Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...no...dopłaty zrównali z zachodem...🤭

Posłuchaj MO .

Po 10 latach od wejścia Polski do Unii Europejskiej, polscy rolnicy mieli otrzymać zrównane dopłaty do poziomu dopłat w innych krajach UE. Jednakże, proces ten nie został w pełni zrealizowany i dopłaty dla polskich rolników nadal są niższe niż w wielu innych państwach członkowskich . 

Zapytaj się tego samego składu dlaczego zrezygnowali obecnie są u władzy .

Platforma Obywatelska, Polskie Stronnictwo Ludowe · od 18 listopada 2011 do 22 września 2014 · pierwszy rząd Donalda Tuska.

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Prawda to, że pis dawał 40 razy więcej wiz niż Niemcy?

i dlatego to w Niemczech jest problem z nielegalnymi imigrantami; w Polsce wszyscy legalni :D

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
8 minut temu, jarecki napisał(a):

Z zachodem to z jakim krajem z zachodu ? Maltą czy Francją? Według mnie wprowadzili za dużo i tak dopłat w rolnictwie PiS 

Z Niemcami...

Których za duzo?

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Podniesienie limitu paliwa , dopłata do zakupu byka itd .     Co do dopłat to Niemcy maja inne koszty prowadzenia gospodarstwa wyższa płaca itd .    Dopłaty do dobrostanu też niepotrzebne a za ostatni rok spadek liczby krów o 10 %

Edytowane przez jarecki
  • Haha 1
Opublikowano

samozwańcza peowska elita w pełnej krasie, wykształceni, z tytułami

protesty pokazujące szczyt ich możliwości intelektualnych

Image Image

Image

Opublikowano
3 minuty temu, nie napisał(a):

samozwańcza peowska elita w pełnej krasie, wykształceni, z tytułami

protesty pokazujące szczyt ich możliwości intelektualnych

Image Image

Image

To ty wysłałeś?

11 minut temu, jarecki napisał(a):

Podniesienie limitu paliwa , dopłata do zakupu byka itd .     Co do dopłat to Niemcy maja inne koszty prowadzenia gospodarstwa wyższa płaca itd .    Dopłaty do dobrostanu też niepotrzebne a za ostatni rok spadek liczby krów o 10 %

No nie wiem...

Pewno niepotrzebne te z których skorzystać nie możesz?

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Roman176 napisał(a):

twoja stara 

A ja mam młodą...

To może stara twoja...🤭

1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

gdyby ty rozum 

Strach pomyśleć co by, gdyby ty...😆

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

A ja mam młodą...

To może stara twoja...🤭

no no też tak grzeszy inteligencją jak ty ? 

5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

wiesz gdyby nas tak porównać ani z ciebie rolnik ani etatowiec ... powiedz ze jeszcze krus opłacasz ? 

Opublikowano
7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No nie wiem...

Pewno niepotrzebne te z których skorzystać nie możesz?

Korzystam ale nie popieram , jest  możliwość to biorę , składam dopłaty do wylewnia gnojowicy ale to jest chore i głupi pomysł jeszcze z kilku innych korzystam choć nie powinno ich być 

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Poszedł by pokazać jaka to farsa. Te rozpatrywanie tych protestów przez ten nie sąd. 😄

@nie Jak to tam z tym Czaputowiczem było i z tymi wizami? gdzie to ci uchodźcy na pisowskich wizach mieli jechać? No i co tam wyczytał w zachodniej prasie doktor Sławomir o tej liberalnej polityce wizowej pisu? Prawda to, że pis dawał 40 razy więcej wiz niż Niemcy?

Tak...a Tusk walczy właśnie z tą nielegalną migracja na wszelkie sposoby. Ponoć pierwsze transporty z cior...ymi wysłał już na zachód skąd przyszli 😂 

Opublikowano
5 minut temu, Roman176 napisał(a):

no no też tak grzeszy inteligencją jak ty ?

No od ciebie tym to każdy grzeszy..🤭

6 minut temu, jarecki napisał(a):

Korzystam ale nie popieram , jest  możliwość to biorę , składam dopłaty do wylewnia gnojowicy ale to jest chore i głupi pomysł jeszcze z kilku innych korzystam choć nie powinno ich być 

No to prawda...

W absurd to wszystko idzie...

Opublikowano

orka dla rudego 

89 proc. ankietowanych nie zauważyło żadnych nieprawidłowości w przeprowadzaniu ostatnich wyborów prezydenckich - wynika z najnowszego sondażu przeprowadzonego przez CBOS. 75 proc. rodaków uważa natomiast podane wynik za "mniej lub bardziej" wiarygodne.

Według sondażu zdecydowana większość dorosłych Polaków (89 proc.) nie zauważyła żadnych nieprawidłowości w przeprowadzaniu ostatnich wyborów prezydenckich

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-07-01/polacy-zabrali-glos-ws-wyborow-prezydenckich-nowy-sondaz-cbos/?fbclid=IwY2xjawLRH21leHRuA2FlbQIxMABicmlkETBiV0c5dWRKUGV6RGlraldGAR4hhMpQhylXvsc3rlh9nthY1NnZaTbZQ7-7wyupZxnBnzpMlHgay7EE9-mWZw_aem_m32eAboQ_XHzTDJSBlavUQ

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

No od ciebie tym to każdy grzeszy..🤭

dlaczego ? nie odpowiedziałeś wyżej 

Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Uważasz że to ...normalne?

a wiesz o co chodzi ? tak to normalne 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
12 minut temu, Roman176 napisał(a):
17 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

wiesz gdyby nas tak porównać ani z ciebie rolnik ani etatowiec ... powiedz ze jeszcze krus opłacasz ? 

ta gdzie ?