Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Masz rację, Gosek, Kowalski i ich koledzy, same głupoty wygadują, a nawet jak by im coś mądrego podłożyli to od razu można się zorientować że to AI xD 

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

Opublikowano
3 godziny temu, racyl napisał(a):

To, że jakiś kraj jest wystarczalny energetycznie niech on sam zdecyduje jak chce te energię wytwarzać, bez nakładania podatków 

Miał być niby wolny rynek i swoboda a jest dyktat, kontrola  i narzucanie podatków. 

Większość się nauczyła, że trzeba prosić, żebrać  UE o kasę a potem być dozgonnie wdzięcznym bez warunkowo 

Ta wdzięczność zaczeła nam być wpajana zaraz po wstapieniu do ue poprzez  stawianie tablic sfinansowane skąd ile i co . Chodziło o to, żeby polacy nie odważyli się poźniej mówić że coś jest nie tak w tej unii a tym bardziej wyjść z niej 

Może być zdjęciem przedstawiającym co najmniej jedna osoba i tekst „SUPERMEMING 37230 PO Co ROBIĆ coś, ŻEBY ZJEBOM ŻYŁO SIĘ LEPIEJ, SKORO WYSTARCZY IM WMÓWIĆ, ŻE JEST LEPIEJ?”

Te wyzwiska i agresywne memy świadczą o waszej frustracji. Mi nikt nie musi włamywać że mi się żyje lepiej bo się żyje lepiej. Wynagrodzenie wzrosło i to dużo ceny nie rosną tak szybko jak za pisu inflacja niższa  wiec ja się cieszę. Ty i wielu wyborców pis jako ludzie przegrani być może macie gorzej ale to już wasz problem.

Opublikowano

Niech sobie zbiera WOŚP , ale teraz to już nie zbiórka a wyłudzenie 😝 , w biedronce nie zapłacisz bo trzeba kliknąć w WOŚP , na Orlenie kawy nie wypijesz bo kasa dla WOŚP , w sklepie na kasie pakują zakupy już wczoraj i WOŚP , rozumiem i sam daje ale nie kórwa to co teraz się dzieje to przegięcie 

• Like 4
Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Te wyzwiska i agresywne memy świadczą o waszej frustracji. Mi nikt nie musi włamywać że mi się żyje lepiej bo się żyje lepiej. Wynagrodzenie wzrosło i to dużo ceny nie rosną tak szybko jak za pisu inflacja niższa  wiec ja się cieszę. Ty i wielu wyborców pis jako ludzie przegrani być może macie gorzej ale to już wasz problem.

Edytowane przez Dariowola
Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, hubertuss napisał(a):

A Twoje memy świadczą o czyjej frustracji? Jesteś pewny że wynagrodzenie teraz wzrosło aż tak bardzo? A przez ostatnie 10 lat o ile wzrosło? Przecież każdy to może sprawdzić więc daj spokój bo już tego się nie da czytać.A i kto Ci się gdzie włamuje? zgloś na policję!

Edytowane przez MariuszDe
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
29 minut temu, jarecki napisał(a):

Niech sobie zbiera WOŚP , ale teraz to już nie zbiórka a wyłudzenie 😝 , w biedronce nie zapłacisz bo trzeba kliknąć w WOŚP , na Orlenie kawy nie wypijesz bo kasa dla WOŚP , w sklepie na kasie pakują zakupy już wczoraj i WOŚP , rozumiem i sam daje ale nie kórwa to co teraz się dzieje to przegięcie 

Ale co?

Źle że są takie zbiórki?

Opublikowano (edytowane)

że są ok i dobrze , tylko powinno jeden dzień , sobota lub niedziela tak jak było to w początkowej formie a teraz jest rozciagniete w czasie 

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ale co?

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

tak tak , jak ci pakują zakupy w reklamówkę to nie dasz tak jak wczoraj ? To jest dobrowolny datek dla Ciebie 12Pafnucy ? , Tankujesz na orlenie zanim wysiadłem to już pytali za ile wlać . 

Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał(a):

tak tak , jak ci pakują zakupy w reklamówkę to nie dasz tak jak wczoraj ? To jest dobrowolny datek dla Ciebie 12Pafnucy ? , Tankujesz na orlenie zanim wysiadłem to już pytali za ile wlać . 

Ale cena przez to wzrosła?

Nie tankuj na orlenie jak to problem.

Opublikowano
21 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ale co?

Źle że są takie zbiórki?

Niech każdy zbiera na co chce i niech każdy daje ale niech się nie wpierdalają wszędzie. Nie mogę zapłacić za zakupy jak nie nacisne 10 razy że nie chce wpłacać na owsiaka 

• Like 3
Opublikowano
13 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ale cena przez to wzrosła?

Nie tankuj na orlenie jak to problem.

A czy to nie jest coś nie tak jeżeli orlen państwowa firma której zyski idą do budżetu państwa i te pieniądze zamiast trafić bezpośrednio do szpitala są przekazywane do pośrednika który z tego część zabiera? Tym bardziej że orlen ma swoją fundacje. Coś tu jest nie tak.

1 minutę temu, Rowan napisał(a):

No nie przesadzaj, raz wystarczyło nacisnąć „Ok” 🙂

Nawet i pół raza. Płace za zakupy, obładowany siatkamu, rąk brakuje przesuwam kartą, czekam, nie wchodzi, co za ch*j, jakieś kombinacje.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Niech każdy zbiera na co chce i niech każdy daje ale niech się nie wpierdalają wszędzie. Nie mogę zapłacić za zakupy jak nie nacisne 10 razy że nie chce wpłacać na owsiaka 

Jakoś nie było krzyku jak Orlen wpłacał na inne cele.

• Thanks 1
Opublikowano

przeszkadzało , zresztą taka grupa azoty i sponsoring skoków narciarskich itd ..  takie firmy powinny wspierać sport amatorski i imprezy sportowe a nie być glównym sponsorem profesjonalistów 

12 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jak Orlen za Obajtka fundował remonty kościołów to jakoś nie przeszkadzało ... 

A Tobie pszeszkadzał sponsoring formuły 1 przez orlen