Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

I ile to mu pali ?? W 30 litrach gazu na 100km się mieści ?? xD

To zaskakujące, ale te nowe instalacje gazowe palą tyle gazu co i benzyny, w co sam nie wierzyłem. Chyba w 20l sie mieści.

Opublikowano
Teraz, Rowan napisał(a):

To zaskakujące, ale te nowe instalacje gazowe palą tyle gazu co i benzyny, w co sam nie wierzyłem. Chyba w 20l sie mieści.

To chyba ostrożnie gaz w tym traktuje ... Znajomy ma Chargera 5.7 to 18l gazu to takie średnie spalanie, a po mieście to i ponad 20 ...

Opublikowano
11 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ty wiesz o czym się pisze ?? Nie potrzeba ekologi żeby kupić padło używkę ... Turbina powie papa albo ktoś nie wymieniał oleju w automacie bo ASO tak zaleca i masz skarbonkę ...

Mogłeś sobie takie bajki opowiadać parę lat temu o padniętej turbinie i tylko o wymianie oleju na czas. 

Najzwyczajniej nie wiesz po co kojne  obniżanie spalania i mniejsze normy emisji spalin.

To jest chłopie ekologia, zabijanie silników i mniejsza ich żywotność 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Rowan napisał(a):

Mam kolege, który kupuje od dosc dawna tylko auta ze stanów, obecnie ma RAMa HEMI w gazie z 2019 albo 2020r😀

Największa głupota jaka można być popełniana przez ludzi jeżdżących po mieście. Nakupowali i u mnie debile tych farmerskich samochodów z USA, teraz parkują po trawnikach, ch*j wie gdzie, straż miejska i policja ich gania a oni się tłumaczą że nie ma gdzie zaparkować bo samochód się nie mieści.

• Like 1
Opublikowano
21 minut temu, Rowan napisał(a):

Ale ja o tym pisałem, że mam do dłuższych tras bmw w dieslu,

uja wert jest nowe bmw podwójny rozrząd 12 tyś zł kosztuje psuje się błędy wywala  

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, jarecki napisał(a):

mówiłem żę popcorn sie przyda . 

taa, bym posłuchał to patrz; tankowce zawróciły i tylko z górą popcornu bym został xD 

tam coś żółtki piszczą z Pekinu że maduro ma być uwolniony i takie tam no ale skoro te tankowce to same żółtki nie wierzą że te piski coś dadzą

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

a oni się tłumaczą że nie ma gdzie zaparkować bo samochód się nie mieści.

Druga prawda jest taka, że te miejsca to często takie że VW Golfa czy Forda Focusa problem tam zmieścić ...

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Największa głupota jaka można być popełniana przez ludzi jeżdżących po mieście. Nakupowali i u mnie debile tych farmerskich samochodów z USA, teraz parkują po trawnikach, ch*j wie gdzie, straż miejska i policja ich gania a oni się tłumaczą że nie ma gdzie zaparkować bo samochód się nie mieści.

ja suwem też mam problem a nie mam usa  , w pasie się mieści ale cały drzwi byś nie odtworzył 

Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

On nim nie jezdzi do miast, raczej na wiosce😀 

8 minut temu, Roman176 napisał(a):

uja wert jest nowe bmw podwójny rozrząd 12 tyś zł kosztuje psuje się błędy wywala  

Mówisz o dieslu? N47 miałem chyba 6szt, w żadnym nie bylo problemow z rorządem, mama jeździ X2 z 19r, tam jest b47, też narazie żadnych problemów. Ogólnie z żadnym bmw nie miałem nigdy jakichs większych problemów. 

Opublikowano
27 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ja to bym jakieś amerykańskie V8 kupił, tylko to spalanie xD a kupować żeby taki pojazd gazować ...

Eeee tam amerykańskie. Znajdź sobie Lexusa LS 430/460 i  po kłopocie. 

Opublikowano
2 minuty temu, Rowan napisał(a):

On nim nie jezdzi do miast, raczej na wiosce😀 

Mówisz o dieslu? N47 miałem chyba 6szt, w żadnym nie bylo problemow z rorządem, mama jeździ X2 z 19r, tam jest b47, też narazie żadnych problemów. Ogólnie z żadnym bmw nie miałem nigdy jakichs większych problemów. 

Mam jeszcze stare E87 n47 177km, którego używam bardziej jako auto robocze, tam było 450kkm jak się zatarł, ale rozrząd nie był dotykany. Wybebeszony ze wszystkiego w wydechu i remap na 220km ma. I tak 200kkm jeździł.

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Japoński to motocykl ...

Jeśli chodzi o motocykle to zawsze Ducati mi sie podobało, ale za głupi byłem na jazde nimi i nie robiłem prawa jazdy 🙂

Opublikowano
6 minut temu, Rowan napisał(a):

Ja też wole BMW, ale lexus też mi sie podoba. Jedyna marka, której bym nie dotknął to Audi😅

Jeszcze renówki 😄 to jest dopiero 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Rowan napisał(a):

Jeśli chodzi o motocykle to zawsze Ducati mi sie podobało

A to Ducati to wydatkowo będzie jak te BMW M550 xD A i dobry serwisant od Ducati się ceni ... Serwisy od motocykli ogólnie są droższe niż samochodowe, a co dopiero Ducati xD 

1 minutę temu, racyl napisał(a):

Jeszcze renówki 😄 to jest dopiero 

No to nowszych Mercedesów sobie nie kupisz xD Bo tam silniczki od renówki pakują xD 

Edytowane przez Tomasz0611