ich kandydata i poparł UvdL ?? xD 

Opublikowano
11 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ty sobie poczytaj lepiej kto poparł na początku umowę z Mercosur i kto poparł zielony ład, tylko weź najpierw jakieś tabletki na ból d*py ... Broszka już zapomniała jak popierała umowę z Mercosurem ...

To ty głosowałeś na ćwoków popierających umowę z Mercosur, to ty głosowałeś na ćwoków popierających Zielony Ład, nie wstyd Ci zdrajco polskiej wsi ?? Sprzedałeś się za parę srebrników suszowego ...

a dlaczego poparł zielony ład i Mercosur ? a no, aby przypodobać się carycy, żeby odblokowała KPO, i g.... z tego wyszło

na głupotę polityków jest lekarstwo jednorazowe po 2-3zł sztuka, aplikuje się jednorazowo pod ceglaną ścianą

Opublikowano
Teraz, jahooo napisał(a):

a dlaczego poparł zielony ład i Mercosur ? a no, aby przypodobać się carycy, żeby odblokowała KPO, i g.... z tego wyszło

na głupotę polityków jest lekarstwo jednorazowe po 2-3zł sztuka, aplikuje się jednorazowo pod ceglaną ścianą

A których byś rozstrzelał? 

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Mówisz o tym zwycięskim głosowaniu twoich PiSdeuszy 27:1 ?? Co to nawet ich przyjaciel Orban olał ciepłym moczem ich kandydata i poparł UvdL ?? xD 

Nie co w 2025 było głosowanie za odwołaniem uvdl

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Uziu92 napisał(a):

Samotny Wilk 🐺 

Samotną wilczycą to mnie można nazwać.

To moje drugie imię po Katarzynie. 

Ludzie niestety uczą poniekąd ludzi samotności. 

Edytowane przez Bezduszna
  • Haha 1