Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś to te afery miały wpływ na cenę. Teraz ludzie na to już po prostu nie zwracają uwagi. A ekooszołomy im bardziej w to brną tym bardziej to idzie w drugą stronę. Tylko tyle, że jest garstka wiernych fanów takich działaczy i robią krzyk albo setki fałszywych kont na portalach społecznościowych która krzyczy że to wszystko jest złe i nawołują do jedzenia sałaty 

Opublikowano
24 minuty temu, karol091193 napisał(a):

Nikt do głowy nie bierze tego do głowy co oni robią 😅 a po drugie transport później -5*C to pojazd ma być zamknięty. Znaczy się przed wiatrem i max 8 czy 9 godzin transport 

Dokładnie,w zimie za zimno w lecie za gorąco....?nie będzie kiedy sprzedać 🤭gorzej jak z opryskami 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, micgal39533 napisał(a):

No dokładnie trzeba kupić czapki szaliki i klimatyzatory na auta

Dlatego w merkosiurze weselej krowy jadą w ciepełku i oglądając piękne słońce całe życie 😉

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, HF86 napisał(a):

Dlatego w merkosiurze weselej krowy jadą w ciepełku i oglądając piękne słońce całe życie 😉

Jeszcze okulary przeciw słoneczne...

Może i nas niektórzy czytają 

Więc Autorzy gówno burzy niech przedstawia warunki (dowody)jakie powinny być związane z ich głównym tematem.Jeszcze odnośnik do działu weterynarii by było czarno białym  

Dajmy Ponowie sobie spokój,nie ma co siebie nakręcać,a powielanie tematu nic nie pomaga.

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
Godzinę temu, wojak1986 napisał(a):

Wystarczy przedłużającą się zima i awaria elektrociepłowni na kilku osiedlach a perspektywa się zmieni. Mam wrażenie że już ta zima na temat ekologii da do myślenia wielu Polakom

U nas w okolicy już dała i ludzie lamentuja ze zimno w domu a licznik mało się nie urwie tak bije😂 

• Like 4
  • Thanks 1
Opublikowano
3 godziny temu, karol19920 napisał(a):

@pedro2 wiadomo coś jak to dalej się potoczyło?

Nie wiem. Nie śledzę, zalatany jestem nie ma czasu na głupoty 

Godzinę temu, wojak1986 napisał(a):

Wystarczy przedłużającą się zima i awaria elektrociepłowni na kilku osiedlach a perspektywa się zmieni. Mam wrażenie że już ta zima na temat ekologii da do myślenia wielu Polakom

I jaki efekt tego będzie? 

Napiszą kilka postów na srejbuku albo nagrają film na tiktaka bo na czasie. 

I dalej będą zakładać dziadostwo.

Kolega wczoraj się szczycił, że oni to teraz mają życie.

Na lewe powietrze założył piec na pellet. Tylko chodzi po domu i pilotem dodaje temperature. Wziął krechę na wkład własny "Drewno to przeżytek i łańcuch dla człowieka", a on teraz to jest pan. 

Po czym na koniec rozmowy zapytał, czy nie pożyczę mu 50zł bo goły, a jaką ćwiartkę by kupił 😆 ale nie dałem, ja dziad drewnem palę to gdzie to podobne 😁

10ha lasu, suszki kilka lat się kładąc, gniją, a zj** pellety zakłada "bo tera takie czasy" 

• Like 9
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, JarekBazydlo napisał(a):

U nas w okolicy już dała i ludzie lamentuja ze zimno w domu a licznik mało się nie urwie tak bije😂 

Ja mam pompę i trzeba mieć bardzo dobrze zaizolowany budynek żeby rachunki trzymać w ryzach. Teraz zużycie prądu na pompie to gdzieś między 2-3 razy takie jak przy temperaturze 0 do -5 stopni. Po własnych obserwacjach widzę pompy gaz olej opałowy jest ekonomicznie do 21 stopni w domu później koszty mocno rosną. Mówienie że drewno czy węgiel to ciepło bo nikt nie liczy ile tego przewali żeby zrobić temperaturę