Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, Leszy napisał(a):

Brutto? Ampol Merol zdaje się 1460 netto za saletrę proponuje. 

Brutto. Czytam to przeważnie zawsze taniej jest niż u mnie. 

Opublikowano

Tutaj prawo rynku podaży i popytu już dawno nie obowiązuje. Na horyzoncie widać kolejne podatki. Pewnie nie ominą żadnej dziedziny naszego życia. Teraz to przesunęli wprowadzenie ETS bo wybory w Europie...

• Thanks 1
Opublikowano
3 godziny temu, GRZES1545 napisał(a):

Przedszkole nie jest obowiązkowe,  a jak zona w domu siedzi to dziećmi  mogla się zająć 🤷‍♂️...zamawiacie azoty czy będzie taniej pi nowym roku ? 

Ja zamówiłem dwa tygodnie temu, czy będzie taniej czy drożej trudno coś powiedzieć.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, krzychu121 napisał(a):

Nie wiem z jakimi dziećmi miałeś do czynienia ale dziecko jest odzwierciedleniem rodzica. Jeśli uczysz go szanować innych to tak robi. Jeśli nie uczysz go szacunku to nie ma do nikogo szacunku. Nawet do rodzica. Co dobrze widać właśnie na takich małych dzieciach. Czy to jakich słów używa. Itd 

Będziesz twardo z rygorem trzymać swoich zasad to brzydkich słów nauczy się w przedszkolu, palić papierosa w szkole, ćpać na studiach. 

23 minuty temu, Bartek933 napisał(a):

Wystarczy już Panowie, czas wracać do tematu cen nawozów 

To ja zacznę 

12 52 map 2650 loco gospodarstwo 

Edytowane przez Tomek90
  • Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Tomek90 napisał(a):

Będziesz twardo z rygorem trzymać swoich zasad to brzydkich słów nauczy się w przedszkolu, palić papierosa w szkole, ćpać na studiach. 

To ja zacznę 

12 52 map 2650 loco gospodarstwo 

Gdzie po tyle map ? 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez Bartek933
      Szereg czynników w ostatnim roku wywindował ceny nawozów do niespotykanego poziomu. Każdy z nas jest dotknięty wysoką ceną nawozów jako jednego z podstawowych składników produkcji rolniczej. Końcówka ubiegłego roku przyniosła mały spadek w cennikach sprzedawców nawozów. 
      Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez superfarmer02
      Jakie są aktualnie ceny nawozów i w jakich powiatach?
      Zapraszamy do dyskusji.
      Link do kontynuacji tematu:

• Dodaj nową pozycję...
v