Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jak leżącego?

A to nie rozmawiamy o kimś kto ciągle swą wyższość podkreśla, który jest niedoścignionym wzorem sukcesu dla innych, mieszkający w bardzo cywilizowanym miejscu, do którego wszyscy z innych miejsc jadą,?

No bo może Ty kogo innego masz na myśli, pisząc leżącego...🤔

Ma chłop swoj świat i trzeba go w nim zostawić. I tak ma masę kompleksów 

Opublikowano
46 minut temu, witejus napisał(a):

Skoro sam d*pę wypina, grzech nie skorzystać😝

Skoro sam d*pę wypina, grzech nie skorzystać😝

To jakiś Coming out, prawica z lewicą 🤣

Opublikowano
18 minut temu, Rowan napisał(a):

No aż takiego gnoju to sie nie spodziewałem patrząc na to jak on sie szczyci byciem lajkonikiem spod Krakowa🙈🫣

te podkrakowskie dziady już tak mają ,w d*pie byli gowno widzieli i mysla ze te ich smietniki to bogactwo 😜

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Rowan napisał(a):

No aż takiego gnoju to sie nie spodziewałem patrząc na to jak on sie szczyci byciem lajkonikiem spod Krakowa🙈🫣

Coś mi się wydaję, że on już tam nie mieszkania bo coś za dużo używa terminów medycznych 🤣🤣🤣

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Tym sposobem możesz pobrać na każdego, dowolną ilość faktur za zakupy które się od razu w skarbówce księgują 

Edytowane przez racyl
Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Tym sposobem możesz pobrać na każdego, dowolną ilość faktur za zakupy 

Tylko co to daje, oprócz głupiej roboty z sortowaniem tych faktur ?? Tylko debile się tym fascynują ... Oni sobie zatrudnią dodatkowych urzędników, nam zwiększą podatki i będą się z tego aby śmiać ...

Opublikowano

Tym sposobem da się też pokomplikować  biznesy,  da się wystawić fakturę na chemie w gospodarstwach eko  czy też wystawić więcej opłaconych faktur niż ten ktoś  zarabia. I już skarbówka  takich trzepie. 

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Pigmei napisał(a):

Tym sposobem da się też pokomplikować  biznesy,  da się wystawić fakturę na chemie w gospodarstwach eko  czy też wystawić więcej opłaconych faktur niż ten ktoś  zarabia. I już skarbówka  takich trzepie. 

Dało się to zrobić i wcześniej, przed erą KSEF. Po prostu nie uwzględniasz takiej faktury i tyle ... Do sprzedającego skarbówka nic nie ma w takiej sytuacji, wystawił dokument, opłacił podatek, wszystko jest w porządku. A kupujący nie musi rozliczyć takiej faktury.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Rowan napisał(a):

Wyobraź sobie co się dzieje jak jest ciepło...muchy inne wstrętne stworzenia które lubią g.wno to wszystko jak się otworzy okno wchodzi do domu...o zapachu już nie wspomnę.Tak wygląda Polska A 

Edytowane przez MariuszDe
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

mógł by mi ktoś doradzić jak zablokować w telefonie ten szmatławy spam od RCB? nie wiem; u operatora czy jakie aplikacje?
nie mam czasu na razie szukać i jeśli ew co znajdę to weryfikować ale już mnie wystarczająco wqrwiła ta banda darmozjadów co nic nigdy na czas z ważnego nie wyśle a tylko spamuje o czymś co dawno już wiem albo po fakcie i to najczęściej który się nie wydarzył

o taki to pomocnik z tego RCB jak ten drugi co w tym samolocie został

ja rozumiem że jakakolwiek skuteczność tych alertów to porywanie się z motyką na słońce a i tak qwa musimy płacić za tę motykę

25 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Wyobraź sobie co się dzieje jak jest ciepło...muchy inne wstrętne stworzenia które lubią g.wno to wszystko jak się otworzy okno wchodzi do domu...o zapachu już nie wspomnę.Tak wygląda Polska A 

bioróźnorodność; zgodnie z najnowszymi zaleceniami xujni :P 

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
47 minut temu, dysydent napisał(a):

spamuje o czymś co dawno już wiem albo po fakcie i to najczęściej który się nie wydarzył

...ale mogło by się tak zdarzyć że byś nie wiedział....i co wtedy?

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

...ale mogło by się tak zdarzyć że byś nie wiedział....i co wtedy?

Aaaaaa kiedyś to była prognoza pogody raz, po Dzienniku Telewizyjnym. Mówili ta co mieli powiedzieć i nikt alertów nie rozsyłał. Aaaaa i zimy były ostrzejsze. Cywilizacja nie upadła.

8 minut temu, racyl napisał(a):

Z czym  walczyć jak tego jest tak malutko  a i może się przydać 

Pewnie, zawsze jest czas żeby zejść do schronu albo taczkę wungla podrzucić do pieca.

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Dało się to zrobić i wcześniej, przed erą KSEF. Po prostu nie uwzględniasz takiej faktury i tyle ... Do sprzedającego skarbówka nic nie ma w takiej sytuacji, wystawił dokument, opłacił podatek, wszystko jest w porządku. A kupujący nie musi rozliczyć takiej faktury.

wytłumacz się potem w PIORIN, że na swój NIP masz zakupione środki a nie masz w ewidencji - co z nimi zrobiłeś ??

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał(a):

wytłumacz się potem w PIORIN, że na swój NIP masz zakupione środki a nie masz w ewidencji - co z nimi zrobiłeś ??

Mówię jak było, ktoś podał mój NIP, nie mój zakup ...

• Haha 2