Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest Piękne i jakie prawdziwe Polska nie będzie o sobie decydować . Podział Świata .

Są takie rzeczy które ciężko wyjaśnić. Jak np Stany Zjednoczone Ameryki Południowej. Czy np Polska w ZSRR lub Zjednoczone Republiki Chin. To brzmi jak jakieś Sci-Fi ale to nie scenariusz filmu, a mapa utworzona przez Maurice’a Gomberg’a. Mapa Nowego Światowego Porządku Moralnego.

https://www.facebook.com/reel/2584604795255220

Opublikowano
11 minut temu, witejus napisał(a):

Stek bzdur

Ten debil będąc dyrektorem wydawnictwa odmówił wydania Harrego Portera- powiedział, że nikt nie będzie chciał tego czytać.

46 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ten Żym...

Gdzie on?

...bo gogle nic...🤔

Żyd; słowo Żymianin używane w celu uniknięcia bana na facebooku.

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, witejus napisał(a):

Stek bzdur

Nie nazywaj tak Pana-  Marszałka.  Włodzimierz Czarzasty ma wielkie doświadczenie i zaplecze Polityczne .

Nie trzeba ci przypominać kto z kim się dogadał . Ci co tak chwalą się że uwali komunę :D

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ten Żym...

Gdzie on?

...bo gogle nic...🤔

Ech jaka amatorka. Toż to widać że Waćpan z języka koalangu youtubowego nic a nic nie rozumi. To i nie dziwota, że nie wie Pan, że mieszka w Bulandzie...

Godzinę temu, mirro napisał(a):

No to wstaliśmy z kolan.

No jak nie jak tak 😜 Przecież łatwiej bo sam powtarzałeś kilkukrotnie, że Mos(ad)bacher zadzwoni z ambasady i poinstruuje naszych ojców narodu jak mają mówić i mysleć. Teraz dyskretniej i o ile łatwiej, bo wystarczy, że Sikorce, naszemu atamanowi spraw zagranicznych, żona wieczorem da w sypialni instrukcje. Znaczy jeśli będzie trzeźwy bo wtedy faktycznie trzeba za dnia bardziej oficjalnie... 

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Takeda napisał(a):

Ech jaka amatorka. Toż to widać że Waćpan z języka koalangu youtubowego nic a nic nie rozumi. To i nie dziwota, że nie wie Pan, że mieszka w Bulandzie...

...no to żeś pomógł...

Gdzie ta...Bulandzia?

Opublikowano
11 minut temu, Takeda napisał(a):

bo wystarczy, że Sikorce, naszemu atamanowi spraw zagranicznych, żona wieczorem da w sypialni instrukcje.

Nie wiem, nie oceniam jak sie tam zabawiają.

15 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Gdzie ta...Bulandzia?

Bolanda to za nami w Iraku wrzeszczeli.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...no to żeś pomógł...

Gdzie ta...Bulandzia?

Chciałem pomóc i uprościć, a wyszło jakbym ustawę pisał... ;D, a tam sobie wygoglujesz i bulandę i koalang, btw to w sumie jeden z niewielu aspektów kultury jaki został wykorzystany pozytywnie, Zajdel były dumny z pewnością

1 godzinę temu, witejus napisał(a):

To czerwony pająk

1 godzinę temu, galan99 napisał(a):

Pajęczyny są wszędzie .

Godzinę temu, Ulman napisał(a):

Jak jesteś brudas to nie dziwne

a to nie szło przypadkiem?

"Szczęśliwy ten dom gdzie pająki są,

zapraszam do komory, tam wiszą jak wory"

Nie jestem pewien, ale może fana austriackich wąsów byśmy spytali? On sie zna na takich rzeczach, w końcu pochodzenie zobowiązuje...

Edytowane przez Takeda
Opublikowano
Teraz, jarecki napisał(a):

i nic więcej pewnie nie zrobi , pokazał Siłę służb USA to narazie wystarczy 

Czyli nic nie zrobił oprócz pajacowania i cyrku dla ubogich. Ale to akurat u niego normalne ... Tak przejmie Wenezuelę jak zakończył wojnę w Ukrainie w 24 godziny ...

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, jarecki napisał(a):

i nic więcej pewnie nie zrobi , pokazał Siłę służb USA to narazie wystarczy 

na mnie te cyrkowe sztuczki wrażenia przesadnego nie robią
jako sztuczki - fakt - przednie, ale cyrkami nikt jeszcze niczego nie podbił

Maduro to tylko durna małpa którą złapano do klatki ale mózg wenezuelskiej junty umknął i wcale ta akcja nie była tak skuteczna jak się wydaje.
nawet nie ustalałem/zapamiętałem jak się ten doradca maduro nazywa ale pełno w necie to ....

19 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Czyli nic nie zrobił oprócz pajacowania i cyrku dla ubogich. Ale to akurat u niego normalne ... Tak przejmie Wenezuelę jak zakończył wojnę w Ukrainie w 24 godziny ...

dla jankesów wystarczy że wpływy chińskie i kacapskie tuż pod bokiem USA przyblokuje i tu @jarecki wskazał Meksyk całkiem słusznie jako jeszcze ważniejszy smród do przewietrzenia dla jankesów; tyle że do tego wcale większy porządek w Meksyku niepotrzebny, wystarczy jeszcze większy "meksyk" a już będzie dla USA jakiś postęp gdy nie będą mieli z kim się żółtki i kacapy tam dogadać i to Meksyk sam powinien być bardziej zainteresoany porządkiem u siebie niż jankesy bo utopienie w morzu krwi choćby i wewnętrznej zadymy w Meksyku też od bidy dla jankesów wystarczy

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, dysydent napisał(a):

dla jankesów wystarczy że wpływy chińskie i kacapskie tuż pod bokiem USA przyblokuje i tu @jarecki wskazał Meksyk całkiem słusznie jako jeszcze ważniejszy smród do przewietrzenia dla jankesów; 

Tylko w Meksyku to akurat władza mało "władzuje" i zmiana tej władzy będzie miała bardzo znikomy lub żaden wpływ na kartele które kręcą tam biznes ... Już z 50 lat Meksykańce dostarczają towar ćpunom z USA i nikt sobie jakoś z tym nie poradził i znaczących sukcesów nie odniósł ... I "króla narkotyków" El Chapo zamknęli, na jego miejsce pojawiło się kilku następnych ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Dla Meksyku najlepszym wyjściem było by referendum i prośba o przyłączenie do USA.

Powiedział Krzysiu, amerykański dupowłaz ... Niech sobie amerykańce zrobią porządek na swoich ulicach, z ćpunami nafaszerowanymi fentanylem ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Dla Meksyku najlepszym wyjściem było by referendum i prośba o przyłączenie do USA.

jak se jankesy kacapów wynajmą to im takie referendum przeprowadzą; wprawione - z Donbasu :P 

9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tylko w Meksyku to akurat władza mało "władzuje" i zmiana tej władzy będzie miała bardzo znikomy lub żaden wpływ na kartele które kręcą tam biznes ... Już z 50 lat Meksykańce dostarczają towar ćpunom z USA i nikt sobie jakoś z tym nie poradził i znaczących sukcesów nie odniósł ... I "króla narkotyków" El Chapo zamknęli, na jego miejsce pojawiło się kilku następnych ...

wyjaśnienie niemożliwości "docywilizowania" "meksów" zachaczało by o wątki rasistowskie; zatem ... no nie wyjaśnię tu stricte naukowo ;) 
kury latać razem z orłami nie nauczysz mimo że i ma tam jakieś skrzydła ;) 

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
W dniu 4.01.2026 o 18:50, Tomasz0611 napisał(a):

Druga prawda jest taka, że te miejsca to często takie że VW Golfa czy Forda Focusa problem tam zmieścić ...

pod sklepami wielkopowierzchniowymi jak jest mały ruch i tak sie parkuję w szachownice by było miejsce wokół auta a nie pcham sie jak najbliżej drzwi