Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@mirro no to nawet o "to ło" dosłuchałem do końca
choć i tu też jest notka "usprawiedliwiająca" - "

Treści zmodyfikowane lub wygenerowane syntetycznie
Dźwięki lub elementy wizualne zostały znacząco zmodyfikowane lub wygenerowane cyfrowo."

to tekst chociaż od mistrza a i dowcipnawa warstwa graficzna i jeszcze w tym widać że maszyna jeszcze za głupia i więcej w tym jeszcze człowieka niż elektrycznego automatu no ale muzyka ewidentnie "nieżywa" a cyfrowo wygenerowana

oczywiście i nne gatunki mzyczne padają ofiarą ajwaja i nawet sam się naciąłem na jeden przypadek gdzie dopiero w połowie się skapłem że coś nie tak ale może już nie będę linkował no chyba że na prośbę

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, dysydent napisał(a):

e maszyna jeszcze za głupia i więcej w tym jeszcze człowieka niż elektrycznego automatu

Aaaaaa rusy już chyba bardziej ufają maszynie jak człowiekowi i liczą na jej litość.🤣 Do swoich nie wrócą , bo ich na bank rozwalą, to może robot zrozumie?😂

https://wiadomosci.wp.pl/rosjanie-podniesli-rece-do-gory-poddali-sie-robotowi-7247921594870016a

Edytowane przez mirro
  • Thanks 1
Opublikowano

jaki % to wpływ Rosji na ceny prądu a jaki ma na to wpływ polityka klimatyczna , dodatkowo w Polsce ceny gazu sa 20 % wyższe niz w niemczech a to już orlen narzucił taka marże z drugiej strony ten zielony ład ETS-y to próba uniezależnienia sie od rosji skoro można wtyworzyc samemu to po co kupowac ? Taką samą drogą idą chiny co europa uniezalęzniaja sie , jest USA ale to jest eksporter obecnie energi 

29 minut temu, dysydent napisał(a):

popisdzielce za cienkie bolki razem z nami wszystkimi tu w Polsce resztą aby przypisywać sobie czy wzajem "tym drugim" jakowyś wpływ na ostatnią inflację bo ta jest o zasięgu globalnym i nałożyły się głównie dwie jej przyczyny; covid i wojna kacapów z ukrami i o ile covid był przypadkiem obiektywnym to putrin uznał że przegrywa na rynkach surowcowych cenowo i za tanio rosju dają za surowce to wywrócił stolik i napadł na Ukrainę przecież wiedząc że jakieś reperkusje na rosję spadną ale całkiem trafnie ocenił że jednako zabolą one rosję co "reperkusantów" a wysoce prawdopodobne że tych drugich bardziej

aby zbędnie wątku nie zgłębiać to tylko wyśmieję i popaprańców i pisdzielców jako to przeceniają wzajemnie możliwości we wzajemnych "komplementach" jakoby :ci drudzy" mieli jakieś zasługi w tym co się w zawirowaniach cenowych na polskim rynku dzieje

Opublikowano

- Jakie alternatywne źródła ogrzewania poleca pani na wypadek braku prądu w Polsce?
- Paulina Henuig Kloska: A kiedy ostatnio wyłączono panu prąd?

Świetna odpowiedź przedstawicielki rządu, który nie tak dawno zaczął wysyłanie ludziom poradnika bezpieczeństwa.

made in peowska fabryka idiotów

-----------------------------------------------------------------

Wyobraźmy sobie, że Kaczyński odszukuje teraz kobietę z żurkowego przejścia dla pieszych. Spotyka się z nią i oboje  rozwodzą się nad tym, dlaczego Tusk tak bardzo nienawidzi pieszych, a zwłaszcza kobiet w Polsce i na koniec wciąga ją na listę wyborczą 🤡 (ŁB)

Pojebane c'nie

Image

Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał(a):

- Jakie alternatywne źródła ogrzewania poleca pani na wypadek braku prądu w Polsce?

Świetna odpowiedź przedstawicielki rządu, który nie tak dawno zaczął wysyłanie ludziom poradnika bezpieczeństwa.

Jeden debil z PO, niejaki Szczerba powiedział że jak nie będzie prądu, to pójdzie do metra  które buduje jego wspaniały prezydent Rafał, bo 3 nitka będzie autonomiczna i nie potrzebuje zasilania, więc tam się ogrzeje.🤦‍♂️🤣

Opublikowano
5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jeden debil z PO, niejaki Szczerba powiedział że jak nie będzie prądu, to pójdzie do metra  które buduje jego wspaniały prezydent Rafał, bo 3 nitka będzie autonomiczna i nie potrzebuje zasilania, więc tam się ogrzeje.🤦‍♂️🤣

Czy pani lubi zimę?

— zapytał prowadzący program w TVP1.

Bardzo lubię zimę. Cieszy mnie każdy dzień ze śniegiem. Oby jak najdłużej zimy były takie, jak tej zimy

— odparła Zielińska

Ale słyszy pewnie pani narzekanie na rosnące rachunki, prąd, gaz?

— zwrócił uwagę dziennikarz.

Słyszę narzekanie, ale słyszę też coraz częściej i coraz głośniej narzekanie na gorące lata, upalne, które często w mieszkaniach, zwłaszcza w mieszkaniach w bloku, w centrum miasta, na którymś tam wysokim piętrze są, nie do wytrzymania

— wypaliła wiceminister klimatu i środowiska.

to jest rząd debili, wybrany w większości przez debili

9 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

3 nitka będzie autonomiczna i nie potrzebuje zasilania

debil myśli, że autonomiczna oznacza bez zasilania :D 

Opublikowano
2 godziny temu, dysydent napisał(a):

tunee, suno, udio; pewnie i jeszcze jakieś inne do wyszukania na jutubie i wytwory tych automatów nierzadko lepsze od wypocin czy - jak tu wyżej - "wypierdzin" żywych "artystów" i choć jeszcze da się odróżnić "produkty" od stworzonych przez żywych artystów to tylko kwestia czasu kiedy te od ajwaj będą w większości przypadków lepsze

@racyl czy zaliczysz to poniżej do rodzaju?

?

chyba mi się cała p.lista skopiowała; nvm

sam twórca tego nie nazywa siebie artystą ale "prompterem"

temat zapewne będzie jeszcze powracał to tu i na teraz na razie tyle

e jeszcze propozycja kolejna do wyszukania spod - "kutas records" i tu też mam faworyta na krytyka "gatunku" ale palcem wskazywał nie będę bo i ten palec się zaraz z czymś skojarzy ;) 

Wypisz wymaluj disco polo 😄 . Ładna 

1 godzinę temu, mirro napisał(a):

Łooooo matko, co to ma być? 

Aaaa gdzie tu cierpienie podmiotu lirycznego? Gdzie troska o losy Ojczyzny?

To wczorajsze twoje darcie mordy to było cierpienie 😄

2 godziny temu, Przemuś13 napisał(a):

Tylko zauważ że ceny zaczęły rosnąć już za rządów PiSu a platfusy dalej to kontynuują więc nie trafiony mem. 🤷‍♂️

Pytaj o to tych ekspertów z PiSu bo za ich czasów też była szopka z cenami paliw. 

Obecny Rząd jest od poprawiania poprzedników a nie cicho siedzieć i nic nie robić .

Chyba głosowałeś na KO żeby mieć zmianę a nie trwać w tym co było 😂

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, dysydent napisał(a):

@mirro no to nawet o "to ło" dosłuchałem do końca
choć i tu też jest notka "usprawiedliwiająca" - "

Treści zmodyfikowane lub wygenerowane syntetycznie
Dźwięki lub elementy wizualne zostały znacząco zmodyfikowane lub wygenerowane cyfrowo."

to tekst chociaż od mistrza a i dowcipnawa warstwa graficzna i jeszcze w tym widać że maszyna jeszcze za głupia i więcej w tym jeszcze człowieka niż elektrycznego automatu no ale muzyka ewidentnie "nieżywa" a cyfrowo wygenerowana

oczywiście i nne gatunki mzyczne padają ofiarą ajwaja i nawet sam się naciąłem na jeden przypadek gdzie dopiero w połowie się skapłem że coś nie tak ale może już nie będę linkował no chyba że na prośbę

To jest porostu tańsze od wynajęcia wszystkiego co jest potrzebne do teledysku. Już bardzo dużo nawet zagranicznych artystów stosuje minimalizm który jest AL do swoich utworów aby w jak najszybszym czasie wystartować z nowym utworem.

Opublikowano
47 minut temu, racyl napisał(a):

Chyba głosowałeś na KO żeby mieć zmianę a nie trwać w tym co było 😂

Jedyna zmiana jaka nastąpiła to w nazwie czyli z PIS na PO bo polityka nadal ta sama. 

Opublikowano (edytowane)
59 minut temu, Bezduszna napisał(a):

To jest porostu tańsze od wynajęcia wszystkiego co jest potrzebne do teledysku.

no właśnie - "tanie i seryjne"; to rzemiosło a nie sztuka. Na razie ai uczy się jak przekazać ale daleko jeszcze aby samodzielnie potrafiła rozpoznać co jest warte przekazania

2 godziny temu, mirro napisał(a):

Aaaaaa rusy już chyba bardziej ufają maszynie jak człowiekowi i liczą na jej litość.🤣 Do swoich nie wrócą , bo ich na bank rozwalą, to może robot zrozumie?😂

https://wiadomosci.wp.pl/rosjanie-podniesli-rece-do-gory-poddali-sie-robotowi-7247921594870016a

poddali się operatorowi tego robota no ale jakąś wagę precedensu ma ten opis i zapewne po wielokroć będą do tego zdarzenia odwołania
Może nawet powstanie sekta religijna czcicieli robotów../. bojowych i ofiary będzie... nie wiem - jakieś baterie czy powerbanki znosić w ofierze :D 
robot zdradził bo go ruskie akumulatorem przekupili xD 

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Pani Iza została skazana za internetowy wpis, w którym do Jerzego Owsiaka napisała „giń człeku”. Na wniosek prokuratury uznano to za groźbę karalną. Sąd wymierzył karę pół roku więzienia w zawieszeniu na rok i tysiąc złotych dla szefa WOŚP. 

j**ane po-lszewiki

------------------------------------------------------------------------------------

Edytowane przez nie
  • Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, nie napisał(a):

Wyobraźmy sobie, że Kaczyński odszukuje teraz kobietę z żurkowego przejścia dla pieszych. Spotyka się z nią i oboje  rozwodzą się

Aaaaaa może łone łoboje stanu wolnego, to by się i bez rozwodów obejszło?🤣

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, racyl napisał(a):

To wczorajsze twoje darcie mordy to było cierpienie 😄

Ooooo chłopie, tam zawsze jest element cierpienia.🤣

2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jarek w szpitalu🤷‍♂️

Czyli służba zdrowia działa?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Czy wyjdzie sam o własnych siłach czy wyniosą nogami do przodu.

Allach da mu siłę aby jeszcze popracować dla dobra Ojczyzny.

2 godziny temu, nie napisał(a):

Pani Iza została skazana za internetowy wpis, w którym do Jerzego Owsiaka napisała „giń człeku”.

Oj, tam, oj tam, Mógł jej odpowiedzieć "wal się na ryj babo" i by wystarczyło.🤣

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Milicyjant który o 6 rano podjął interwencyję w sprawie osoby wpisujacej, został w nagrodę za szybką i bezwzględną interwencyję  natychmiastowo mianowany na osobę komendantującą.

Opublikowano
1 minutę temu, tracker napisał(a):

natychmiastowo mianowany na osobę komendantującą.

Prawdziwy pies. Tyle że teraz szybciej może wylecieć ze służby, po linii politycznej,🤣

Opublikowano

Się ma świry pisowskie.🤣

d*pa piecze od niedzieli?

Chyba temu najwyższego prezesa hospitalizowali. Choć jemu to uczucie jest znane od lat😭

6 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

...nie w tym temacie wstawiłem...upss..

A co za problem.

I pogodzie zawsze można pogadać.

Co dostałeś na dzień dziadka??

Nie chwaliłes się..

4 godziny temu, nie napisał(a):

-----------------------------------------------------------------

Wyobraźmy sobie, że Kaczyński odszukuje teraz kobietę z żurkowego przejścia dla pieszych. Spotyka się z nią i oboje  rozwodzą się nad tym, dlaczego Tusk tak bardzo nienawidzi pieszych, a zwłaszcza kobiet w Polsce i na koniec wciąga ją na listę wyborczą 🤡 (ŁB)

Pojebane c'nie

Image

Urban a co tej kobiecie się stało??

Film został zniszczony jak rejestrator w rządowej limuzynie??

4 godziny temu, nie napisał(a):

Czy pani lubi zimę?

— zapytał prowadzący program w TVP1.

Bardzo lubię zimę. Cieszy mnie każdy dzień ze śniegiem. Oby jak najdłużej zimy były takie, jak tej zimy

— odparła Zielińska

Ale słyszy pewnie pani narzekanie na rosnące rachunki, prąd, gaz?

— zwrócił uwagę dziennikarz.

Słyszę narzekanie, ale słyszę też coraz częściej i coraz głośniej narzekanie na gorące lata, upalne, które często w mieszkaniach, zwłaszcza w mieszkaniach w bloku, w centrum miasta, na którymś tam wysokim piętrze są, nie do wytrzymania

— wypaliła wiceminister klimatu i środowiska.

to jest rząd debili, wybrany w większości przez debili

debil myśli, że autonomiczna oznacza bez zasilania :D 

Eunuchu byłeś kiedyś w bloku??

Pisowska ciemnota w mieście też mieszka 

26 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jarek w szpitalu🤷‍♂️

Razem w Choroszczy jestescie ??

Za Kononowicza jest?😭