Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są pewne kanony elegancji, zestawiania materiałów,  kolorów wzorów tzw dress code. Elegancki i dobrze ubrany jest zawsze Macierewicz, bardzo elegancka była Kwaśniewska czy Obama, a taki np Ziobro? No wieśniak z kraciastymi krawatami 

Metki? Niekoniecznie. Nie musi być drogo by było elegancko i może być drogo i bez gustu.

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, Ulman napisał(a):

Bo taka jest prawda. Popatrz na ulicach jak się ludziska ubierają. Ile jest osób ubranych gustownie, że smakiem?  Popatrz na polityków jakie to bezguścia. Ilu tam sie potrafi elegancko i adekwatnie ubrać? 10%? 

A polaczkom jak nas nazywasz, trzeba mówić co mają kupować,  co myśleć i jakie mieć poglądy- po to są reklamy i upolitycznione telewizję oglądane na potęgę 

Nic nie straciłeś.  Tak trzymaj👍

Na ulicę każdy może wyjść jak chcę. Wyśmieją go lub pochwalą 

Całe 90 lata zanim nie było internetu to ludziom wmawiano czego mają słuchać w stacjach radiowych czy telewizyjnych .

Jak ktoś puszcza ci w radiu jedynie słuszne piosenki to po kilku razach ludzie przyzwyczają się do tego a potem nawet na to głosują. 

Najzwyczajniej boją się disco polo w radiach ogólnopolskich bo to zdominowałoby wszystko pozostałe gatunki.

Więcej zrozumie z tej upolitycznionej telewizji republika niż z tvp czy tvn 

• Haha 1
Opublikowano

Kwaśniewska ma prawidłową postawę więc na niej te ubrania inaczej leżą tak samo i Macierewicza postawa , zresztą była pani prezydent też , obecna prezydentów już tak wyglądała nie będzie , jest niższa itd .

13 minut temu, Ulman napisał(a):

Są pewne kanony elegancji, zestawiania materiałów,  kolorów wzorów tzw dress code. Elegancki i dobrze ubrany jest zawsze Macierewicz, bardzo elegancka była Kwaśniewska czy Obama, a taki np Ziobro? No wieśniak z kraciastymi krawatami 

Metki? Niekoniecznie. Nie musi być drogo by było elegancko i może być drogo i bez gustu.

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, Ulman napisał(a):

I co k**wa z tego jak to nie idzie w parzę z tym czego oczekujemy od nich .

klient oczami kupuje tylko raz !!

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

ktoś puszcza ci w radiu jedynie słuszne piosenki to po kilku razach ludzie przyzwyczają się do tego a potem nawet na to głosują

Ja świadomie słucham eski bo mi ten gatunek muzyki zawsze pasował , a jest multum stacji i każdy znajdzie coś dla siebie  , i tu dobry przykład MTV która splajtowała a była chyba pierwsza stacja muzyczną 

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, racyl napisał(a):

Najzwyczajniej boją się disco polo w radiach ogólnopolskich bo to zdominowałoby wszystko pozostałe gatunki.

Przecież są stacje radiowe o krajowym zasięgu gdzie te twoje disco w polu puszczają ... Tylko mało chętnych do słuchania tego xD

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, jarecki napisał(a):

Kwaśniewska ma prawidłową postawę więc na niej te ubrania inaczej leżą tak samo i Macierewicza postawa , zresztą była pani prezydent też , obecna prezydentów już tak wyglądała nie będzie , jest niższa itd .

Wy to macie w głowach sieczke. Nawet sympatie poltyczne kierują wyglądem. Ziobro źle wygląda? Nie zauważyłem. Zawsze garnitur, krawat. Na pewno lepiej jak komuch Czarzasty. Jarek to fakt jak dziadson albo niektóre posłanki lewicy- dramat, zwłaszcza Stasiek. Jedynie Żukowska jest zawsze dobrze ubrana.

Albo Nawrocka jest niższa od Kwaśniewskiej? 🤦‍♂️ Kwaśniewska z Kwachem to dwa karakany.

A opinie stylistów Onetu o ubiorze pierwszej damy to już wiral się zrobil.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Like 1
Opublikowano

Nie każdy ma ambicje aby słuchać gniotów o tej jedynej, wspaniałej na całe życie, "miłości", ruchaniu, c*pie, majtkach w kropki i "oddaniu wszystkiego za choćby mglistą obietnicę, że zarucham". Oszalaaałeeeem.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 4
Opublikowano
7 minut temu, Shaun napisał(a):

Nie każdy ma ambicje aby słuchać gniotów o tej jedynej, wspaniałej na całe życie, "miłości", ruchaniu, c*pie, majtkach w kropki i "oddaniu wszystkiego za choćby mglistą obietnicę, że zarucham". Oszalaaałeeeem.

Beeeee Beeeee

Opublikowano
1 minutę temu, Shaun napisał(a):

Chcesz czy nie ale życie każdego z nas się w oku tego kręci 😄

Opublikowano
18 minut temu, racyl napisał(a):

Na ulicę każdy może wyjść jak chcę. Wyśmieją go lub pochwalą 

Całe 90 lata zanim nie było internetu to ludziom wmawiano czego mają słuchać w stacjach radiowych czy telewizyjnych .

Jak ktoś puszcza ci w radiu jedynie słuszne piosenki to po kilku razach ludzie przyzwyczają się do tego a potem nawet na to głosują. 

Więcej zrozumie z tej upolitycznionej telewizji republika niż z tvp czy tvn 

No właśnie nie jak chce bo stąd jest całe dziadostwo. Pewna kultura zobowiązuje a tu wyjdzie taki tłumok w byleczym, nastepny tłumów stwierdzi że on też tak może i szrzy się to jak epidemia.

Puszczali to co miało jakąś wartość a gdy nastał internet okazało się jak wielki jest rynek bezguścia i takie skolimy są odpowiedzią na rosnące zapotrzebowanie małolatów. Laseczka fura luksusy i muzyka nie niosąca niczego ale taka jest publika

15 minut temu, racyl napisał(a):

I co k**wa z tego jak to nie idzie w parzę z tym czego oczekujemy od nich .

klient oczami kupuje tylko raz !!

Belkoczesz. Napisz o co ci chodzi jak się uspokoisz

Opublikowano
14 minut temu, Shaun napisał(a):

Wygrałeś dziś🤣

8 minut temu, racyl napisał(a):

Jak lubie disco, to tego sie słuchać nie da😆

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał(a):

Tak tylko trzeba ruchać a nie być ruchanym. A jak się taki jeden z drugim nasłucha jak to trzeba się przed babami zeszmacić licząc na cokolwiek. I one to wykorzystują. Tobie może to odpowiada ale mi nie. 

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Mógłby teksty piosenek disco-polo pisać.🤣

Do tego to akurat AI spokojnie wystarczy, trochę o ruchaniu, tańcach itp, do tego żeby się rymowało i kolejny hit gotowy xD

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Ulman napisał(a):

No właśnie nie jak chce bo stąd jest całe dziadostwo. Pewna kultura zobowiązuje a tu wyjdzie taki tłumok w byleczym, nastepny tłumów stwierdzi że on też tak może i szrzy się to jak epidemia.

Puszczali to co miało jakąś wartość a gdy nastał internet okazało się jak wielki jest rynek bezguścia i takie skolimy są odpowiedzią na rosnące zapotrzebowanie małolatów. Laseczka fura luksusy i muzyka nie niosąca niczego ale taka jest publika

Belkoczesz. Napisz o co ci chodzi jak się uspokoisz

Ulman, mój dziadek mówił, nie bez racji, że garnitur pasuje na dziada w siódmym pokoleniu.

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
8 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Do tego to akurat AI spokojnie wystarczy, trochę o ruchaniu, tańcach itp, do tego żeby się rymowało i kolejny hit gotowy xD

Najśmieszniejsze jest to,  że jak przetłumaczy się na polski zagraniczne hiciory to przy nich disco-polo to wyżyny poezji.

Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Najśmieszniejsze jest to,  że jak przetłumaczy się na polski zagraniczne hiciory to przy nich disco-polo to wyżyny poezji.

To też fakt… Albo już mocne teskty o rżnięciu, szczególnie w piosenkach w języku hiszpańskim, ale w radiu leci, dzieci śpiewają…😅

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Trochę wam się dziwie że wolicie słuchać muzyki która tak naprawdę nic nie wnosi do prawdziwego życia tylko sprzedaje w dużej mierze bajki.

Jak dla mnie hip-hop czy rap to jest muzyka która daje możliwość spojrzenia na świat realnie a nie przez pryzmat cos ktoś sobie wymyślił. 

Edytowane przez Bezduszna
  • Haha 3
Opublikowano
6 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Trochę wam się dzieje że wolicie słychać muzyki która tak naprawdę nic nie wnosi do prawdziwego życia tylko sprzedaje w dużej mierze bajki.

Jak dla mnie hip-hop czy rap to jest muzyka która daje możliwość spojrzenia na świat realnie a nie przez pryzmat cos ktoś sobie wymyślił. 

Ja słucham wszystkiego, miałem takie kilka lat, gdzie słuchałem tylko rapu, ale to ryje bańke w nadmiernych ilościach, tak samo jak metal. Z resztą disco chyba też😅 Wszystko z umiarem.