Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, racyl napisał(a):

A co ma to dziadostwo do tego że nasi policy takie głupoty opowiadają że ukraina za kogoś walczy .

Jak to co? Myślisz, że oni te „przyjaźń” dobrowolnie pielęgnują wszyscy? 

Opublikowano
Teraz, Rowan napisał(a):

Jak to co? Myślisz, że oni te „przyjaźń” dobrowolnie pielęgnują wszyscy? 

Ci rządzący to akurat robią to co chcą niemcy 

15 minut temu, mirro napisał(a):

O co Ci chodzi ziom? Lewą nogą wstałeś?🤣

Lewak to ty akurat jesteś 

• Haha 1
Opublikowano
39 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

I po co mnie wspominasz PiSowski durniu ?? Siedź sobie w swojej dziurze, oglądaj swoje filmiki dla debili a ode mnie się odczep ...

A co wstydziś się swojego lewadztwa?

Opublikowano
19 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

lewadztwa?

Pisowski nieuk

Godzinę temu, racyl napisał(a):

A co ma to dziadostwo do tego że nasi policy takie głupoty opowiadają że ukraina za kogoś walczy .

Głupia większość wybrała głupków to jak mają coś mądrego mówić?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, mirro napisał(a):

Gorzej że nawet do Palmowej Niedzieli.

a co tam Palmowej
do maja
https://www.twojapogoda.pl/wiadomosc/2026-02-15/mroz-i-snieg-az-do-maja-amerykanie-ostrzegaja-polske/
jeszcze w grudn
iu Ci sami Amerykanie wieszczyli ponadnormalne ciepłe; styczeń i luty

a Obama wierzy w kosmitów
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2026-02-15/barack-obama-zapytany-o-kosmitow-naprawde-istnieja/

czas najwyższy odpinać się od neta

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Przemek a Ty jesteś jaka odmiana lewactwa?

Tą która śni się po nocach. 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣

Opublikowano (edytowane)

no wreszcie wiem po co była potrzebna partia "Polska 2050" (sama ta nazwa z rodzaju jak "Cyberpunk 2077" :D ) 

jedyny pożytek jaki ja wyniosłem z istnienia tej partii to poznałem nowe polskie imię - "Cwalina"
https://niezalezna.pl/polityka/cwalina-sliwowska-nie-gryzla-sie-w-jezyk-kolejni-poslowie-odejda-z-polski-2050/563640

tak se szukam genezy słowotwórczej tego imienia i wychodzi mi pewien więzienny żeńskoosobowy epitet z jedną literówką

a może to nazwisko? no bo modne te szeringi wielgusy i inne marie rokity etc...
chm; to chyba człon nazwiska, a to przepraszam

Edytowane przez dysydent
  • Haha 2
Opublikowano

27 minut temu, Przemuś13 napisał(a):

A dlaczego tak panicznie to popisowskie lewactwo boi się Brauna?🤨

A co można z Braunem osiągnąć kiedy jesteśmy członkiem unii i mamy w niej zaciągnąć kredyt na ponad 40 lat ? 

To byłaby kara za karą i jazgot lewactwa . Braun owszem ale jakbyśmy bo UE nie należeli 

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał(a):

Dobrze że mamy prezydenta Polaka

https://www.facebook.com/share/v/1CMNigpsWk/

2 godziny temu, racyl napisał(a):

A co ci się k**wa w nim nie podoba ?

Wspaniały prezydent co nie potrafi bronić honoru polskiego żołnierza.

To uczucie kiedy losowy senator z USA broni honoru Polskiego żołnierza, a Prezydent Polski Karol Nawrocki woli bronić obelżywych słów Trumpa....

4807c7255ed85253818fa67bc9f8c9b5368bafd683cfed45d51c188d45c76b8a.jpg

a2dc6bf8521abac146c62114fc6003a431b87b7e3f2638d1a202c05dc071cd57.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, tomek222 napisał(a):

Wspaniały prezydent co nie potrafi bronić honoru polskiego żołnierza.

To uczucie kiedy losowy senator z USA broni honoru Polskiego żołnierza, a Prezydent Polski Karol Nawrocki woli bronić obelżywych słów Trumpa....

Jakby rafałek był prezydentem to na pewno tramp przestraszyłby się jego gadania 😂

Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, Desperado napisał(a):

Jak już to od wszystkich członków NATO, a nie tylko głównie od Niemców, a Niemcy za to kupią sobie nowocześniejszy sprzęt od Amerykanów i nie mów że nie, bo dobrze wiesz że tak będzie.

Tak tak Niemcy nam sprzedadzą tarczę wschód. Człowieku ty masz sprany mózg napakowali ci tam sieczki i ty te dyrdymały głosisz. 

12 godzin temu, nie napisał(a):

OficjalneZero

Donald Tusk : „Niektórzy mówią, że Ukraina powinna być za wszystko wdzięczna, a prawda jest dokładnie odwrotna - to cała reszta nas powinna być wdzięczna Ukrainie”.

---------------------------------------------------------------------------------------

Image

nie wiadomo jakie bedzie oprocentowanie safe

a w styczniu rząd wyemitował obligacje w euro"

Obligacje 5-letnie, uzyskano rentowność 2,964 proc.

Obligacje 10-letnie. uzyskano rentowność 3,739 proc.

niżej oprocentowane i możemy pieniądze z tych obligacji wydać na co chcemy i kiedy chcemy

safe to niemiecka pętla na polską szyję, a rząd pracuje dla niemca jako kat 🤮

Patrz Goebbels jak Kazio załatwił takich jeleni jak ty.  Biznes po pisowski safe nie dobry bo 3 % oprocentowania trzeba pożyczać na 6 % to lepiej. No i zgasił jakiegoś pisowskiego pętaka jak kiepa na dworcu.

1771010424_hvi8ly_600.jpg

1771021018_bd3ztc_600.jpg

Edytowane przez hubertuss
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
59 minut temu, Ulman napisał(a):

Głupia większość wybrała głupków to jak mają coś mądrego mówić?

Na tym polega demokracja, że ludzie wybierają bez względu na stopień wiedzy . Kto więcej przekazu z emocjami im wtłoczy ten wygrywa 

Opublikowano

No nie wiem czy ktoś ma gorzej sprany mózg od ciebie.   xD

1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Tak tak Niemcy nam sprzedadzą tarczę wschód. Człowieku ty masz sprany mózg napakowali ci tam sieczki i ty te dyrdymały głosisz. 

Patrz Goebbels jak Kazio załatwił takich jeleni jak ty.  Biznes po pisowski safe nie dobry bo 3 % oprocentowania trzeba pożyczać na 6 % to lepiej.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Patrz Goebbels jak Kazio załatwił takich jeleni jak ty.  Biznes po pisowski safe nie dobry bo 3 % oprocentowania trzeba pożyczać na 6 % to lepiej. No i zgasił jakiegoś pisowskiego pętaka jak kiepa na dworcu.

A po ch*ja to to brać i się zadłużać ?. ukraina ma większość sprzętu za darmo 

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Szkoda, że tak nie mówiłeś jak Morawetzky z Błaszczakiem brali kredyty na 6% od koreańców xD 

Kupili i wystarczy już tego . Ruski już miał po sankcjach unijnych przecież  do tej pory leżeć na dechach 😂

Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

Kupili i wystarczy już tego .

Aaaaa, PiSdowate kredyty na zakup zagranicznego uzbrojenia na 6% dobre, Tuska na 3% na rozbudowę krajowego przemysłu zbrojeniowego złe, odlatujesz racuch ;) 

Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał(a):

Na tym polega demokracja, że ludzie wybierają bez względu na stopień wiedzy . Kto więcej przekazu z emocjami im wtłoczy ten wygrywa 

Czyli demokracja to rządy miernot i ciemnoty ktora nie wie za czym glosuje bo nie rozumie co sie dzieje. Zupełnie jak z byciem fanem sulima bo ma dużo wyświetleń więc musi być dobry🤣

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Aaaaa, PiSdowate kredyty na zakup zagranicznego uzbrojenia na 6% dobre, Tuska na 3% na rozbudowę krajowego przemysłu zbrojeniowego złe, odlatujesz racuch ;) 

Tam nikt nie stawia warunków na wypłatę kasy , trzeba być kompletnym głupkiem żeby tego nie widzieć 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, hubertuss napisał(a):

ten pierwszy screen  ma dwa dowcipy bo broń najczęściej ma to do siebie że JEST "jednorazowego użytku"

a drugi to ilu jest "przekrętarzystów" wśród xujnijnych tych brukselskich komisarzy i parlamentarzystów

nie przekręcą jedni to ... Przyroda nie lubi pustki

Edytowane przez dysydent