Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, dysydent napisał(a):

wiatropylna?

Tak gdzieś zasłyszane...

Panie, jak byś pan d*pę w mrowisko wsadził, to wiedział byś pan, która mrówka ukąsiła?

...to też na pytanie o ojca...🤭

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, mirro napisał(a):

Czemu z taką nienawiścią?

Niektóre czyny trzeba nazywać po imieniu a nie upiększać w ładne słowa. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
1 godzinę temu, Bezduszna napisał(a):

To według ciebie co jest lepsze zostawianie dzieci w szpitalu, na śmietniku a później państwo za nie płaci. Ponieważ coraz to mniej jest chętnych na to aby adoptować. 

Jak dla mnie już lepiej by było aby aborcja była dostępna dla każdej kobiety i w takich warunkach aby nie powodowało to uszczerbku na zdrowiu 

Chyba nie zrozumiałaś mnie do końca co mam na myśli. 

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tak gdzieś zasłyszane...

Panie, jak byś pan d*pę w mrowisko wsadził, to wiedział byś pan, która mrówka ukąsiła?

...to też na pytanie o ojca...🤭

no dzisiaj są genotesty ale weź i całe mrowisko przebadaj; genetyka wyrobi, logistyka siądzie xD 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nienawiść...

Jakoś tak zabrzmiało. 

1 minutę temu, dysydent napisał(a):

no dzisiaj są genotesty ale weź i całe mrowisko przebadaj

Aby zdrowe było. Iiiii nie uciekało na drzewo.

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Jakoś tak zabrzmiało.

a bo nie zdążyłem podpowiedzieć że "inkluzywna" było by i nowocześniej i modniej i co niektórym by się z wielogwiazdkowym poziomem usług skojarzyło :D 

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał(a):

no dzisiaj są genotesty ale weź i całe mrowisko przebadaj; genetyka wyrobi, logistyka siądzie xD 

Ja tam nie wiem jak to teraz...

Jednak widzisz...da się nie wiedzieć..

...czasami zbyt ... wąsko patrzysz...by zobaczyć...

Opublikowano
21 minut temu, dysydent napisał(a):

debile o takich to komplement; to nie jest debilizm - to coś gorszego

oto dlaczego Tusk traci wizerunkowo; bo musiał z parytetu partyjnego ministerstwa porozdzielać

przecież w tym rządzie są sami idioci

Image

twarzą policji została osoba, która była skazana na dwa lata pozbawienia wolności za udział w grupie przestępczej :D 

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, dysydent napisał(a):

Przecież niektóre wolą się pozbyć szybciej problemu niż zastanawiać się od kogo tu alimenty pobrać lub logo wrobić w dziecko 🤣🙃

11 minut temu, Przemuś13 napisał(a):

Chyba nie zrozumiałaś mnie do końca co mam na myśli. 

Oni są przeciw jednocześnie za choć to można zrozumieć że chociaż za jednak później będą psioczyć na te kobiety ponieważ dokonują aborcji. 

• Thanks 2
Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał(a):

Image

twarzą policji została osoba, która była skazana na dwa lata pozbawienia wolności za udział w grupie przestępczej :D 

W poprzednim...wymienisz jakiegoś nie idiotę?

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, nie napisał(a):

Image

Poważnie to nie fejk?

Opublikowano

W tym mieli być sami profesjonaliści, dlatego chyba na nich głosowałeś? czyżby Cię oszukali?   :P

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Osoby odpowiedzialne za cyfryzacje i mobywatela, chyba jakaś kobieta. Jestesmy państwem w europie z najlepszą obsługą cyfrową. To pisowcy to zbudowali. Jak pokazywałem ostatnio francuzowi mobywatela i funkcje to patrzył się na mnie jak na kosmite. Ogólnie płatności blikiem, rozliczenia pit itp itd. Naprawde u nas jest to europejski top.

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Przecież niektóre wolą się pozbyć szybciej problemu niż zastanawiać się od kogo tu alimenty pobrać lub logo wrobić w dziecko 🤣🙃

oj czekaj czekaj; mamy tu Takiego z Którym łatwo pójdzie

14 minut temu, Michał18 napisał(a):

Gadacie tak a aby tylko okazja się nadażyła raczej mało który by odmówił 😆

xD 

p.s.
sorry @Michał18; no nie mogłem sobie odmówić i przepuścić ;) 

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1