Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

Idziesz do przodu i nie widzisz kto kogo chcę zdominować  i kto na kim chcę najwięcej zarobić 

Tak, tak, wiem, źli Niemcy, Sakiewicz i jego tępa drużyna cały czas to powtarzają xD

Opublikowano
3 minuty temu, jarecki napisał(a):

jesli chodzi o depopulacje Polski to potop szwedzki zrobił najwieksze zpustoszenie 

I teraz szwedzi tak samo chcą zdominować polskę jak niemcy ?

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Idziesz do przodu i nie widzisz kto kogo chcę zdominować  i kto na kim chcę najwięcej zarobić 

Nawrocki na reklamie ciuchów?🤭

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Takie fakty.

takie same jak fakty tvn 🤣

pytanie czy to celowe kłamstwo czy tylko podatność na manipulacje?

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Tak, tak, wiem, źli Niemcy, Sakiewicz i jego tępa drużyna cały czas to powtarzają xD

A po co niby są amerykańskie bazy w niemczech 😄

Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Nawrocki na reklamie ciuchów?🤭

Wcale nie zdziwiłbym się jak byś latał z tęczową flagą

Opublikowano

Ty katolik?

Pewien ksiądz kiedyś powiedział na religii w szkole…😅 Pamiętajcie, chrześcijanin to nie jest chłopiec do bicia. 
Ja wyznaje zasade „jak Kuba Bogu, tak Bóg kubańczykom”, jeśli ukry do nas tak są wrogo nastawieni, to ja życze im aby po nich została tylko dymiąca dziura w ziemi.

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Nie lubisz tęczy na niebie?🤭

Z takim sianem we głowie to tęczowe barwy jak najbardziej są dla ciebie

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, dysydent napisał(a):

i to - jak widać - praktykujący xD 

...to raczej...dość smutne...

1 minutę temu, racyl napisał(a):

Z takim sianem we głowie to tęczowe barwy jak najbardziej są dla ciebie

Ładne są...

Lepsze siano w głowie niż łajno tak jak u ciebie...🤭

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
13 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ty zwyczajnie głupi jesteś ... Poczytaj jakie spustoszenie w naszym kraju było spowodowane przez potop szwedzki i potem III wojnę północną. 

Mi tylko chodzi o to że historię powinniśmy znać, ale dlaczego prawnuczek ma odpowiadać za to co zrobił pradziadek. To że pradziadek był mordercą nie oznacza że trzeba piętnować prawnuczka, trzeba oceniać jego czyny a nie to co było X lat temu ...

zazwyczaj ten prawnuczek z nacji X jest przesiąknięty historią i indoktrynacją swojej nacji, tak to w praktyce działa, tak na przykład zachowuje się 90% ukraińców i trzeba brac to pod uwagę

Opublikowano
2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ale nie w głównej mierze w wyniku działań wojennych 

w głównej mierze , dla zabawy .

4 minuty temu, racyl napisał(a):

I teraz szwedzi tak samo chcą zdominować polskę jak niemcy ?

nie znam sie .

Opublikowano
1 minutę temu, Rowan napisał(a):

Pewien ksiądz kiedyś powiedział na religii w szkole…😅 Pamiętajcie, chrześcijanin to nie jest chłopiec do bicia. 
Ja wyznaje zasade „jak Kuba Bogu, tak Bóg kubańczykom”, jeśli ukry do nas tak są wrogo nastawieni, to ja życze im aby po nich została tylko dymiąca dziura w ziemi.

Spokojnie nasi wezmą kredyt na broń i im ją przekażą 

Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał(a):

i to - jak widać - praktykujący xD 

To że odprawiasz "czarną mszę"nie czyni jeszcze z Ciebie  katolika.🤣

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Rowan napisał(a):

Wstyd mi za Ciebie.

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Wiesz najlepiej, skoro oglądasz...🤭

dlaczego wszystkie po-łgłówki ciągle kłamią?  

2 minuty temu, Rowan napisał(a):

wtedy na ich miejsce przyjdzie rosja, więc zastanów się czy wtedy będzie lepiej

Opublikowano (edytowane)
Teraz, racyl napisał(a):

Tak wiem ci ukraińcy walczą za nas

Oczywiście że tak.

Po za tym...jak można życzyć śmierci innemu człowiekowi, tylko za to że jest z jakiejś nacji...

To zwyczajnie chore.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

...to raczej...dość smutne...

ale jakie skuteczne
pono ostatnio na froncie rusko ukraińskim straty w ludziach to 1 do 5-6 na niekorzyść ruskich i nadal rośnie zwłaszcza jak Musk kacapom starlinka wyłączył i to w/g info od brytoli
jeśli to by była prawda to mniej więcej jednocześnie się powinni "wyzerować" licząc stosunek populacji

z rzymskokatolickiego punktu widzenia to jedni i drudzy przecież wraży schizmatycy tak że już kanonicznie zapytam - "czego nie rozumiesz?" ;)