Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, jacor73 napisał(a):

Znasz chociaż jedną osobę, która dostała takie wezwanie, czy piszesz na podstawie przekazu medialnego?

Nie znam nikogo takiego, napisałem że "można znaleźć informacje", więc powinno być jasne, że na podstawie przekazu medialnego...

Opublikowano
7 godzin temu, wlamaj1 napisał(a):

Nie znam nikogo takiego, napisałem że "można znaleźć informacje", więc powinno być jasne, że na podstawie przekazu medialnego...

No właśnie, lepiej nie powtarzać niepotwierdzonej informacji.

"Kłamstwo powtórzone 1000 razy staje się prawdą"

• Like 1
Opublikowano
21 godzin temu, jacus napisał(a):

Gdzie tam piszeże w 2016r?czytałeś coś więcej niż tytuł?a ten wypierd na końcu to w jakim celu?

Gdzie tam piszeże w 2016r?czytałeś coś więcej niż tytuł?a ten wypierd na końcu to w jakim celu?

Opublikowano
2 godziny temu, jacor73 napisał(a):

No właśnie, lepiej nie powtarzać niepotwierdzonej informacji.

"Kłamstwo powtórzone 1000 razy staje się prawdą"

Tym bardziej przed wyborami jedni na drugich szczują...

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał(a):

zwoje juz z rana sie przegrzaly...

ten link dotyczy nowych przepisow 

a sprawa ciagnikow mtz  -wpisz odpowednie frazy i przepros..

Opublikowano

Część. Mam w kupnie przyczepę samozbierająca w Niemczech tylko jak ja przywieść z tamtąd . Macie może namiary na firmę która to robi lub osobę(przyczepa nie jest duża 

Opublikowano
24 minuty temu, pawelmf napisał(a):

Część. Mam w kupnie przyczepę samozbierająca w Niemczech tylko jak ja przywieść z tamtąd . Macie może namiary na firmę która to robi lub osobę(przyczepa nie jest duża 

Autolaweta z przyczepą wypożyczyć najtaniej

Opublikowano

@Nieustraszony1044https://www.facebook.com/commerce/listing/1118944416676370/?media_id=0&ref=share_attachment

@Krzysztof81 jprd https://www.traktorpool.pl/details/Ciągniki/Fendt-Favorit-4-Rundhauber-Allrad-4WD/8007675/

Godzinę temu, pawelmf napisał(a):

jak ma dyszel regulowany to do ciężarówki zapiąć 

• Confused 1
Opublikowano
pawelmf napisał:

Na fb są grupy organizujące transport, nie wiem jaki to gabaryt tej przyczepy, ale zorientuj się ile mniej więcej kosztuje wysłanie lawety od ciebie i czy ktoś Ci pojedzie po lepszej cenie, czy może na powrocie zabierze. Ostatnio miałem coś do przewiezienia to cena zbliżała się do x2 względem wynajętego transportu na kółko od siebie.

Opublikowano (edytowane)

Witam, 

mam pytanie do podłączenia gniazda 12V w ciągniku. Jest to gniazdo do sterowników, z wyglądu przypomina gniazdo zapalniczki lecz jest dwa razy mniejsze. Plus powinien być podłączony w środku, czy na jego ściankach? Wydaje mi się że na środku, ale chciałem się upewnić. W maszynie dostosuje juz pod ciągnik. 
Pozdrawiam. 

Edytowane przez KaMel
Opublikowano
W dniu 28.01.2025 o 17:25, pawelmf napisał(a):

Wrzuć na clicktrans ogłoszenie 

Opublikowano
1 godzinę temu, KaMel napisał(a):

Witam, 

mam pytanie do podłączenia gniazda 12V w ciągniku. Jest to gniazdo do sterowników, z wyglądu przypomina gniazdo zapalniczki lecz jest dwa razy mniejsze. Plus powinien być podłączony w środku, czy na jego ściankach? Wydaje mi się że na środku, ale chciałem się upewnić. W maszynie dostosuje już miał dostosowane pod ciągnik. 
Pozdrawiam. 

Wiem o jakie chodzi. Mam takie w opryskiwaczu. Nie pomoge bo nie sprawdzałem ale też logiczne by było że plus na środku.

46 minut temu, Strongman napisał(a):

Które jest lepsze.

20250129_184845.jpg

Miałem gdzieś takie z tymi drutami. Trzymało dobrze ale czasami lubiało się zablokować. Wydaje mi się że ono będzie trzymać lepiej.

• Thanks 1
Opublikowano
5 minut temu, superfarmer02 napisał(a):

Czy ja wiem...

Niektórzy więcej za 7245 placą... 

Jako użytkownik 7245 i 12045 twierdzę że żaden pojedynczo nie jest w obecnych czasach tyle wart. Fakt są to za***iście mocne i proste ciągniki ale bez przesady że są warte po 80 czy 90 tyś.  

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v