Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, DTaras napisał(a):

Chce. Bez pomocy z zewnątrz - zapewne i udziale wojsk conajmniej powietrznych - tak się stanie.

Konfederacja jest w opozycji a to jest trochę różnica niż rządzić , zobaczymy jak będzie zachowywał się Nawrocki względem Ukrainy . A no i przypominam ze tam mają się dobrze braci Kliczko , raczej a Nawrocki musi używać dyplomacji 🙃

Opublikowano
nie napisał:

1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Jacyś notariusze ci powiedzieli, ze ok a inni powiedzieli, ze nie ok. A ty jak dzieciak naiwny pasuje ci to wierzysz nie pasuje to nie wierzysz.

dlaczego zawsze robisz z siebie głupka? to twoje hobby?

Izba Notarialna w Gdańsku, zajęła się wnioskiem gdańskiego magistratu o analizę sprawy przejęcia kawalerki Jerzego Ż. przez Karola Nawrockiego pod kątem ewentualnego naruszenia zasad etyki notarialnej.

Rzecznik Izby Sławomir Wroński w piątek wieczorem przesłał PAP komunikat Rady Izby Notarialnej w Gdańsku. W piśmie czytamy, że RIN w piątek

"dokonała wnikliwej analizy treści aktów notarialnych dotyczących nabycia lokalu mieszkalnego przez Pana Karola Nawrockiego. W wyniku przeprowadzonych weryfikacji dokumentów oraz rozmowy dotyczącej okoliczności ich sporządzenia, RIN w Gdańsku nie stwierdziła uchybień formalnych w aktach notarialnych sporządzonych przez notariuszy w ramach przedmiotowej transakcji" – czytamy w dokumencie.

Negatyw... kurła. Po pierwsze to raz Ci kasta przeszkadza a raz nie a po drugie to stwierdzili czy sam akt jest prawidłowy i nic więcej. Nawrocki łoży na imć Jerzego czy nie łoży?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, witejus napisał(a):

Nie jesteś w stanie.

Mówisz ty lepiej sam to zrobisz. ja wiem.

3 minuty temu, DTaras napisał(a):

Negatyw... kurła. Po pierwsze to raz Ci kasta przeszkadza a raz nie a po drugie to stwierdzili czy sam akt jest prawidłowy i nic więcej. Nawrocki łoży na imć Jerzego czy nie łoży?

To jest bajka dla widzów republiki notariusze sprawdzili. I git.

@Takeda weź coś napisz z sensem. Nasmarowałeś tam, ze nawet czytać mi się nie chce. Ja wiem co napisałem a ty przekręcasz i tłumaczysz mi ze tak pisałem jak ci się wydaje.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
33 minuty temu, hubertuss napisał(a):

@Takeda Każde miasto pozwalało bo takie prawo było. Sam jesteś fanatyk kombinujesz jak tu wszystko zło tego świata przypisać PO i Tuskowi. Takie jest prawo w PL jeszcze za nim Tusk zaczął rządzić. Na początku ludzie po rodzinach przejmowali. Ale potem cwaniacy się pojawili jak Batyr. Miasta musiały się bronić i zmieniały swoje przepisy. Jak Kaczyński rządził w Wawie to taki sam proceder miał miejsce fanatyku.

PS Warszawa ma też to zablokowane fanatyku

Za Gronkiewicz Waltz też się odwalało, ale to pewnie dobrze? A nie wtedy uczciwi polacy przejmowali mieszkania, dopiero jak zaczął rządzić pis to matacze to zaczeli robić. Naprawdę nie widzisz jakie to żałosne?

ja byłem w opozycji za rządów pisu i jestem za rządów KO, bo też pokazali, że należy być, nie przechodzić obojetnie, tylko właśnie być anty. TY jesteś klakierem. Wołałem do ciebie Holecka kiedyś, mój błąd ty jesteś Schnepf albo Dobrosz-oracz wybierz sobie

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Dokładnie ale @witejus jacyś notariusze powiedzieli.

Ty jako arcykapłan propagandy, krynica ,,mądrości" wszelakich, siedzący na szczycie intelektu jak ZEUS na Olimpie, babrzesz się w gównie ciemnego ludu, nadstawiasz łeb by ciemnogród pluł i szydził z ciebie?chce ci się co chwilę ocierać twarz i mówić ale ulewa?Tam na Olimpie nie ma nikogo z kim wiódł byś uczone dysputy? tylko użerasz się z ciemnym ludem.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Idź lepiej republikę oglądać. Już bardziej ci nie zaszkodzi.. Ludzie tłumaczą co notariusze mogli sprawdzić a ty dalej swoje.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
Takeda napisał:

1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

BAtyr przejmował ileś lat temu. Teraz wiele miast blokuje. Bo to jest patologia.

k**wa gościu  ty jesteś fanatyk, Adamowicz PO, rządził Gdańskiem 1998-2019, czyli platforma pozwalała na przejęcia mieszkań

Zarząd miasta gminy czy co tam jest pod nazwą Gdańsk tworzy prawo czy regulaminy? Regulamin przypomnę musi być zgodny z prawem. Jest część, duża dość, których wszystkie co do jednego zarządy Komunalne z radością się pozbędą. Zasady jednak nie mogą preferować kogokolwiek. Powstaje furtka i Batyry korzystają. To jest problem priorytetów takich nabywców. Bo są ludzie którzy nie mają sumienia ale mają zasady a są też tacy z kompletnymi deficytami.

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, Takeda napisał(a):

, @nie czy  oddali ci pałeczkę wielbiciela władzy, ty ochoczo w nie wlazłeś, a oni weszli w twoje. Próbuję ci uświadomić, że czy KO czy PiS są w gównie utytłaniu po uszy, aczkolwiek każda partia w trochę innym.  Ty natomiast usilnie twierdzisz, że za całe zło świata odpowiadają pisiory i jeszcze prawactwo. Jesteś impregnowany przed logiką i rzeczywistością czy jak? Tak samo naginasz rzeczywistoś pod tezy które ci pasują.

weź mnie tu nie pomawiaj

nie usprawiedliwiam czynów pis-u a złe (każdej partii) ganię 

krytyka władzy (zwłaszcza tak nieudolnej) to chyba normalne?

nie jestem zwolennikiem żadnej partii, bo nie o nazwę tutaj chodzi a o jakość rządzenia

zawsze wybieram najlepszą dostępną opcję

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał(a):

To już w liczbie mnogiej mówisz o sobie?

nie tylko o sobie ....przeczysz faktom a to już paranoja i nic więcej ...pokazujesz tylko agresję i nic więcej 

nie masz żadnej wiedzy 

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, DTaras napisał(a):

Opublikowano
Takeda napisał:

Za Gronkiewicz Waltz też się odwalało, ale to pewnie dobrze? A nie wtedy uczciwi polacy przejmowali mieszkania, dopiero jak zaczął rządzić pis to matacze to zaczeli robić. Naprawdę nie widzisz jakie to żałosne?  ja byłem w opozycji za rządów pisu i jestem za rządów KO, bo też pokazali, że należy być, nie przechodzić obojetnie, tylko właśnie być anty. TY jesteś klakierem. Wołałem do ciebie Holecka kiedyś, mój błąd ty jesteś Schnepf albo Dobrosz-oracz wybierz sobie

Dobrze, że widzisz iż to matacze, źle że dopiero teraz. Co z tego, wobec czego byłeś w opozycji, zostało? Łatwo było dać rząd i prezydenta jednej stronie aby ta zajęła się tworzeniem gnoju, zajmowaniem się sprawami ulotnymi, mało istotnymi i stanąć wobec tego w opozycji. Potem trudno podjąć temat odwrotny? Jest kadencyjność. Nowy prezydent wybierze członka RPP, będzie trzeba wybrać prezesa NBP. Komu to powierzyłeś? Jest ogrom podobnych blokad. Nowy prezydent dostanie teraz huk ustaw bo plan jakiś był. Zmieni się teraz. Będzie tu mnóstwo czytaniny. Kampania do wyborów parlamentarnych rozpocznie się szybciej. Będzie syf.

nie napisał:

12 minut temu, DTaras napisał(a):

I co to oznacza?

Opublikowano
46 minut temu, nie napisał(a):

Dooooobra. Masz na to jakiś sprawdzony algorytm, czy tylko sprawdzasz , czy opcja jest piękna i urocza?🤣

• Haha 1
Opublikowano
47 minut temu, nie napisał(a):

weź mnie tu nie pomawiaj

nie usprawiedliwiam czynów pis-u a złe (każdej partii) ganię 

krytyka władzy (zwłaszcza tak nieudolnej) to chyba normalne?

nie jestem zwolennikiem żadnej partii, bo nie o nazwę tutaj chodzi a o jakość rządzenia

Zabawny jesteś Z jednej strony udajesz bezstronnego z drugiej strony wciskasz kit przychylny pisowi, że notariusze sprawdzili. Zobaczymy jaki będziesz neutralny jak Batyr będzie ułaskawiał ludzi którzy za pisu wyprowadzili miliony i jak będziesz krytykował. 

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Zabawny jesteś Z jednej strony udajesz bezstronnego z drugiej strony wciskasz kit przychylny pisowi, że notariusze sprawdzili. Zobaczymy jaki będziesz neutralny jak Batyr będzie ułaskawiał ludzi którzy za pisu wyprowadzili miliony i jak będziesz krytykował. 

Jak to skomentujesz jestem ciekawy  ? 

https://www.facebook.com/share/1CBLw4jCuR/

58 minut temu, hubertuss napisał(a):

Idź lepiej republikę oglądać. Już bardziej ci nie zaszkodzi.. Ludzie tłumaczą co notariusze mogli sprawdzić a ty dalej swoje.

Zgłosiłeś już przestępstwo? Tusk chyba już ustawił wymiar sprawiedliwości jak trzeba to w czym problem aby pozwac notariusza? 

Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Dokładnie ale @witejus jacyś notariusze powiedzieli. A może tylko się podawali za notariuszy w pisie wszystko możliwe. A za Batyrem będzie smrodek się ciągnął. Ciekawe czy dojdzie do sprawy z pomówieniami o stręczycielstwo?  Bo to on złożył pozew swojej obranie.

Najprzyjemniejsze jest to, że temu Batyrowi, alfonsowi, czy jak Go tam jeszcze nazywasz, możesz naskoczyć, wyjąca i miotająca się Miernoto. 

• Like 2
Opublikowano
Godzinę temu, nie napisał(a):

Od kiedy?😱

Przecież Ty zagorzały pisdzielec. 🤨

Opublikowano
11 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Chyba źle wstawiłeś 

A uj ...Nie chce mi się już drugi raz szukać, szkoda czasu. Pogoda ładna jeszcze...Ale chyba coś dziś trzasnie jakoś parno.

• Haha 1