Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jahooo napisał:

bo roboty autonomiczne mają zły odbiór w społeczeństwie

Taki miniaturowy bzdet ze śliny, sznurka i części od kombajna nie uniesie ze sobą nic na tyle zaawansowanego aby nie pomylić czołgu z autobusem. Tu jest kłopot. Ale. Chińczyki mają latający lotniskowiec i ten już może pomagać laserem w oznaczaniu celów...

Opublikowano
1 minutę temu, Takeda napisał(a):

napisałbyś to o Trzaskowskiej, odpowiedziałbym tobie tak  samo, prymityw z ciebie i tyle. Wpadła mając 16 lat to nie znaczy, że jak ty twierdzisz kurwiła się na prawo i lewo. Nawet twój idol Braun byłby zniesmaczony. Popierdzielasz w krótkich spodenkach jak wieczny piotruś pan

ale to prawda przecież co pisze i sam potwierdzasz ...to taki katolicki obyczaj pewnie z tym wpadaniem 🤣

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

im się wiele wydaje i do wyborów podziela się rozpadną bo to u nich już tradycja 🤣

Bosak z Mentzenem raczej będą się trzymać razem bo - zdaje się - Obaj dostrzegli że się wzajem uzupełniają i więcej między Nimi wspólnego niż sprzeczności no i Obaj doceniają stawkę jaką mogą ugrać nawet jeśli nie zdominują większościowo scenę polityczną.
Mentzen jeszcze jako student trafnie diagnozował trendy polityczne które w tamtych czasach były jeszcze nie do pomyślenia w oficjalnej propagandzie a dzisiaj stały się standardami, gospodarczą filozofię również jak i ekstreminację (od ekstremum) narodową wewn unijną przewidywał zanim jeszcze się objawiła a Bosak im starszy tym się politycznie zdaje wyrabiać i coraz ,mniej u Niego "korwinizmów" chlapanych po to tylko by zwracać uwagę tylko po przez bulwersację.
Co by nie mówił to intelektualnie daleko do Tych Dwu i komediantowi Kukizowi i nawet skandaliście Palikotowi który przecież tępym głupkiem nie jest.
Tylko od biegu Historii zależy jak daleko Ci dwaj zajdą ale na pewno nie są to bezpostaciowe ... brak mi słowa ... "memły?" jak wyżej wymienieni

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
witejus napisał:

4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Pis płot dokończył ale po swojemu go spartolił i taka jest prawda.

To ty między innymi szczekałeś do zesrania, że płot niepotrzebny, żołnierze na granicy niepotrzebni, tylko trza wincyj elektroniki.

Elektronika jest już na granicy i sami strażnicy mówią iż to może być fajne bo od lat to wdrażają na wieżach i sami nie wiedzą. Gdyby włożyć to co poszlo na płot w rozwijanie tego systemu to kto wie. A propos granicy - ilu tam żolnierzy z zaświadczeniami do głosowania? Tam się sprawnie posługują plotką i w zasadzie to już sami nakręcają. Druga tura bez bążura i Braun wśród żołnierzy to już poważna skala... Zawsze gdy mam na sobie mundur mówię, że się na polityce nie znam ale wojsko niestety jest elementem tego guana.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

ale to prawda przecież co pisze i sam potwierdzasz ...to taki katolicki obyczaj pewnie z tym wpadaniem 🤣

czyli ty też twierdzisz, że musiała sie chędożyć z wszystkimi na osiedlu i dlatego wpadła?

Naprawdę macie nasrane we łbach, tobie w sumie nie powinienem się dziwic boś podobno rogacz pierwszej klasy, ale to, że ty się sfrajerzyłeś  i wybrałeś źle nie znaczy, że wszystkie kobiety są złe.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@DTaras Wójt Dubicz Cerkiewnych z lekkim zażenowaniem mówił jak w tej gminie Mentzen zdobył wysokie poparcie przez żołnierzy. Bo tam prawosławni a konfa to nie ich świat ze względu na niechęć do innych i marsze organizowane w Hajnówce.

Co do tego płotu i elektroniki to pełna zgoda. Ale poprzednicy lubili fasadę i pokazówkę wstawili przęsła z aluminium i gitara.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Weźcie pod uwagę, że płot jest i będzie forsowany. Bie wprost to przez Litwę. To kopia rozwiązania z USA który komuś do łba przyszło mieć u siebie. Przyjdzie czas jego rozbierania bo taktyka ewoluuje a płot ma ograniczenia. Włącznie z tym, że se straż graniczna zacznie na tym dorabiać.

Opublikowano
2 minuty temu, Takeda napisał(a):

czyli ty też twierdzisz, że musiała sie chędożyć z wszystkimi na osiedlu i dlatego wpadła?

Naprawdę macie nasrane we łbach, tobie w sumie nie powinienem się dziwic boś podobno rogacz pierwszej klasy, ale to, że ty się sfrajerzyłeś  i wybrałeś źle nie znaczy, że wszystkie kobiety są złe.

jeden śmieć tu pisał o żonie Tuska że się lajdaczyla bez żadnych podstaw ..i ten sam śmieć się oburza jak prawdę sie pisze o innej żonie ...ale mi obrońcy kobiet 🤣🤣🤣

Opublikowano
2 minuty temu, DTaras napisał(a):

Elektronika jest już na granicy i sami strażnicy mówią iż to może być fajne bo od lat to wdrażają na wieżach i sami nie wiedzą.

Sama elektronika niczego nie załatwi, ktoś lub coś musi fizycznie zatrzymać tych ludzi, chyba że co kilkadziesiąt metrów zamontują samopały ,jak na murze berlińskim, lub w nowszej wersji lasery dużej mocy które będą upalać łby przy samej d...ie

• Haha 2
Opublikowano
50 minut temu, robert1226 napisał(a):

Trzeba przestać obserwować ten temat , bo to już przechodzi ludzkie pojęcie co ta pisowska mafia tu wypisuje .

Przecież Dastan to wytwór platformerskiej propagandy. Działa tu  krótko , ale osiągnął najniższe poziomy. Więc co ty o pisowcach tu?

Opublikowano
Teraz, witejus napisał(a):

Sama elektronika niczego nie załatwi, ktoś lub coś musi fizycznie zatrzymać tych ludzi, chyba że co kilkadziesiąt metrów zamontują samopały ,jak na murze berlińskim, lub w nowszej wersji lasery dużej mocy które będą upalać łby przy samej d...ie

To co zrobił pis w bardzo nie wielkim stopniu zatrzymywało nie bardziej ni z  te druty wyjaśniłem dlaczego.

1 minutę temu, DTaras napisał(a):

Weźcie pod uwagę, że płot jest i będzie forsowany. Bie wprost to przez Litwę. To kopia rozwiązania z USA który komuś do łba przyszło mieć u siebie. Przyjdzie czas jego rozbierania bo taktyka ewoluuje a płot ma ograniczenia. Włącznie z tym, że se straż graniczna zacznie na tym dorabiać.

Na razie elektronika pomaga bo nawet jak pacjent ze szlifierką gdzieś dalej idzie w kierunku płotu to nasi mogą już tam się udać. Sam płot też został po partaczach wzmocniony i teraz działa. A i w samej straży mogą pojawić się pokusy pomocy przybyszom. Generalnie jak by nie patrzeć na obecny czas to nawet dobrze działa. Ale dopiero poprawione po partaczach.

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał(a):

miałem dylemat jak zareagować na posta bo merytorycznie masz rację no ale zakończenie przeważyło i nie że wyśmiewam treść ale mnie rozbawiła konkluzja xD

• Like 2
Opublikowano

"Saper Elektrozłomiarz" z jutuba miał takie pudełko tylko spory czas temu i nie wiem czy stosownego podlinka znajdę
no ale poszukam

2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

....meeee meeeęeeeeee

Opublikowano

Jeden plus wygranej Nawrockiego jest taki, że zgodnie z jego zapowiedzią juz jutro Niemcy wypłacają nam reparacje wojenne od czasów zaborów, UE odwołuje Zielony Ład, Trump znosi wszystkie cła, a Putin wycofuje wojska z Ukrainy przepraszając, że się na nich targnął. 

• Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano
34 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

coś w tym jest , bo lewackie istoty wezmę tabletke dzień po lub zrobia ,, skrobanke '' 😆

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, dysydent napisał(a):

że co?
buzi?
w życiu :P

xD

img_2_1748936236246.jpg

Edytowane przez ciapek102
Opublikowano (edytowane)

ta fotka tej dziewczynki odebrała życie handlarzowi z TVN  , wczesniej on widniaj w roli ,, co to ,to nie '' chyba Paweł Miszta się nazywa 

Edytowane przez jarecki