Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

A kogo to obchodzi co Ty ( z całym szacunkiem) uważasz za prawdę a co za nieprawdę? Gościu chlapnął i koniec.

więc wykaż co jest kłamstwem

prawda jest obiektywna, a nie co komuś się wydaje

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał(a):

K...wa mają pola , traktory , maszyny niech sprzedają pozyskają kapitał pieniądza na inwestycje . Nie będą Polacy dopłacać do tanich kredytów dla rolnika .

A komu mają to sprzedać?

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał(a):

A kogo to obchodzi co Ty ( z całym szacunkiem) uważasz za prawdę a co za nieprawdę? Gościu chlapnął i koniec.

czy to nie ty pisałeś, że "lata ci koło penisa" co mówią na żołnierzy??

Opublikowano
Teraz, nie napisał(a):

więc wykaż co jest kłamstwem

prawda jest obiektywna, a nie co komuś się wydaje

Kłamstwem jest to, że polscy żołnierze siedzieli na tyłach i nie bardzo rwali sie do walki. Obiektywnie patrząc mam prawo do takiej opinii, bo mnie tez dotyczy. A Pan Trump nie ma prawa tak pleść bo go tam nie było.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Kłamstwem jest to, że polscy żołnierze siedzieli na tyłach i nie bardzo rwali sie do walki. Obiektywnie patrząc mam prawo do takiej opinii, bo mnie tez dotyczy. A Pan Trump nie ma prawa tak pleść bo go tam nie było.

widzisz, ciebie nie słuchają wszystkie media świata, a jego tak

z drugiej strony - w USA funkcjonuje coś takiego, jak pozew zborowy, może by go tak pozwać o kilka miliardów dolarów?

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał(a):

czy to nie ty pisałeś, że "lata ci koło penisa" co mówią na żołnierzy??

Mogą o mnie mówić że najemnik, morderca. Swoim dużo się wybacza bo mam obowiązek bronić nawet tych co mają mnie w d*pie. Ale nie że nie wypełniałem swoich obowiązków. Szczególnie ci co nie wiedzą jakie one były. A na bank nir Trump.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał(a):

Prawda obiektywna nie istnieje

prawda obiektywna to na przykład to, że żołnierz zginął od kuli

natomiast twierdzenia , że był tchórzem i uciekał, albo miał wadliwą kamizelkę - to uz prawda subientywna, bo zazwyczaj przedstawia czyjś punkt widzenia i jego konkretne potrzeby kreowania rzeczywistości

Prezydent USA z uporem maniaka pracuje na kulkę od jakichś niezadowolonych wyborców, prezentując takie banialuki publicznie

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, mirro napisał(a):

Aleeeeee łone merdajom łogonkami i patrzą ufnym wzrokiem w ślepia Trumpowe.

https://wiadomosci.wp.pl/media-nawrocki-zlozyl-oferte-trumpowi-chodzi-o-rade-pokoju-7246838202517696a

ogonkiem to się krowy od much opędzają, tutaj wymionkiem ja widzę machanie żeby ją gospodarz na buchtę nie zawiózł to da się zdoić do suchej skóry na samych kościach byle niech tylko w oborze zostanie

zapewne te stałe bazy na polski koszt pewnie jeszcze z żołdem po amerykańskich stawkach
nawet jeśli jeszcze to nie padło to obstawiam na Trumpa; na pewno takie coś wynegocjuje
tylko nic z tego zakładu bo kto mi go przyjmie?

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał(a):

widzisz, ciebie nie słuchają wszystkie media świata, a jego tak

Dla mnie ważnym jest aby dotrzeć do części rodaków i przedstawić im ( przekonać raczej się nie da jak się uprą) do mojego punktu widzenia.

5 minut temu, dysydent napisał(a):

zapewne te stałe bazy na polski koszt pewnie jeszcze z żołdem po amerykańskich stawkach

No i jeszcze jeden problem. Jeśli powstałaby taka baza z zapisem że to w związku z tym że Polska zabuliła (zamiast dać swoim onkologię to USA) , to czy ta naza będzie bronić tylko Polski, czy całego NATO? A jak Łotwa Litwa i spółka nie zapiszą się do tej "prestiżowej rady" , to ich bronić nie będzie; A jesli prócz Polski nikt się nie zaposze, to Polacy na idiotów nie wyjdą że zafundowali na własny koszt bazę dla wszystkich?

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, mirro napisał(a):

A jesli prócz Polski nikt się nie zaposze, to Polacy na idiotów nie wyjdą że zafundowali na własny koszt bazę dla wszystkich?

a nawet jeśli się zapiszą to przecież na to samo wyjdzie

no chyba że podbijemy wszystkich to co innego ale tu może najpierw niech Ten Trump zaliczy egzamin z Grenlandią czy się nadaje 
no skoro sobie sam ten zestaw testów wybrał ...

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Polskie Stronnictwo Ludowe .

Na łopatkach Konfederacja . Europoseł Krzysztof Hetman Polskie Stronnictwo Ludowe wprost ich nokautuje Punktuje ich kłamstwa .  Brak logiki i brak konsekwencji między innymi w sprawie umowy Mercosur i polskich rolników .

Konfederacja gubi się we własnej narracji o Mercosur.

Kłamią jak zawsze zmieniają zdanie . 

Posłuchać . 

https://www.facebook.com/reel/1266475815529864

Opublikowano
55 minut temu, mirro napisał(a):

jeszcze jeden problem. Jeśli powstałaby taka baza z zapisem że to w związku z tym że Polska zabuliła (zamiast dać swoim onkologię to USA) , to czy ta naza będzie bronić tylko Polski, czy całego NATO? A jak Łotwa Litwa i spółka nie zapiszą się do tej "prestiżowej rady" , to ich bronić nie będzie; A jesli prócz Polski nikt się nie zaposze, to Polacy na idiotów nie wyjdą że zafundowali na własny koszt bazę dla wszystkich?

A te bazy USA to są podległe pod NATO ?  Bo raczej nie 

Opublikowano
34 minuty temu, mirro napisał(a):

Kłamstwem jest

twierdzenie, że trump powiedział

34 minuty temu, mirro napisał(a):

że polscy żołnierze siedzieli na tyłach i nie bardzo rwali sie do walki

przestań już bo robi się niedobrze, nie przeszkadzało gdy straż graniczna była nazywana ludobójcami zakopującymi ludzi w lesie, mordercami tłumaczącymi się, jak eichmann, że tylko wykonują rozkazy

europoseł po

Janina Ochojska
Mam nadzieję, że kiedyś ludzie z 
@Straz_Graniczna
 odpowiedzą za łamanie prawa i tortury zadawane niewinnym ludziom. Opisy takich czynów czytałam w relacjach osób, które przeżyły II WŚ, Wzorce z katów niemieckich i sowieckich obozów.

-----------------------------------------------------------------------------------

39 minut temu, Ulman napisał(a):

Prawda obiektywna nie istnieje

jeżeli coś jest prawdziwe to jest obiektywne, oparte na faktach, zgodne z rzeczywistością

• Haha 1
Opublikowano

Taki to właśnie ten patriotyzm Nawrockiego że robić fotki i krzyczeć czołem żołnierze potrafi ale już stanąć w ich obronie przed pomarańczowym panem nie potrafi, ale to nie tylko przypadłość gangusa ale całego środowiska pisuarowego.

053c31ee74f222267febf133cb000a72096a3254fb4a8c7cd33e092015e31c67.jpg

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, mirro napisał(a):

Argument z którym nie można dyskutować.

tyle ci zostało

Edytowane przez nie
  • Haha 1
Opublikowano
37 minut temu, jarecki napisał(a):

A te bazy USA to są podległe pod NATO ?  Bo raczej nie 

nato jest podległe pod usa i zanim usa się z tego nie wywiną to wszystkie bazy usa na terytorium nato są podległe i pod usa i pod nato; gdyby jednak się wywinęli to będą to bazy okupacyjne dla niepoznaki sojuszniczymi zwane na podobnych zasadach jak kiedyś ruskie były

dalej nie chce mi się tłumaczyć bo było by jeszcze smutniej

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał(a):

nato jest podległe pod usa i zanim usa się z tego nie wywiną to wszystkie bazy usa na terytorium nato są podległe i pod usa i pod nato; gdyby jednak się wywinęli to będą to bazy okupacyjne dla niepoznaki sojuszniczymi zwane na podobnych zasadach jak kiedyś ruskie były

dalej nie chce mi się tłumaczyć bo było by jeszcze smutniej

Szukasz logiki w tym co najsilniejszy sobie wymyśli?

..no, no...no nieźle...

• Haha 2