Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, Rowan napisał(a):

Niebieską też masz? Pewnie żółte zaświadczenia i okrągły dowód również?🤔

Pokaż jak wyglądają bo nie kojarze

8 godzin temu, racyl napisał(a):

.a za PiSu ilu było? 16 ?

7 godzin temu, Rowan napisał(a):

Pisali, że wklejane było, nigdy nie widziałem…

Ty niewiele w życiu widziałeś.. czekam że ktoś swoje pokaze.

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nawet nie stac cie na gram obiektywności.

A na koniec i tak schodzisz na temat d*p i ruchania.

A propo ruchania -Tusk stwierdził że Epstein był agentem KGB. Pewnie jeszcze przed Trumpem.

A Polki latały tam robić za kelnerki.

O dowody będzie ciężko może nigdy się nie znajdą Ale cały ten interesik był wdzięcznym miejscem dla jakiej kolwiek służby na zdobycie haków i szantaż potencjalnych współpracowników.

Część baletów odbywała się w willi Trumpa i znając jego skłonności do różnych panienek to ciężko uwierzyć, że on bawiącym się u niego z tymi dziewczynami gościom donosił tylko ciasteczka i herbatę do pokoi oraz robił kanapki i nie chciał zabawy spróbować. 

Tusk być może widzi w tym jakiś polityczny interes czas pokaże jakie kwiatki tam wyjdą bo o ile amerykanie oszczędnie wyjawiają własnych obywateli w to zamieszanych to obcokrajowców nie kryją 

Patrząc na wybujałe ego Trumpa i chęć przewodzenia wszystkim i dyktowania każdemu warunków mocno zagadkowe jest jak się daje Putinowi poniżać na świecie i jak chętnie działa na jego rękę także tego.... z tym agentem. Kto wie? Być może gdzieś w Moskwie są jakieś filmiki czy zdjęcia Trumpa z małoletnią. I być może nie jedną 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
Godzinę temu, jacus napisał(a):

Ty niewiele w życiu widziałeś..

Też tak uważam, że jeszcze niewiele widziałem, ale sukcesywnie to nadrabiam rok po roku😀

Godzinę temu, jacus napisał(a):

Pokaż jak wyglądają bo nie kojarze

To Ci nawet nie dali popatrzeć jak Ci wyrobili? Ty tam dobrze jesteś ubezwłasnowolniony…🤔 No i w sumie internet Ci wydzielają, to potem w tym internecie szalejesz… Wszystko jasne😀

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

To źle?🤔

no jeśli by dawał tylko Twoją kasę to mi zwisa ale jeśli naszą tzn Twoją i moją to źle

bo swoją to jaką oni mają? tylko taką którą z nas zdarli

z punktu widzenia psa - kojec więzienie; czyli nikt na tym dobrze nie wychodzi

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
Godzinę temu, dysydent napisał(a):

punktu widzenia psa - kojec więzienie; czyli nikt na tym dobrze nie wychodzi

Oj czepiasz się szczegółów.

Psy to i podwórko mogą traktować jak ograniczenie wolności....

...kurna....psy to mają swojego rzecznika?🤔

Opublikowano
10 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

kurna....psy to mają swojego rzecznika?🤔

Pies Księcia Polski A wygląda na takiego co na pewno swojego rzecznika ma i o swój kojec walczy…

IMG_0250.jpeg

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Matka wszystkich krajów Unii - Ursula von der Leyen - wspaniale Zarządza unią - podpisała 2 umowy dla dobra całej Unii.

UE szykuje paszport dla całej Europy. Zmiana ważna dla milionów osób .

Kiedy ESSPASS   - przedstawiony w trzecim kwartale 2026 roku.

Na obecnym etapie Europejski Paszport Ubezpieczenia Społecznego znajduje się w fazie analizy skutków oraz konsultacji publicznych. Komisja Europejska zapowiada, że konkretny projekt rozporządzenia zostanie przedstawiony w trzecim kwartale 2026 roku. Dopiero wtedy rozpoczną się formalne prace legislacyjne na poziomie UE. 

Najważniejsze że -  projekt spotyka się z pozytywnym odbiorem  Niemieckiego  systemu ubezpieczeń społecznych .

Powinien powstać jeden Rząd unijny .

Jedna Armia Unijna .

Cytat .

Sikorski Wicepremier, minister spraw zagranicznych Radosław Sikorski powiedział w czwartek, że mówienie o armii federalnej UE jest nierealistyczne, bo nie dojdzie do połączenia armii narodowych. Moglibyśmy natomiast stworzyć „legion europejski”, na początek oddział w sile brygady 

Rocznica .

4 lutego 1945.- Dzień  w którym Zachód sprzedał Polskę Stalinowi .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
Godzinę temu, Rowan napisał(a):

Pies Księcia Polski A wygląda na takiego co na pewno swojego rzecznika ma i o swój kojec walczy…

IMG_0250.jpeg

No ...i teraz już wiesz czego możesz zazdrościć mieszkańcowi tej krainy....z jego bajek, a nawet baśni...

To ten człowiek mówi wszystkim że są daleko w tyle za nim, i że są ...no zacofani jakby...

Opublikowano (edytowane)

Tak jest i ktoś taki Cię bedzie wyzywał od debili itp… Bedzie Ci mówił, że gówno widziałeś w życiu i gówno osiągnąłeś…🤦‍♂️

Edytowane przez Rowan
  • Like 1
  • Haha 2