Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał(a):

Spokojnym człowiekiem  jestem  ale nie lubię czerwonych jak ulman wiec jest pachołkiem  tylko wielka Rosja wspomina  wiec precz z czerwoną zarazą .

Co ty tam znowu bełkoczesz? Gdzie wspominam że tylko wielka rosja? Znowu wzrósł poziom odstępstw od normy psychicznej? 

Opublikowano
Godzinę temu, GABBER85 napisał(a):

pa-jacuś nie ma logiki w twoim zachowaniu  ani w tym co  piszesz - mitomania, wszyscy  sie z ciebie śmieją ale niech bedzie że jesteś GOŚĆ, jestes Szycha !

myjesz tak czesto rece ?? to tez objaw psychozy.

co jest mitomania w tym co pisze ?? 

chcesz sie tak osmieszyc jak wicia ??  gdyby mial honor  to by wszedl pod stol i  odszczekal

Godzinę temu, witejus napisał(a):

Czyli pozostało ci tylko pisanie prozy czy wierszyków, postaraj się bo na razie słabo ci idzie.

Krowa co dużo ryczy...

I na tym koniec, a tak plujesz na PRL😅

Dla ciebie na wieloryba

ale pozniej byla wielokrotnie przebudowywana i remontowana.

prowadzila z kryspinowa do myslowic przez wiele lat ,dopiero wiele lat pozniej zbudowano reszte..

47 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

spierdziany odyniec już tylko opowiada i przytula babcie bez zęba 🤣

znowu leki przestales brac ?? 

pokoj wnukom juz posprzatales ?? 

34 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Chyba zaraz się porzygam 🤢🤢🤮

Stary knur znawca Kamasutry🤦‍♂️.

nie kazdy jest tak jak ty impotentem w mlodym wieku..

kupiles juz motor ??🤣

25 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

To aż z książek taką wiedzę?...

Nie no...w sumie...skoro pojęcia nie masz tak...🤭😆

ty ani wiedzy ani praktyki ..zostal tylko motor ..

bdf1d9ecf593e7f0fbfb109c16c6fc35.jpg

Opublikowano
23 godziny temu, nie napisał(a):

NowyŚwiat24
Tak, proszę Państwa… Wczoraj Słowacy, powtórzmy: Słowacy, ewakuowali z Izraela 15 pracowników polskiej ambasady w Tel Awiwie. Wczoraj też Czesi ewakuowali z Izraela 80 swoich obywateli.
A my? A my wszystko „koordynujemy z NATO i Unią Europejską” oraz „sprawa jest skomplikowana”.

najgorszy rząd w historii polski

ewakuacja polaków :D 

Nie kompromituj się takimi bzdurami. Ja wiem mają was za ciemnotę i to widać nawet wasi was tak traktują. Normalna rzecz skoro Słowaccy mogli zabrać tych 15 to wzięli my nie raz też braliśmy innych jak było miejsce. Po wuja słąćsamolotpo15 jak inni mogli wziąć my może im kiedyś też pomożemy a może już kiedyś ich zabieraliśmy skądś. 

22 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Szkoda tylko dzieci Nawrockiego i żony bo bedą jechać po nich ile się da. 

Wcześniej jacyś debile wrzucili do neta że umorzyła 20 milionów jakiemuś przestępcy😂😂😂. Ona to nawet 20 zł nie może darować , jest funkcjonarjuszka KAS niższego stopnia- rachmistrzem pracującą głównie w terenie. Jakim trzeba być tłukiem żeby w to wierzyć.

Później nabijali się z córki, a teraz, że dwa razy nałożyła tą samą sukienke🤦‍♂️.

Tylko współczuć kobiecie.

Ojojoj jaka bieda świętych ludzi obrazili. Jak by wasi z pisu nie urządzali co chwila nagonek na rodziny polityków przeciwnej strony. Najlepiej zamiast w cudze piersi uderzyć się w tej sprawie we własne.

W dniu 17.06.2025 o 07:22, GRZES1545 napisał(a):

Jak tam po paradzie hubercik...widziałeś się z bonżurem? 😆

Wam tylko LBBT i parady w głowie nadzwyczaj często i bardzo się tym interesujecie i o tym mówicie i piszecie. To nie jest normalne. Nie wiem jaka parada i gdzie a ty widzę na bieżąco. Jak tak cię ciekawi to jedź zobacz będzie ci lżej.

Opublikowano
15 minut temu, jacus napisał(a):

ani wiedzy ani praktyki ..zostal tylko motor

Jest wszystko...spoko... 

A wyszumialem się w młodości...

Nie muszę cyrków teraz odstawiać po facebukach...🤭

Opublikowano
Godzinę temu, MariuszDe napisał(a):

Komu on potrzebny . 

47 minut temu, Ulman napisał(a):

Co ty tam znowu bełkoczesz? Gdzie wspominam że tylko wielka rosja?

Nie raz wspominałeś z czerwonymi nie gada się .

Rewolucja 13 paź zaczyna się rozpadać trzecia  droga został  sama nazwa . PSL  szuka ratunku .

Cytat lewica atakuje PSL .

. Biejat zauważyła, że Władysław Kosiniak-Kamysz w przeszłości rozwiódł się ze swoją pierwszą żoną. "Ale co mu nie pasuje w tym projekcie? Że za łatwo będzie się rozwodzić. Kumacie coś z tego? Ja nie" — stwierdziła wicemarszałkini Senatu. "Jedno radzę ministrowi Kosiniakowi-Kamyszowi: żeby się odczepił od nas, od naszych małżeństw, od naszych rozwodów i zajął się może zarządzaniem armią, bo słyszałam, że nie najlepiej mu idzie" — dodała.

Koń ma być  Rzecznikiem Rządu ?.  Będzie Rżał koń  gdzie te sukcesy .

Opublikowano
2 godziny temu, Bogdan_ja napisał(a):

spierdziany odyniec

od rana się zagotował :D 

2 godziny temu, jacus napisał(a):

wsiowa cioto-autostrade budowal gierek z jaruzelskim

weź się dokształć 

ps. jesteś ograniczony umysłowo , więc muszę ci wytłumaczyć

mój post nie dotyczył autostrady, tylko ciebie; to była szydera z pajaca, który chwali się jaki to jest super i mieszka w najwyższej cywilizacji a nawet nie potrafili autostrady zbudować żeby się ciągle nie korkowała

Opublikowano

Chyba kołodziejczak był tym kandydatem na listach PO które miał przynieść  poparcie tej parti na wsi , to kolejny sygnał żę PO nie zczytuje dobrze potrzeb i nastrojów społecznych , przez wiekszość rolników ten osobinik budził więcej negatywnych nastrojów niż pozytywnych 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, Takeda napisał(a):

Debilne? Wyobraź sobie, jeśli potrafisz, że pojawił się humanoidalny przybysz nie mający pojęcia o chrześcijaństwie czy ogólnie ludzkiej kulturze. Widzi procesję i widzi typową love parade, jak myślisz czy będzie dla niego bardziej nienormalne, że ponurzy ludzie idą równym krokiem śpiewają ponure pieśni a na czele niosą i są z tego dumni ukrzyżowanego i umęczonego człowieka, czy  że młodzi radośni ludzie biegają z symbolami fallicznymi, które nawet w chrześcijaństwie występują aczkolwiek marginalnie.

tak, tak a w Klewkach wylądowali Talibowie. Europę jaka znamy stworzyli tak naprawdę Rzymianie oni są kamieniem węgielnym, a chrześcijaństwo było religią narzucaną podbitym nacjom, niestety chrześcijaństwo to wiara niewolników i to pochodząca od żydów, a że polak to antysemita z urodzenia to dziwne tym bardziej

Dobra pominę już dzieworództwo bo jeszcze ci żyłka pęknie, że baba z babą i chłopa do przedłużenia gatunku nie trzeba.

Jeśli tak się podpierasz się naturą to i powinieneś być za adopcją dzieci przez pary homoseksualne czy związkami partnerskimi. W naturze zachowania homoseksualne to norma, co nigdy nie widział jak krowa na krowę skacze, albo suka na sukę? A już że baby w świecie zwierzęcym tylko wychowują potomstwo toż to norma i jeszcze lesbami zajeżdża. 

Piętnowanie homoseksualizmu to wymysł chrześcijaństwa, w starożytnym Rzymie, czy Grecji to norma wręcz często hołubiona zwłaszcza pederastia. W końcu "greckie związki " nie wzięły się z niczego.

I pamiętaj, że ci twoi funkcjonariusze kościoła katolickiego do dnia dzisiejszego promują i popierają homoseksualizm u księży bo to i nie ma problemu z dziećmi a i kapłan bardziej wrażliwy dla wiernych, no i majątek KK zostaje w czarnej rodzinie.

To co chcesz być na równi z krową xD dla mnie wszelkie odchyłki od normy to odchyłki i nie usprawiedliwiaj się co robią księża, jeżeli to robią to są tacy sami zboczeńcy jak reszta.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, jarecki napisał(a):

Chyba kołodziejczak był tym kandydatem na listach PO które miał przynieść  poparcie tej parti na wsi , to kolejny sygnał żę PO nie zczytuje dobrze potrzeb i nastrojów społecznych , przez wiekszość rolników ten osobinik budził więcej negatywnych nastrojów niż pozytywnych 

Tak jak by pis zczytywał. Po prostu w tle jest sprawa z zakupem papierów mba i  usuwają go.

Opublikowano

cos sie zmeinilo w nim od czasu gdy na af glupoty wypisywal ??

41 minut temu, nie napisał(a):

od rana się zagotował :D 

weź się dokształć 

ps. jesteś ograniczony umysłowo , więc muszę ci wytłumaczyć

mój post nie dotyczył autostrady, tylko ciebie; to była szydera z pajaca, który chwali się jaki to jest super i mieszka w najwyższej cywilizacji a nawet nie potrafili autostrady zbudować żeby się ciągle nie korkowała

to to sie stanelo ze juz nie bijez niemca po kasku co noc ??

lekarstwa zmieniles  ?? reka boli ?? kask pekl? czy ty teraz sikasz ??

a u was leningradzkiej oblasti autostrady sie nie korkuja ?? nie maja czym ..

tacy debile nie wiedza jak wyglada zycie w cywilizacji.. tam gdzie ludzi i samochodow mnogo..

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał(a):

wystarczy posłuchać go trochę i chyba się pogorszyło  , ten serial w którym odchodzi już trwa długo , w ubiegłym roku juz wrzuciłem tu link z jego wywiadem w którym zapowiedział żę rezygnuje z funkcji ale na nie szczescie rolnikow nie odszedł wtedy 

Opublikowano
23 minuty temu, jacus napisał(a):

to to sie stanelo ze juz nie bijez niemca po kasku co noc ??

lekarstwa zmieniles  ?? reka boli ?? kask pekl? czy ty teraz sikasz ??

tacy debile nie wiedza jak wyglada zycie w cywilizacji.. tam gdzie ludzi i samochodow mnogo..

Zmieniło się zmieniło. On wypisywał głupoty i został wiceministrem, a Ty takie mądrości od blisko dwudziestu lat tu wypisujesz, i nadal jesteś Lumpem i Dziadem. On, po upadku wróci do prężnego gospodarstwa, a Ty będziesz prężył muskuły naciągając sznurek w płocie z palet. Taka to różnica. 

• Like 1
  • Haha 5
Opublikowano

ja nie mialem ambicji leppera zastapic ..

jest tu paru z jego stron i opisywali tu ta preznosc 😂

moze swoje osiagniecia pokazesz- cos od niemca sie zmienilo u was ?? 

u was to nawet przegrywy z polski c by sie dowartosciowaly. az mi przykro ze w tym roku was nie odwiedze.🤣

Opublikowano
15 minut temu, Desperado napisał(a):

ty to możesz jedynie babcie klozetową zastąpić.   :P

za głupi na babcię klozetową

Godzinę temu, jacus napisał(a):

gdybyś tylko wiedział jakiego idiotę z siebie robisz ......... :D :D 

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał(a):

chcesz sie tak osmieszyc jak wicia ??  gdyby mial honor  to by wszedl pod stol i  odszczekal

gdybyś miał honor to byś ostatnio podjechał do Wolbromia, to sie wykręciłeć ,  zdaje sie miałeś pretensje to byśmy sobie wyjaśnili, ale ty jestes nieszczęśliwy narcyz... SZYCHA 😂 ,  z tej SZYCHY WSZYSCIE ŚMIEJĄ SIĘ ! 

z ciebie SZYCHA  jak z koziej dvpy trąbka 😆

4 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Chyba zaraz się porzygam 🤢🤢🤮

Stary knur znawca Kamasutry🤦‍♂️.

robił  z weterynarzem przy krowach to sie KURŁA ZNA i wie jak krowę podejść , TO JES SZYCHA😂

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, MariuszDe napisał(a):

Odszedł potwierdzil

Dlaczego??? 😭😭😭 tak pięknie ciągnął te koalicję w dół. Na szczęście zostały takie autorytety jak Zebaczynski, Hennig Kloska,  Szczerba i jeszcze kilku innych na których zawsze można liczyć 😁

• Haha 1
Opublikowano

do wolbromia -a po co ??? jak masz jakis problem to przyjedz do mnie pomoge ci znalezc droge do kobierzyna..

tylko rece umyj porzadne-w koncu masz ciepla wode w domu 🤣

11 minut temu, nie napisał(a):

za głupi na babcię klozetową

gdybyś tylko wiedział jakiego idiotę z siebie robisz ......... :D :D 

ty cioto bys nawet nie umial wejsc do nowoczesnej ubikacji 😂

zdarzylo sie ze  musialem kupowac bilety do w-c takim wsiokom.

a bilety do metra lub autobusu ?? wiekszosc z was by nie umiala kupic 😂

ale spokojnie pomozemy wam bez problemow-nawet ostatnio zakonnicy bilet kupowalem 🤣

wy w nowoczesnym swiecie lezycie i kwiczycie..🤣