Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Siedzacybyk napisał(a):

Niespokojnie na Bliskim Wschodzie. Izrael w nocy z czwartku na piątek rozpoczął prewencyjny atak na Iran. Rakiety spadły na wiele celów, zabijając kilku irańskich dowódców wojskowych i naukowców zajmujących się programem nuklearnym. Iran odpowiedział na atak wystrzeleniem dziesiątek dronów, które miały zostać przechwycone. Nad ważnym irańskim meczetem pojawiła się z kolei "czerwona flaga zemsty". nawet atak zbrojny jest teraz nazywany - prewencja!

Można ich nie lubić i krytykować. Jednak trzeba przyznać, że o swój interes dbać potrafią. 

Opublikowano

hmmm, najechac zbrojnie drugi kraj, tylko dlatego , ze za toba stoi USA, to chyba nie rozwiazanie. Takim dbaniem o swoje musimy wiec nazwac inwazje rosji na ukraine, usa na irak. My moglismy najechac na ukrow, odbic lwow, zabrac troche ziemi, przylaczyc reszte bieszczad.Zapewiam cie, ze swiat, a przede wszystkim zydzi, zrobili by z polski bestie gorsza niz rosja i iran razem wziete. 

Wywoływać konflikt z tak poteznym panstwem ak iran , to totalna glupota. Niestety, zachlannosc nie ma umiaru.

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, jarecki napisał(a):

zależy jaki był poziom tego brudu W Polsce chyba przed wyjazdem kierownik pociągu  robi obchód i zazwyczaj pociągi są ok , może grupa emigrantów się tam zabawiała w polsce co najwyżej to pociągi wymagały interwencji szklarza , teraz chyba są kamery w niektórych 

Na stacji wyjazdowej to są ok potem to różnie bywa..wsiadnie paru pijanych i wystarczy.lazi ochrona.czassmi nawet interweniuje.

1 godzinę temu, racyl napisał(a):

Minimum 2x w tygodniu. Mam dopiero 43lata .

Jak widać chcesz zostać gwiazdą internetu 😄

To tak jak ja, choć cyfra z przodu inna,

Jak na razie to jestem jedynie weteranem af..

Opublikowano
2 godziny temu, Siedzacybyk napisał(a):

Wywoływać konflikt z tak poteznym panstwem ak iran , to totalna glupota. Niestety, zachlannosc nie ma umiaru.

I co te potężne państwo zrobi? Izrael sobie nie pozwoli aby coś potężnego w rejonie wyrosło. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Świat islamski jest zbyt słaby , te wszystkie kraje żyją z eksportu ropy i gazu to cywilizowanego ,, zachodu " ostatnio Arabia Saudyjska postanowiła inwestować w. USA choć te państwa są nowoczesne to bez zachodu padną być może alternatywą sa Chiny dla nich 

3 godziny temu, Siedzacybyk napisał(a):

, najechac zbrojnie drugi kraj, tylko dlatego , ze za toba stoi USA

W Węgrowie był taki gnojek z  160 cm wzrostu ale kolegował się z większymi i cwaniakował dopuki nie zaczepił gościa z Sokołowa podlaskiego , a z kolei Sokołów bał się chłopaków z Marek , a Marki tych z żoliborza a pewnie i żoliborz się bał kogoś też także zawsze jest ktoś wyżej 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)

Boss mafii z Żoliborza też niski jest..

Nie fantazjuj dziecko..nawet nie wiesz jakie były grupy mafijne ..

Edytowane przez jacus
Opublikowano
38 minut temu, jarecki napisał(a):

Świat islamski jest zbyt słaby , te wszystkie kraje żyją z eksportu ropy i gazu to cywilizowanego ,, zachodu " ostatnio Arabia Saudyjska postanowiła inwestować w. USA choć te państwa są nowoczesne to bez zachodu padną być może alternatywą sa Chiny dla nich 

W Węgrowie był taki gnojek z  160 cm wzrostu ale kolegował się z większymi i cwaniakował dopuki nie zaczepił gościa z Sokołowa podlaskiego , a z kolei Sokołów bał się chłopaków z Marek , a Marki tych z żoliborza a pewnie i żoliborz się bał kogoś też także zawsze jest ktoś wyżej 

Czyli jednym zdaniem ,,na każdego cwaniaki znajdzie się jeszcze większy cwaniak,,.

Opublikowano
50 minut temu, jacus napisał(a):

Boss mafii z Żoliborza też niski jest..

Nie fantazjuj dziecko..nawet nie wiesz jakie były grupy mafijne ..

W zasadzie to główny był Pruszków z gangów ,który miał pod sobą pod gangi z różnych miast  Wołomin był w zasadzie sam , do mafi to jeszcze im sporo brakowalo 

Opublikowano

Jeszcze się nie zdarzyło żeby T... miał ludzi za coś lepszego. Oni są mu tylko potrzebni w momencie wyborów lub kiedy sondaże spadają. Ile to razy kiedy one spadają daje jakąś przekąskę aby tylko widełki poszły do góry. Jak to osiągnie później przychodzi do Kowal... otrzeźwienie znowu się daliśmy w h... zrobić. 

Opublikowano
9 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Jeszcze się nie zdarzyło żeby T... miał ludzi za coś lepszego. Oni są mu tylko potrzebni w momencie wyborów lub kiedy sondaże spadają. Ile to razy kiedy one spadają daje jakąś przekąskę aby tylko widełki poszły do góry. Jak to osiągnie później przychodzi do Kowal... otrzeźwienie znowu się daliśmy w h... zrobić. 

Pazerność .

https://www.facebook.com/reel/1284283585999459

Opublikowano (edytowane)

na południu ukrainy rozpoczęły się zbiory jęczmienia, plony 1-1,5 tony

---------------------------------

Kancelaria Sejmu poinformowała, że weszło w życie zarządzenie zabraniające wstępu i wjazdu na tereny oraz wstępu do budynków pozostających w zarządzie Kancelarii Sejmu posłowi do PE Grzegorzowi Braunowi.

po-lszewiki mogą go cmoknąć w d........

---------------------------------------

Image

Czy Izabela Leszczyna sama sobie napisała w notatniku podziękowania i nawet nie potrafiła zrobić screena tak, żeby nie było widać żółtego kursora?

No jest taka możliwość :D 

jprd, nie dość, że sama napisała sobie podziękowania to jeszcze za coś czego nie zrobiła (refundacje zatwierdził pis)

kto tych peowskich idiotów wybrał ??? jeszcze więksi idioci

Edytowane przez nie
  • Haha 1
Opublikowano

Nawet Leszek Miller śmieje się z prezydencji w wykonaniu Tuska .

Miało być tak ... Co wyszło pokłon do Scholza i podróż w drugim wagonie . Tusk myśli że Unia go słucha - ma go daleko w d...e .

https://www.facebook.com/reel/694484650119772

Śmiech .

Legenda głosi, że Tusk dalej wierzy, że ktoś go w Unii słucha .

https://www.facebook.com/watch/?v=1309890586751581

TO NIEMCY UPOKORZYLI TUSKA DNO .

• Like 1
Opublikowano

Qrła aleja w plecy jestem co się dzieje na świecie, czego nikt mi nie powiedział że żydki wojują z Ianem, włączam sobie teraz TV a tu trajkoto że biedny Izrael czuję się zagrożony u musi atakować 

Opublikowano (edytowane)

Tam to już taka tradycja. Co kilka lat żydki zbombardują ich instalacje atomowe i wojskowe. Oni w rewanżu wyślą kupe latającego złomu. Kilka lat za pomocą ruskich się odbudowują i znowu żydki bombardują. Tak to trwa już od lat 80.

Edytowane przez Krzysztof81
Opublikowano
7 minut temu, marulekk napisał(a):

Qrła aleja w plecy jestem co się dzieje na świecie, czego nikt mi nie powiedział że żydki wojują z Ianem, włączam sobie teraz TV a tu trajkoto że biedny Izrael czuję się zagrożony u musi atakować 

A co robiłeś przez ostatnie 20 kilka godzin ze nic nie wiesz?

Opublikowano
13 minut temu, marulekk napisał(a):

a tu trajkoto że biedny Izrael czuję się zagrożony u musi atakować 

Bo to kolejna wojna obronna Izraela. Innych nie prowadz🤣ą