Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
47 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ja tam niczym nie przebierałem scenariusze są różne. Jeśli się zgodzą będą przystawką i to podtrzymuje bo dali się ograć i poparli złego kandydata. Zwycięstwo Trzaskowskiego dało by konfie siłę a pis osłabiło. Ale ,ze konfa dała się ograć to sami dali siłę Kaczyńskiemu i pisowni popierając Nawrockiego. I nie chodzi o to by mieli poprzeć Trzaskowskiego.

Tu cię musza poprzeć. Przed wyborami ładnie dali się ograć popierając nie tego kandydata wzmocnili Kaczyńskiego i pis. I nie mówię wcale by mieli poprzeć Trzaskowskiego. 

nie przebierasz a innym ten gest zarzucasz. Uważam że jesteś w błędzie. gdyby poparli Trzaskowskiego byli by już skończeni, a tak maja czas na to aby zapracować na większe poparcie. 

• Like 1
Opublikowano

W sumie nie rozumie czemu jedynie od Niemiec Nawrocki chce reparacji, przecież takim samym agresorem byli ruscy, którzy w dadatku zabrali nam 30% terenów, a z ust pisowskiej propagandy ani słowo nie pada na ten temat, czy to nie podejrzane?. Niby historyk, ale jakiś taki wybiórczy, no jak brać to od wszystkich.

• Like 1
Opublikowano
34 minuty temu, hubertuss napisał(a):

@DTaras Wójt Dubicz Cerkiewnych z lekkim zażenowaniem mówił jak w tej gminie Mentzen zdobył wysokie poparcie przez żołnierzy. Bo tam prawosławni a konfa to nie ich świat ze względu na niechęć do innych i marsze organizowane w Hajnówce.

Co do tego płotu i elektroniki to pełna zgoda. Ale poprzednicy lubili fasadę i pokazówkę wstawili przęsła z aluminium i gitara.

Jakie aluminium?: kolejne brednie tuskowe? Jak chcesz to powiem Ci ile stali poszło na ten płot który chcieliście rozbierać,

niedawno został też zmodernizowany gdybyś nie wiedział . elementy konstrukcyjne powstawały w firmie Mostostal Siedlce 45km ode mnie .

• Like 1
Opublikowano
46 minut temu, witejus napisał(a):

Na jakiej podstawie tak sądzisz?

Na podstawie odpowiedzi i poziomie argumentacji  a'la galan.

48 minut temu, Takeda napisał(a):

napisałbyś to o Trzaskowskiej, odpowiedziałbym tobie tak  samo, prymityw z ciebie i tyle. Wpadła mając 16 lat to nie znaczy, że jak ty twierdzisz kurwiła się na prawo i lewo. Nawet twój idol Braun byłby zniesmaczony. Popierdzielasz w krótkich spodenkach jak wieczny piotruś pan

Jak wpadła w wieku 16 lat to raczej niepokalane poczęcie to nie było. Potatuowany mięśniak kibol z  szemranymi kolegami z siłki i 17 letnia matka - para prezydencka na miarę proletariackich elyt.

Opublikowano

Nie bierze się od wszystkich. Trzeba brać od tego co może coś jeszcze dać. 

4 minuty temu, Dastan napisał(a):

W sumie nie rozumie czemu jedynie od Niemiec Nawrocki chce reparacji, przecież takim samym agresorem byli ruscy, którzy w dadatku zabrali nam 30% terenów, a z ust pisowskiej propagandy ani słowo nie pada na ten temat, czy to nie podejrzane?. Niby historyk, ale jakiś taki wybiórczy, no jak brać to od wszystkich.

• Haha 1
Opublikowano

Być możę dlatego, przypomnę Ci, niemcy jako pierwsi najechali na Polskę. Ta wojna to przede wszystkim grabierze, wywożenie co się dało. Z samego pałacu poniatowskich wywieziono 40 wagonów dóbr materialnych, a to był tylko początek. Ruscy to oblizali tylko kośćpo tym co zrobili niemcy. Jakby nie patrzyć, niemcy to cwany naród, a ruscy to jednak takie trochę orki :)

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Jakie aluminium?: kolejne brednie tuskowe? Jak chcesz to powiem Ci ile stali poszło na ten płot który chcieliście rozbierać,

niedawno został też zmodernizowany gdybyś nie wiedział . elementy konstrukcyjne powstawały w firmie Mostostal Siedlce 45km ode mnie .

w TVŁenie i Onecie tak mówili - więc tak jest i się nie dopytuj 🤣

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

nie przebierasz a innym ten gest zarzucasz. Uważam że jesteś w błędzie. gdyby poparli Trzaskowskiego byli by już skończeni, a tak maja czas na to aby zapracować na większe poparcie. 

Ale zaznaczyłem, że nie musieli popierać Trzaskowskiego wystarczyło powiedzieć, że każdy z nich jest beeee i nie radzą głosować. A płot jest z aluminium.

A tym czasem Karol zrywa się Jarkowi ze smyczy.😄 Już mu chcieli Kuchcińskiego wsadzić normalnie cyrk.

W poniedziałek 2 czerwca w siedzibie Prawa i Sprawiedliwości przy ulicy Nowogrodzkiej w Warszawie odbyła się narada, w której uczestniczyli między innymi Karol Nawrocki oraz Jarosław Kaczyński. "Newsweek" poinformował, że Kaczyński zaproponował podczas tego spotkania Nawrockiemu, aby Marek Kuchciński został ministrem w nowej Kancelarii Prezydenta. Jednak Nawrocki miał odrzucić tę propozycję.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Siedzacybyk napisał(a):

Być możę dlatego, przypomnę Ci, niemcy jako pierwsi najechali na Polskę. Ta wojna to przede wszystkim grabierze, wywożenie co się dało. Z samego pałacu poniatowskich wywieziono 40 wagonów dóbr materialnych, a to był tylko początek. Ruscy to oblizali tylko kośćpo tym co zrobili niemcy. Jakby nie patrzyć, niemcy to cwany naród, a ruscy to jednak takie trochę orki :)

Padne chyba ze śmiechu, że nie byli pierwsi, że mniej zagrabili to może jeszcze nikogo nie zabili podczas napaści?  Nie no wychów jeszcze masz z komuny czy jestes ruskim onucem?  Fakt pomyliłem się gdy napisałem 30%, bo ZSRR odebrał nam 50% przedwojennego terytorium. Jesteś  w ogóle w stanie to policzyć na te twoje obrazy, które niemcy zagrabili ? 

Opublikowano

naszczalnik 

2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Ale zaznaczyłem, że nie musieli popierać Trzaskowskiego wystarczyło powiedzieć, że każdy z nich jest beeee i nie radzą głosować. A płot jest z aluminium.

A tym czasem Karol zrywa się Jarkowi ze smyczy.😄 Już mu chcieli Kuchcińskiego wsadzić normalnie cyrk.

W poniedziałek 2 czerwca w siedzibie Prawa i Sprawiedliwości przy ulicy Nowogrodzkiej w Warszawie odbyła się narada, w której uczestniczyli między innymi Karol Nawrocki oraz Jarosław Kaczyński. "Newsweek" poinformował, że Kaczyński zaproponował podczas tego spotkania Nawrockiemu, aby Marek Kuchciński został ministrem w nowej Kancelarii Prezydenta. Jednak Nawrocki miał odrzucić tę propozycję.

naszczalnik chce już kontrolować obywatelskiego kandydata a ten potrafi w mordę dać 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

oj będzie jeszcze ciekawie bo dziadziuś nie kuma że czas już na emeryturę 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Dastan napisał(a):

Padne chyba ze śmiechu, że nie byli pierwsi, że mniej zagrabili to może jeszcze nikogo nie zabili podczas napaści?  Nie no wychów jeszcze masz z komuny czy jestes ruskim onucem?  Fakt pomyliłem się gdy napisałem 30%, bo ZSRR odebrał nam 50% przedwojennego terytorium. Jesteś  w ogóle w stanie to policzyć na te twoje obrazy, które niemcy zagrabili ? 

Edit

Ruscy mają gigantyczne rezerwy złota - na początek się możemy tym zadowolić, a jak nie wystarczy to Nawrocki niech bierze obwód królewiecki. 

Opublikowano

Ciekawe czy jak obatel przyjdzie prosić o ułaskawienie czy jego adwokat jak Rysiu będzie już siedział to czy Nawrocki ułaskawi. Bo zdaje się sprawa obaatela już chyba ruszyła. 

Opublikowano
3 minuty temu, Dastan napisał(a):

To chyba tylko tobie jest tak do śmiechu

https://pl.wikipedia.org/wiki/Grabież_polskich_dóbr_kultury_w_czasie_II_wojny_światowej

Opublikowano
18 minut temu, Dastan napisał(a):

bo to niemcy zburzyli Polskie miasta , w czasie Powstania Warszawskiego celem było jak największe zniszczenia miasta , tak samo jak teraz izrael bombarduje palestyne , Ruscy nie bombardowali miast 

Opublikowano
Teraz, jarecki napisał(a):

Ruscy nie bombardowali miast 

może tylko dlatego że Niemcy zrobili to wcześniej

teraz na Ukrainie "się nie szczypią" to taka sama dzicz jak... wszystkie inne narody :P

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, jarecki napisał(a):

bo to niemcy zburzyli Polskie miasta , w czasie Powstania Warszawskiego celem było jak największe zniszczenia miasta , tak samo jak teraz izrael bombarduje palestyne , Ruscy nie bombardowali miast 

Noo nie bombardowali, zwyczajnie ja zagrabili w całości włączając do swojego terytorium! Zgliszcza jeszcze mozna było odbudowac, zagrabionych miast i żyznej ziemi już nie.... Porażająca jest wasz wiedza, ale to wszystko rezultat prania mózgów. 

Opublikowano

Jak już został prezydentem to już reparacji nie bezie chciał to był kit dla ciemnoty. Tak jak pis był w rządzie to reparacji chciał tylko w polskich mediach a jak jechali gdzieś na zachód to ani mru mru. Do Niemców też nikt wezwania do zapłaty nie wysłała ni nie złożył żadnych pozwów przed sądami czy instytucjami międzynarodowymi to jest kit.

• Like 1
Opublikowano

pytanie czy Rosjanie bombardują Ukrainskie miasta dla samego zniszczenia ?  Dzicz to jest , ale to może dlatego że to jest biedota w wiekszosci żołnierzy 

2 minuty temu, dysydent napisał(a):

może tylko dlatego że Niemcy zrobili to wcześniej

teraz na Ukrainie "się nie szczypią" to taka sama dzicz jak... wszystkie inne narody :P

Opublikowano
8 minut temu, hubertuss napisał(a):

Jarosław jako typowy mafiozo będzie chciał umieścić przy Nawrockim kogoś by przekazywał i egzekwował jego instrukcje. Byłoby dziwne gdyby było inaczej. Jak będzie Jarkowi podskakiwał to ten może go wyzwać na ustawkę a każdy wie że z chłopakami z Żoliborza żartów nie ma.

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Dastan napisał(a):

Noo nie bombardowali, zwyczajnie ja zagrabili w całości włączając do swojego terytorium! Zgliszcza jeszcze mozna było odbudowac, zagrabionych miast i żyznej ziemi już nie.... Porażająca jest wasz wiedza, ale to wszystko rezultat prania mózgów. 

No ale troche ziem niemieckich chyba też otrzymaliśmy ? ogólnie powierzchnia Polski aż tak się nie zmieniła .

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ciekawe czy jak obatel przyjdzie prosić o ułaskawienie czy jego adwokat jak Rysiu będzie już siedział to czy Nawrocki ułaskawi. Bo zdaje się sprawa obaatela już chyba ruszyła. 

generalnie na gangusa wylazło wszystko więc może olać naszczalnika i wypiąć się na rysia złodzieja 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
7 minut temu, jarecki napisał(a):

Najwięcej winy e rozpieprzeniu wawy mają powstańcy.

• Like 1