Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Osoby odpowiedzialne za cyfryzacje i mobywatela, chyba jakaś kobieta. Jestesmy państwem w europie z najlepszą obsługą cyfrową. To pisowcy to zbudowali. Jak pokazywałem ostatnio francuzowi mobywatela i funkcje to patrzył się na mnie jak na kosmite. Ogólnie płatności blikiem, rozliczenia pit itp itd. Naprawde u nas jest to europejski top.

Pewno Jarek zainicjował...po nim widać ten postęp cyfryzacyiny...🤭😅

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Desperado napisał(a):

dlatego chyba na nich głosowałeś? 

Desperat pokaż no mi kartę do głosowania Zbyszka z zaznaczonym iksem przy platfusach?

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

..a jakoś długo @nie schodzi z tym, by imiennie kogoś...🤷

... i się niedoczekasz bo tak jak pisałem że to ponad jego siły. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Przemuś13 napisał(a):

Desperat pokaż no mi kartę do głosowania Zbyszka z zaznaczonym iksem przy platfusach?

Wystarczy mi że ich popierał przed wyborami, ci co głosowali na przystawki PO, to tak jakby na PO głosowali, samo PO by nie rządziło.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Wystarczy mi że ich popierał przed wyborami, ci co głosowali na przystawki PO, to tak jakby na PO głosowali, samo PO by nie rządziło.

Kuźwa paranoik. 🤦‍♂️

Opublikowano
6 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ty chyba nie jesteś rolnikiem, bo srasz na tę grupę

Na nikogo nie sram pokazuje jak jest. Wielu rolników bo nie wszyscy ma bardzo wybiórczą i krótką pamięć. Pis ich kopał gnoił a oni dalej za pisem i ludzie się z tego śmieją

6 godzin temu, witejus napisał(a):

Długo jeszcze będziesz gębę pisem wycierał? ile lat już nie rządzi Szydło? ile lat nie rządzi Morawiecki? Podobno obecni mieli zablokować podpisanie i co zrobili w tym temacie?

A co boli prawda? Twoi byli za. Nie wiem kto ci obiecał ze zablokuje. Próbowali blokować z innymi państwami ale się nie udało.

5 godzin temu, Pigmei napisał(a):

Okno Overtona coś mówi ? To normalne w społeczeństwie rozwijającym się? Jakie postawy tym się kreuje? Jak popatrzysz na to pod tym kątem to problem dostrzeżesz.

Dołączam się do pytania i co w związku z tym? Co mnie obchodzi, ze jakaś niezbyt mądra postanowiła się wysterylizować?

2 godziny temu, Pigmei napisał(a):

Jaki masz  interes w propagowaniu sterylizacji kobiet? 

A gdzie on propaguje?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nigdy nie zrozumiem ..fenomenu tego kurdupla, który całe życie za pieniądze społeczeństwa żyje...

ani ja
i dlatego my musimy sami na siebie tyrać :(
Tusk też jak był młody i głupi to gdzieś tam po saksach jeździł; później zmądrzał, pewnie dobrych nauczycieli na tych saksach trafił 

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Desperado napisał(a):

A rudy to inaczej według Ciebie?

Połowa poltyków z pierwszych stron pracą się nie zhańbiła. Wczoraj w Suwałkach był minister sportu, zerknąłem z ciekawości kto to, myślałem że to jakiś były sportowiec, a to następny urodzony polityk. Człowiek który przez całe swoje życie rączek pracą nie skalał.

Edytowane przez Krzysztof81
Opublikowano
4 minuty temu, Desperado napisał(a):

Nawet jeśli PiS wygrał to i tak musiał zdobyć większość w sejmie a to jak prowadził przez te lata nagrania sobie tak że wyszło jak wyszło. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

No właśnie tu jest wasz k**wa lewacki problem z myśleniem.

Jednak paranoik. 🤯

Według waszego prawackiego myślenia każdy kto nie oddał głosu na PIS to z automatu oddał na platfusów i jednocześnie zapominając że są inne partie nie lewackie. 

Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Połowa poltyków z pierwszych stron pracą się nie zhańbiła. Wczoraj w Suwałkach był minister sportu, zerknąłem z ciekawości kto to, myślałem że to jakiś były sportowiec, a to następny urodzony polktyk. 

No oczywiście, największe cwaniaczki co im się kiedyś robić nie chciało, wymyśliły sobie że będą politykami i tak im życie zleciało z partii do partii i żyć na koszt społeczeństwa.

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

W poprzednim...wymienisz jakiegoś nie idiotę?

choćby morawiecki, emilewicz, ardanowski, rzeczkowska, .......

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Desperado napisał(a):

A rudy to inaczej według Ciebie?

Dlatego tak się nie lubią. Mają podobne życiorysy- urodzeni politycy. Nie wiedzą co to jest ciężka praca. Tym się różnią, że Jarek ma kota, a Tusk żone, która zrobiła z niego rogacza. Ja juz bym wolał kota.

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Przemuś13 napisał(a):

Jednak paranoik. 🤯

Według waszego prawackiego myślenia każdy kto nie oddał głosu na PIS to z automatu oddał na platfusów i jednocześnie zapominając że są inne partie nie lewackie. 

Owszem, ludzie różnie głosowali, ale jak ktoś na forum przed wyborami popierał politykę obecnego rządu, to niech teraz, nie pali durnia że głosował na inne prawicowe partie.

Opublikowano
Teraz, Desperado napisał(a):

Owszem, ludzie różnie głosowali, ale jak ktoś na forum przed wyborami popierał politykę obecnego rządu, to niech teraz, nie pali durnia że głosował na inne prawicowe partie.

Desperat mówić a robić to są dwie różne sprawy ot taki drobny szczegół. 🤷‍♂️