Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
52 minuty temu, nie napisał(a):

oni nagrywają jak niemcy i sg przemycają do polski migrantów

Yyyyyyyy no , to niech dokonają zatrzymania obywatelskiego takiego Niemca albo funkcjonariusza SG i zgłoszą na policję.🤣

10 minut temu, Qwazi napisał(a):

Uargumentuj

Booooo jak przyszli do roboty, to nie postawili wódki.🤣Zgodnie ze zwyczajem.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Najpierw muszą jakiegoś znaleźć. łapią imigrantów których tam nie ma. Gdyby były ich filmiki zalały by siec. Na razie są tylko filmiki z lżenia funkcjonariuszy SG i to polskich. Nawet jak Niemcy przywiozą jakichś którzy faktycznie przyszli z Polski to ci gamonie i tak ich ani nie złapią ani nie zatrzymają. Oni nękają tylko zwykłych obywateli i polską SG.

13 minut temu, Qwazi napisał(a):

Uargumentuj

Wystarczy, ze prawo to argumentuje. Pewne rzeczy aby zmienić trzeba zmienić konstytucje a pis tego nie zrobił. 

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Wystarczy, ze prawo to argumentuje. Pewne rzeczy aby zmienić trzeba zmienić konstytucje a pis tego nie zrobił. 

Stawiasz tezę, podaj argumentację a nie robisz uniki. Na tym polega konstruktywna dyskusja. Jak to prawo argumentuje tą tezę?

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Nie ma prawa ale wchodzą i wchodzili. Wchodzili przez dziurawy pisowski płot jak go Tusk naprawił to wchodzą przez Łotwę i Litwe. Jak już pisałem służby nie tylko polskie ale i niemieckie monitorują szlaki w większości wiedzą kogo gdzie komu oddać. 

To, że niby jakiś to przedstawiciel SG nie wiadomo czy prawdziwy mówi co tam im każą robić z tymi imigrantami to jedno a drugie to jak pisałem. Wielu z nich faktycznie przychodzi do Niemiec z Polski i są zwroty. Niedługo my będziemy tak samo jak Niemcy nam zwracać Litwie. 

Natomiast jak pisałem filmów czy innych dowodów, że Niemcy zwracają nam rzesze ludzi nie ma. Nawet po stronie prawicowej.

Ale prawdę napisali oni są wadliwie powołanymi neo sędziami ich wyroków nie uznaje świat prawniczy a Izba kontroli nadzwyczajnej jest tak samo nie legalnie powołana. Sęk w tym, ze pis chciał zmieniać Polskę i system prawny ale nieudacznicy nie zmienili konstytucji której zmiana wymagała by zalegalizowania wielu tych zmian których pis dokonał. 

tusk obrońca granic, niemcy wiedzą wszystko, dowodów i z filmów z migrantami nie ma, sąd nie istnieje, chyba że musi uznać wybory z 23r., prawo tak jak my je rozumiemy 

jedno urojenie większe od drugiego

całkowite oderwanie od rzeczywistości

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Widzę idziesz w trolowanie. To gdzie te filmy od tych brygad Bąkiewicza? Jak oni tam liczą czy zatrzymują tych imigrantów? Na razie są tylko filmy jak przeszkadzają SG i sama SG o tym mówi.

@nie a co tam Czaputowicz mówił, po co pis te wizy tak rozdawał? Gdzie to mieli jechać ci imigranci? Nie do Niemiec? Nawet niemiecka prasa uważała rząd pis za najbardziej liberalny w kwestii sprowadzania uchodźców.

Patrz to nawet doktor Sławek czytał. 

main_07s_awomir_tym_razem_mocno_po_pisie.jpg

Opublikowano
7 godzin temu, Ulman napisał(a):

Po tym poznać PISocjalistę 🤣Ludzie pracy to termin leninowsko marksistowski 

A co ty na to że zyska najwięcej klasa średnia i bogaci? Pisałeś że projekt dobry ale jak to się ma do twoich lewicowych poglądów?

po czym ze ja mam na takich płacić jak ty ? a moje dzieci maja na ciebie pracować ? najgłupsze to było wprowadzenie zerowy pit do 25 roku życia   .. w każdym kraju starej unii tak masz 

8 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

placek to inteligencja z pod kupy złomu i gnoju ...

a mniemanie jak typowy biedny bogacz 

11 godzin temu, marks50 napisał(a):

Jak jeszcze nieoficjalnych gnębień regionów gdzie są stoczniowcy i górnicy

górnicy nie głosowali na rudego 

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Ale prawdę napisali oni są wadliwie powołanymi neo sędziami ich wyroków nie uznaje świat prawniczy a Izba kontroli nadzwyczajnej jest tak samo nie legalnie powołana. Sęk w tym, ze pis chciał zmieniać Polskę i system prawny ale nieudacznicy nie zmienili konstytucji której zmiana wymagała by zalegalizowania wielu tych zmian których pis dokonał. 

1. Może i są wadliwie powołani, ale jak stanowi wykładnia Komisji Weneckiej,  nie jest to powód by podważać, albo unieważniać wyroków tak powołanych sędziów. Ale teraz juz Komisja Wenecka nie jest wyrocznią bo przeszkadza obecnej władzy.

2. Jeśli nie uznajemy Izby kontroli nadzwyczajnej to nie uznajemy wszystkich ich wyroków i orzeczeń, a przy  wyborach do europarlamentu jak i ostatnich krajowych parlamentarnych  było cacy, gdyby Trzaskowski wygrał, nikt w tej żałosnej koalicji nawet by się nie zająknął o cudowaniu z głosami z neosędziami.  A tak neomacierewicz czyli wielki edukator Don Romano musi mieszać, by odwdzięczyć się za umorzenie, a nóż/widelec coś umiesza.

Opublikowano
14 minut temu, Roman176 napisał(a):

po czym ze ja mam na takich płacić jak ty ? a moje dzieci maja na ciebie pracować ? najgłupsze to było wprowadzenie zerowy pit do 25 roku życia   .. w każdym kraju starej unii tak masz 

według mnie to jeden z lepszych projektów , mogą sobie dorobić studenci ale i zazwyczaj pierwsza praca nie jest tak płatna jak u doswiadczonych pracowników a i chyba jest ograniczone kwotowo 

Opublikowano
58 minut temu, Takeda napisał(a):

1. Może i są wadliwie powołani, ale jak stanowi wykładnia Komisji Weneckiej,  nie jest to powód by podważać, albo unieważniać wyroków tak powołanych sędziów. Ale teraz juz Komisja Wenecka nie jest wyrocznią bo przeszkadza obecnej władzy.

2. Jeśli nie uznajemy Izby kontroli nadzwyczajnej to nie uznajemy wszystkich ich wyroków i orzeczeń, a przy  wyborach do europarlamentu jak i ostatnich krajowych parlamentarnych  było cacy, gdyby Trzaskowski wygrał, nikt w tej żałosnej koalicji nawet by się nie zająknął o cudowaniu z głosami z neosędziami.  A tak neomacierewicz czyli wielki edukator Don Romano musi mieszać, by odwdzięczyć się za umorzenie, a nóż/widelec coś umiesza.

Ale dyskusja była na temat tego co było napisane na pasku. Nie wdając się w szczegóły to są dalej neo sędziowie a Izba kontroli nadzwyczajnej nie jest uznawana przez wiele instytucji więc prawdę napisali i tylko tyle. 

• Haha 1
Opublikowano
38 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ale dyskusja była na temat tego co było napisane na pasku. Nie wdając się w szczegóły to są dalej neo sędziowie a Izba kontroli nadzwyczajnej nie jest uznawana przez wiele instytucji więc prawdę napisali i tylko tyle. 

poszedł do sądu, którego nie ma i mówił panie sędzio do człowieka, który nie jest sędzią  :D 

chyba musisz wziąć większą dawkę 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Poszedł by pokazać jaka to farsa. Te rozpatrywanie tych protestów przez ten nie sąd. 😄

@nie Jak to tam z tym Czaputowiczem było i z tymi wizami? gdzie to ci uchodźcy na pisowskich wizach mieli jechać? No i co tam wyczytał w zachodniej prasie doktor Sławomir o tej liberalnej polityce wizowej pisu? Prawda to, że pis dawał 40 razy więcej wiz niż Niemcy?

• Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Poszedł by pokazać jaka to farsa. Te rozpatrywanie tych protestów przez ten nie sąd. 😄

Kiedy będą nowe wybory do Sejmu ? .

Obstawiam że na wiosnę .

Opublikowano
8 minut temu, nie napisał(a):

poszedł do sądu, którego nie ma i mówił panie sędzio do człowieka, który nie jest sędzią  :D 

I jeszcze Pan Minister Bodnar byl łaskaw powiedzieć, że jest ostatnią osobą, która się posługuje określeniami rozpoczynającymi się od "neo" funkcjonującymi w publicystyce. Jednocześnie poprosił o powagę na sali Sądu Najwyższego 

8 minut temu, nie napisał(a):

I jeszcze Pan Minister Bodnar byl łaskaw powiedzieć, że jest ostatnią osobą, która się posługuje określeniami rozpoczynającymi się od "neo" funkcjonującymi w publicystyce. Jednocześnie poprosił o powagę na sali Sądu Najwyższego 

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, jarecki napisał(a):

Gdzieś ten rząd się zagubił , zatracił zdrowy rozsądek .

Rząd na łodzi zgubił wiosła dryfuje donikąd nikt w Europie nie lubi Tuska szczególnie Kanclerz Niemiec .

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v