Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, dysydent napisał(a):

teraz nie mają czasu; zalatani na bliskim wschodzie to ich miałem po za wszelkim podejrzeniem

już nie wszyscy :D 

- Kilka amerykańskich samolotów myśliwskich rozbiło się w poniedziałek rano na terytorium Kuwejtu, członkowie wszystkich załóg przeżyli - poinformowało ministerstwo obrony tego państwa, cytowane przez agencję Reutera.
Do incydentów najprawdopodobniej doszło w związku z operacją, jaką siły amerykańskie od soboty prowadzą wraz z Izraelem przeciwko Iranowi.
Nagrania wideo opublikowane na portalach społecznościowych wskazują, że chodzi o co najmniej dwa samoloty typu F-15E. Niepotwierdzone informacje wskazują, że rozbicie się obu maszyn były efektem tzw. friendly fire (pol. przyjacielski ogień), czyli omyłkowego ostrzału przez siły własne lub sojusznicze.

Opublikowano
23 minuty temu, nie napisał(a):

Niepotwierdzone informacje wskazują, że rozbicie się obu maszyn były efektem tzw. friendly fire (pol. przyjacielski ogień), czyli omyłkowego ostrzału przez siły własne lub sojusznicze.

Szkoda że zestrzelili myśliwiec a nie Air Force One z debilem na pokładzie ...

Opublikowano

Tyle że jego Vice to jeszcze większy debil.

2 godziny temu, dysydent napisał(a):

test

test

acha - działa

a bo myślałem że forum wyłączyli bo przez dwanaście godzin cisza to niespotykanie spokojnie jak na ten temat

Wiosna idzie,do roboty się trzeba brać 

Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał(a):

no właśnie

i gdzie te robotniki propagandowe czy to szczekawki propisdzielskie czy propoparańskie ?

w chwilach wolnych np na kawę czytać nie ma co tutaj
no jak tak można?

Szkolą się na specjalistów od wojny w Iranie

• Haha 3
Opublikowano

a z czego tu się szkolić?
wojna jak wojna; silniejszy naparza słabszego i to jeszcze dwóch na jednego

no i gdzie te sojuszniki tego Iranu? kacapy i żółtki tylko gębami jak na razie protestować potrafią

ciekawiej zrobi się po tej wojnie kiedy wybuchnie kolejna o to kto ma bajzel po tej teraz posprzątać

Opublikowano
6 minut temu, dysydent napisał(a):

no i gdzie te sojuszniki tego Iranu? kacapy i żółtki tylko gębami jak na razie protestować potrafią

ciekawiej zrobi się po tej wojnie kiedy wybuchnie kolejna o to kto ma bajzel po tej teraz posprzątać

Rosjanie się cieszą, strumyczek pomocy Ukrainie będzie cieńszy, zasoby wywiadu zaangażowane gdzie indziej, satelity przebazowane nad Iran. Poza tym - konflikt dopiero się rozpoczął. WIetnam amerykanie też rozpoczęli obiecująco.

Opublikowano
9 minut temu, dysydent napisał(a):

A po co mają się angażować? Mądrze robią. Tylko my i część europy jest taka zidiociała że pompujemy w banderland co i ile się da i tworzymy kilkanaście pakietów sankcji które niewiele co zdziałały. 

• Like 1
Opublikowano

ROPA: Największa rafineria ropy naftowej w Arabii Saudyjskiej wstrzymuje działalność po ataku dronów
GAZ: Katar wstrzymuje produkcję LNG po ataku

• Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, Rowan napisał(a):

Mówiłem, wystarczyło sie dogadac z Władkiem, sprzedac mu to dziadostwo i dziś nie balibysmy sie o gaz i rope…

co sprzedać? ty wykształcony niby i udajesz czy taki jesteś? nie pamiętasz jego żądań z grudnia 2021 wobec nas? 

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, nie napisał(a):

ROPA: Największa rafineria ropy naftowej w Arabii Saudyjskiej wstrzymuje działalność po ataku dronów

To podziękujcie teraz swojemu idolowi wysmarowanemu samoopalaczem ... A Nałroki mu jeszcze w dupe włazi i składa kondolencje po śmierci trzech żołnierzy agresora ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
51 minut temu, nie napisał(a):

Zara, zara, zara. A to Przypadkiem nie Aramco co to Obajtek kawał polskiej rafinerii im opchnął?

2 godziny temu, jahooo napisał(a):

WIetnam amerykanie też rozpoczęli obiecująco.

Aaaaaa cołone Wietnamczykom obiecywały? Świeży napalm , czy Agent Orange? 

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

Zara, zara, zara. A to Przypadkiem nie Aramco co to Obajtek kawał polskiej rafinerii im opchnął?

Aaaaaa cołone Wietnamczykom obiecywały? Świeży napalm , czy Agent Orange? 

Nie wiem, co obecywali, ale było obiecująco

Kuwejt wysłał do USA telegram:

Gratulacje STOP Ropa STOP Gaz STOP

• Haha 3
Opublikowano
51 minut temu, Mateusz1q napisał(a):

co sprzedać? ty wykształcony niby i udajesz czy taki jesteś? nie pamiętasz jego żądań z grudnia 2021 wobec nas? 

Ja co? Szkieletczyzne ..

Opublikowano (edytowane)
53 minuty temu, jarecki napisał(a):

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/francja-zwieksza-liczbe-glowic-nuklearnych-emmanuel-macron-wymienil-polske/36jv97n,79cfc278   Francuski przywódca opisał także, że parasolem nuklearnym Francji zainteresowanych jest osiem krajów europejskich, w tym Polska.      

a z tej Polski to kto niby ma być tą "parasolką" francuską zainteresowany? może Ty? bo ja nic żadnym Macronom nie mówiłem abym był
który tam nadziei chłopinie narobił jako by wierzył że żabojady jeszcze cokolwiek znaczą? xD 

"zwiększy liczbę głowic nuklearnych, ale nie będzie informować o dokładnej liczbie." 

oj to i Polska ma ściśle tajną liczbę głowic; co prawda zakutych no ale zawsze xD 

oj ten Macron to wszystkich chce bronić
https://wiadomosci.gazeta.pl/polityka/7,198013,32633506,francja-gotowa-bronic-panstw-zatoki-po-atakach-iranu-macron.html

no
i kogo jeszcze? :P 

Edytowane przez dysydent
  • Haha 2
Opublikowano
13 minut temu, dysydent napisał(a):

"zwiększy liczbę głowic nuklearnych, ale nie będzie informować o dokładnej liczbie." 

Zwiększenie odbędzie sie metoda dopisania ( zmiany ) cyferek w arkuszu zliczającym ilość posiadanych głowic. Zmiana będzie odbywać raz w tygodniu aby wrogowie stracili rachubę ile tych głowic Francja faktycznie posiada. Istnieje jednak obawa że w trakcie tych manewrów sama Francja pogubi sie w rachunkach, dlatego będzie istniała tajna kartka na której zapisano prawdziwy stan posiadania.

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, mirro napisał(a):

Zwiększenie odbędzie sie metoda dopisania ( zmiany ) cyferek w arkuszu zliczającym ilość posiadanych głowic. Zmiana będzie odbywać raz w tygodniu aby wrogowie stracili rachubę ile tych głowic Francja faktycznie posiada. Istnieje jednak obawa że w trakcie tych manewrów sama Francja pogubi sie w rachunkach, dlatego będzie istniała tajna kartka na której zapisano prawdziwy stan posiadania.

Nie pojechał na misje ?.

Oto Marszałek Czarzasty - https://www.facebook.com/reel/1398597651562321

Polska musi pozyskać kredyt na zbrojenie zasilić Ukrainę .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, galan99 napisał(a):

Zara zar

Kuźwa, Galan się zawiesił. Chłopy, jak go zresetować? Bo mój sposób się nie sprawdzi. Kiedyś napisał że nie pije.

Edytowane przez mirro
  • Haha 3
Opublikowano
16 minut temu, mirro napisał(a):

Kuźwa, Galan się zawiesił. Chłopy, jak go zresetować? Bo mój sposób się nie sprawdzi. Kiedyś napisał że nie pije.

podjadę do niego, może trzeba mu lampy elektronowe wstrząsnąć, albo taśma perforowana się zacięła

No i Trump w dwa dni zakończył wojnę na Ukrainie, w żadnej czołówce o Ukrainie nawet wzmianki

• Haha 3
Opublikowano
2 godziny temu, Mateusz1q napisał(a):

Sprzedac to dziadostwo ze wschodu, a nie pchac tam wszystkiego co u nas jest…